Ja tez o tym myslalam wlasnie . Tyle , ze ja nie mam u siebie na tyle blisko basenu z instruktorami niestety , musialabym ja wozic ok 80 km a to juz bardzo uciezliwe
A karmisz piersią tylko. ? No moja mi strasznie ulewa i nie wiem już kiedy to się skończy , pralka co chwilę chodzi.
Ale ulewa przy odbiciu czy w trakcie jedzenia? Jak synkowi podczas jedzenia wyciekało mleko bokiem (z butelki) to podkładaliśmy pod brodę płatek kosmetyczny, a do odbicia brałam pieluchę tetrowa. I trzymałam w pionie dluzej
Moj ulewał ale zawsze po zjedzeniu jak go brałam na odbicie. Zawsze na ramieniu miałam tetrowa pieluchę
U nas po prostu z czasem to przeszło, a synek też dużo ulewal i przy karmieniu mleko wyciekało z buźki.
Ona od urodzenia jest na mm
Ulewa zazwyczaj po 20-30 minutach po jedzeniu. A z odbiciem to jest trudno, bo ona nie jest wielką fanką bycia na rękach
Kochana mamino aż wróciłam do wątku gdzie wstawiłaś pankeyki bo kojarzyłam że ci je sama osobiście komentowałam , bałam się czy może cię uraziłam . Ale na prawdę tu piękne ci wyszły i bardzo smacznie wyglądają . I nie rozumiem czemu tak wyskoczyłaś tam
Ooooo to tu są . Dobrze wiedziec.
Dziękuję, absolutnie nie uznalam tego za cos obrazliwego, a sama dalej staram sie byc na redukcji kalorycznej ![]()
Nie bylo Cie przez pewien czas i jak widzisz - troche sie zmienilo. Bylo kilka niemilych sytuacji gdzie zostalam zwyzywana przez inne uzytkowniczki, nagonka byla na mnie, a pozniej pojawil sie nawet wątek na temat tego jak to niektorzy chcieliby prywatnie pisac do uzytkowniczek
redakcja nie widzi na szczescie takiej potrzeby. I ja sie bardzo z tego ucieszylam bo bedac anonimowymi niestety w internecie pozwalamy sobie na zbyt duzo.
Jak wiesz dluga droge przeszlam by cieszyc sie znowu zyciem i naprawde - nie pozwole na hejt, wyzywanie,nasmiewanie sie w internecie ( nie tylko wobec mojej osoby,ale ogólnie)
Wydaje mi się akurat że zbyt przesadnie to odebrałaś . Bo twoje pancakes nie są jakieś przesadzone . Ani za wysokie ani za niskie i tego syropu też jakoś tak ani za dużo ani za mało to nawet jak by ktoś chciał ci dogryźć do nich to by się nie dało .
lepiej ci wyszły niż u Ani gotuje . Tak że spokojnie , sama nieraz myślę że coś ktoś do mnie kieruje niemiłego a tak na prawdę za dużo sobie człowiek wyobraża .
@Mama.urwisa I tu się zgadzam.
@Mamina twoje naleśniki wyszły piękne, sama pozazdrościłam i się wczoraj na nie skusiłam.
W ogóle wypowiedzi dziewczyn tak nie odebrałam, wręcz przeciwnie to miała być motywacja żebym zrobiła zdjęcie w stosie i z syropem
Ja osobiście w wypowiedzi dziewczyn nie zauważyłam żadnej złośliwości ![]()
Ja przez was tez nabrałam ochoty na słodkie, ale zamiast pancake zrobie omlety biszkoptowe ![]()
Ja myślę by dziś zrobić biszkopty dla malucha ![]()
Przez was wszystkie nabrałam ochoty tylko na nie ![]()
![]()
![]()
Ja też
i już patrzyłam sobie na ten przepis ![]()
Chyba zrobię sobie ze synem ![]()
No jest mega prosty. Ja już go wrzuciłam do mojego przepisnika
A jaki przepis na nie jest najlepszy ?
Dziewczyny pisały , że robiły z tego Pancakes | AniaGotuje.pl
Tak, mi ten przepis polecała @Mamina i jest super, przetestowałam, są smaczne i puszyste