Ooo dobrze wiedzieć ![]()
A dla swoich tatusiów co macie ?
mój bardzo lubi słodkie , ciasto jakieś mu upiecze co bardzo lubi ![]()
Ja też robię szarlotkę mój bardzo ją lubi, a mama z nie lubi piec ciast więc zawsze cieszę się, że mogę mu coś słodkiego upiec😉
super
dobrze ze maja już córkę która lubi piec ciasta ![]()
Dokładnie ![]()
Ja swojemu kupiłam czekoladę z dużymi orzechami i chyba wezmę na łatwiznę jakiś alkohol z wyższej półki
Też miałam taki plan ![]()
Mój tata lubi krówki, więc kupiłam mu 1kg krówek i do tego jakiś alkohol
Ja kupiłam koszulke , czekoladki i chce rodziców zabrać na lody z małym
Ahh no tak, ja tez powinanm mojemu ojcu cos dac. Hmm moze rachunki za psychiatrę i leki ? Przez rok uzbierala sie niezla sumka ![]()
Nie no a tak serio to swoim rodzicom nic nie daje. Oni mi tez nie dali. Nie napisali nawet sms jak urodziłam, a w dzien mojego cc moja mama byla w tym samym szpitalu tylko na innym oddziale bo miała operacje zacmy…
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to wszystko przechodzić… Takie rzeczy naprawdę zostawiają ślad. Nie da się tego tak po prostu wymazać. To smutne, że w tak ważnym momencie życia nie okazali nawet minimum wsparcia. Ale podziwiam Cię, że mimo tego wszystkiego dajesz radę i jesteś dla swojego dziecka zupełnie innym rodzicem. ![]()
Przykre to bardzo, ale no czasami tak w życiu bywa. Z drugiej strony gdyby nie takie sytuacje, to może byłabyś też w innym miejscu w życiu niż teraz. Wszystko dzieje się po coś ![]()
Ojej, aż ciężko uwierzyć To bardzo przykre, że nawet nie napisali po porodzie. Totalnie rozumiem Twoje podejście czasem trudno coś dawać z serca, gdy samemu się tego serca nie dostało. I serio, rachunki za psychoterapię to smutny, ale mocny komentarz… Ściskam Cię mocno ![]()
Kiedys powiedziałam do przyjaciolki ze moj Michal to taki prezent od zycia za to co przezylam. Bo teraz nie musze sie o nic martwic, w sensie nie mam kredytu,nie wynajmuje. Dostalismy dom od dziadkow Michala zeby sobie wyremontowac jak zaszlam w pierwsza ciaze. Nie mamy problemow finansowych, nie jesteśmy tez bogaczami no ale fakt ze mieszkam w domu wlasnosciowym i nie mam kredytu naprawde daje poczucie bezpieczenstwa. Wiec zdecydowanie mysle ze wszystko dzieje sie po cos a po burzy zawsze wychodzi slonce ![]()
Pięknie to napisałaś! I w pełni się z Tobą zgadzam po burzy naprawdę przychodzi słońce. Fajnie, że los Ci wynagrodził wcześniejsze trudne chwile. Taki spokój i bezpieczeństwo to ogromny skarb. super że masz przy sobie kogoś takiego
Znicza jak bede w rodzinnych stronach, tak jak i mamie.
Jesteś wspaniałą i doskonałą mamą ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dużo przeszłaś przez te doświadczenia to dodalo Ci podmuchu w skrzydła ,tak myślę, mysle że przez te doświadczenia jestes Dużo bardziej empatyczna oraz wyczulona na niektóre rzeczy ![]()
Masz rację jak już życie da w kość, to potem potrafi wynagrodzić konkretnie.
Dokłądnie dobrze, że los potrafi też dać coś pięknego w zamian