Dziewczyny, nie mogłam się powstrzymać
Jutro nasz dzień. Czy z tej okazji macie jakieś fajne plany? Mężowie/Partnerzy jakoś planują was zaskoczyć? Ja się chętnie podelektuję
waszymi planam, bo sama będę spędzać ten dzień w domu z mężem i nic nie planujemy bo mąż ma dyżur…… a zapowiada się piękna pogoda …… i myślę że mogą być jakieś atrakcje w plenerze w rożnych miastach czy miasteczkach ![]()
W sumie już tu pisałam z @ewelkar899_wp.pl ![]()
Ja mialam dzis dostac odkurzacz pionowy ale DHL mial inne plany ![]()
Juz oczywiscie tez uslyszalam ze to strasznie szowinistyczny prezent bo baba to tylko do sprzątania… no coz, owszem jestwm w domu i to ja zazwyczaj odkurzam, a moj maz chciał mnie odciazyc,bo wiele razy mu mowilam ze mnie wkurza to RD i klaki kocie ![]()
Bo nim wyjme wielkiego Karchera to miiaz a tak to siup i pionowy gotowy do pomocy 🩷
Z tego co wiem to Filip poprosil tate czy moga jechac po kwiaty bo chce sam wybrac.
Przy okazji kupili dla wszystkich Pań w przedszkolu
no ale to tajemnica do jutra ![]()
Z racji dwojki dzieci rowniez spedzamy ten dzien w domu, jakis spacer to z pewnoscia, jeszcze nie wiem co z obiadem.
Z racji iz jutro niedziela niehandlowa to juz dzis dostałam kwiaty od dziadka Michała 🩷 ma 88lat ale wie jak zadbac o kobiety 🩷
@Mamina Piękne
róże. Ten odkurzacz pionowy mnie wcale nie dziwi …… ja też jak mam różne okazje to lubię dostawać sprzęty do kuchni czy domu. Już od jakiegoś czasu truje mężowi że chciałbym odkurzać pionowy bo wyciąganie tego na kablu mnie wkurza. A mam małą obsesję na sprzątaniu i lubię jak mieszkanie jest z ran codziennie odkurzone ![]()
![]()
A on jest też z funkcją mopa? Daj znać jak model i czy jesteś zadowolona.
Ale piękne kwiatki , ja dostałam tulipany od szwagra bo przyjechał już dzisiaj a jest z daleka ![]()
Bez. Z mopowaniem mam odkurzacz robot samojezdny ale to takie przecieranie bardziej.
Wybralam Xiaomi G20 lite bo kosztuje 400zl a nie 2 tys
mialam go w łapach bo zona mojego tescia ma i mi polecala.
I mam to samo ! Wkurza mnie wyciaganie tego z kablem, podlaczanie, odlaczanie i znowu podlaczanie w innym pokoju. W dodatku teraz zeby sie do niego dostac musze wyjac karton z papierami i wor z butelkami z kaucja
wiec wyciagam go raz w tygodniu na gruntowne sprzatanie ![]()
Dzisiaj wybieram sie na impreze z kolezankami
jutro pewnie wyskoczymy na jakis obiadek zeby nie stac przy garach ![]()
![]()
![]()
Już googlam …… może sobie zażyczę na urodzinki ![]()
To ja mam jakiś odkurzacz z wyjątkowo długim kablem
w mieszkaniu wystarczyło że podłączyłam na środku odkurzacz i mogłam całe mieszkanie odkurzyć a w domu mam podobnie ![]()
ja mam małe mieszkanie i te podłączam w jednym miejscu ![]()
No moj ma 4 metry, ale dla mnie to malo
Ja nie wiem co maz planuje , ale chodzi caly dzien i sie dziwnie usmiecha
wiec zobaczymy co wymyslil
W koncu teraz ma dwie baby do rozpieszczania ![]()
A to mój ma 9 metrów + rura to daje zasięg 12 metrów . Specjalnie kupiliśmy odkurzacz który ma bardzo długi kabel i jest mega cichy. I do tego ma już 9 lat i nic się z nim nie dzieje :o
Męża niestety nie ma jest w pracy za graniaca
. Ale napewno odrobi jak wróci . Najlepsze życzenia dla wszystkich tu na forum cudownych kobiet ! ![]()
Na dlugo pojechal ? ![]()
Ja dziś dostałam od moich chłopaków merci
dlatego dziś bo mąż miał ochotę na coś słodkiego ![]()
A świętować jakoś szczególnie nie będziemy, jutro wpadają do nas teściowe i babcia, babcia zobaczy prawnuka po raz pierwszy ![]()
Ja nie mam planów, jak zwykle
jeszcze z trójką to oprócz spaceru to nie wiem na co mogę liczyć
oby pogoda dopisała to chociaż będzie przyjemnie. Na razie teściu mnie uraczył kwiatkami i merci ![]()
To trochę w stylu mojego męża
dostałam sushi bo miał ochote na nie
ale fakt faktem jedzenie cieszy mnie bardziej niż kwiaty ![]()
A jutro pewnie będziemy odpoczywać ;D zrobiliśmy dziś wycieczkę z synkiem i pieskami żeby pozwiedzać trochę dalsze okolice
Ja chciałam dziś iść ale mi się nie udało. Mam nadzieję że jutro uda mi się na spacer wyskoczyć.
Ja ostatnio chciałam wprowadzić 2 spacery ale nie mogę się zorganizować
chciałam na jeden spacer zabierać jednego pieska a na drugi drugiego bo dwóch z wózkiem nie ogarnę ![]()