Cóż, idę jutro do pracy. Szczęście, że na krótko ![]()
Nie mamy planów może się gdzieś ruszymy z dziewczynkami.
Moim planem jest zawieźć mamę na lotnisko i będę odświeżać Flightradar24 czy wszystko w porządku
Znam to. Moj tata jak gdzieś latam lub moje siostry to zawsze nas “śledzi”
a teraz tym bardziej warto sprawdzić
Ja dziś już dostałam bukiet różyczek od męża i synka ![]()
A szczególnych planów nie mamy, bo w sumie ciężko teraz o jakieś większe plany z maluchem
spacer, może coś zamówimy do zjedzenia ![]()
A już dziś dla wszystkich forumowych Kobietek życzę samych wspaniałości z okazji Naszego Święta! ![]()
![]()
![]()
My planoŵ wielkich nie mamy
do poludnia spędzimy czas z Nasza dwójka Maluchow a potem jedziemy do teściów na obiad. Dzoadek pozna wnuczkę. Mam operacje i jej jeszcze nie widział.
ja zabieram moją mame i córkę i jedziemy w 3 na basen i na obiad do restauracji ![]()
ciekawe jak teraz będzie na basenie ![]()
bylam z nią jak miała 3 miesiące a teraz 7
Na pewno będzie radość ![]()
Ja swoją chcę zapisać na zajęcia ze szkoły pływania No i mam nadzieję że właśnie w kwietniu się uda akurat będzie miała wtedy 7 miesięcy
Za tydzień mam termin porodu, więc Dzień Kobiet w domku. Prawdopodobnie ostatnia niedziela we dwójkę
Mąż obiecał ugotować kolację i dobrze wykorzystać ten pozostały czas ![]()
Ja wlasnie tez sie znieram zeby małą na basen zabrac , ale troche sie cykam
juz oznajmilam babci , ze jedzie z nami . Mala kocha kapiele , ale czy spodoba jej sie na basenie ![]()
w niedzielę są baseny zamknięte
jak by co
my za tydzień w sobotę idziemy ![]()
Cześć dziewczyny, z okazji dzisiejszego święta życzę wam dużo sił, uśmiechu i samych pozytywnych dżin 🩷
Ja myślałam o basenie bo wiem że to dobry pomysł i że dzieci fajnie się w nim odnajdują i pomaga w rozwoju ale jeszcze się nie zdecydowałam bo raz że była zima a w zimie częściej się choruje a dwa że ja jestem dość dużym zmarzluchem i nie przepadam za basenem ![]()
Równiez życzę wam wszystkiego dobrego z racji naszego święta ![]()
![]()
U nas bez jakiegoś świętowania. Dostałyśmy z córką po bikieciku róż i to wystarczy
Kochane Kobietki
🩷 Wszystkiego Najlepszego 🩷
U mnie dzisiaj bardzo nostalgiczny dzień ![]()
Wczoraj co prawda poranek był super i byliśmy w trójkę na śniadaniu, dostałam kwiatki. A później pokłóciłam się z mężem i się do siebie nie odzywamy… W dodatku dzisiaj ma dyżur, więc wróci dopiero jutro rano… i tak jakoś smutno… Ale cieszę się, że Wy tak pięknie spędzacie ten dzień!
To taki moment w ciągu roku, kiedy warto przypomnieć sobie jakie jesteśmy cudowne i silne! ![]()
U mnie mąż też na dyżurze siedzi na łączach i sama przebywam z maluszkiem. Ale myślę by na spacer się wybrać i zaczerpnąć świeżego powietrza
Wszystkiego najlepszego
ja bylam wczoraj na imptezie do 2 a o 7 juz pobudka
na szczescie czuje sie dobrze bo za duzo nie piłam ![]()
To super 🩷 za rok też i ja gdzieś pójdę na drinka
teraz to musiaalam moja mała kobitke karmić całą noc ![]()
wyszłam na chwilę z koleżankami , 10 nas było , ale długo mnie tam nie było . to jest to właśnie , fajnie się siedzi na imprezce czas szybko leci ale rano nie ma zmiłuj trzeba ogarniać mimo święta ![]()