Dzień kobiet marzec 2026

Cóż, idę jutro do pracy. Szczęście, że na krótko :joy:

Nie mamy planów może się gdzieś ruszymy z dziewczynkami.

Moim planem jest zawieźć mamę na lotnisko i będę odświeżać Flightradar24 czy wszystko w porządku

Znam to. Moj tata jak gdzieś latam lub moje siostry to zawsze nas “śledzi” :laughing: a teraz tym bardziej warto sprawdzić

1 polubienie

Ja dziś już dostałam bukiet różyczek od męża i synka :smiling_face_with_three_hearts:
A szczególnych planów nie mamy, bo w sumie ciężko teraz o jakieś większe plany z maluchem :stuck_out_tongue_winking_eye: spacer, może coś zamówimy do zjedzenia :star_struck:

A już dziś dla wszystkich forumowych Kobietek życzę samych wspaniałości z okazji Naszego Święta! :bouquet::bouquet::heart_eyes:

My planoŵ wielkich nie mamy :slight_smile: do poludnia spędzimy czas z Nasza dwójka Maluchow a potem jedziemy do teściów na obiad. Dzoadek pozna wnuczkę. Mam operacje i jej jeszcze nie widział.

ja zabieram moją mame i córkę i jedziemy w 3 na basen i na obiad do restauracji :smiling_face_with_three_hearts:
ciekawe jak teraz będzie na basenie :blush:
bylam z nią jak miała 3 miesiące a teraz 7

2 polubienia

Na pewno będzie radość :smiling_face:

Ja swoją chcę zapisać na zajęcia ze szkoły pływania No i mam nadzieję że właśnie w kwietniu się uda akurat będzie miała wtedy 7 miesięcy

Za tydzień mam termin porodu, więc Dzień Kobiet w domku. Prawdopodobnie ostatnia niedziela we dwójkę :slight_smile: Mąż obiecał ugotować kolację i dobrze wykorzystać ten pozostały czas :smiley:

Ja wlasnie tez sie znieram zeby małą na basen zabrac , ale troche sie cykam :see_no_evil: juz oznajmilam babci , ze jedzie z nami . Mala kocha kapiele , ale czy spodoba jej sie na basenie :thinking:

w niedzielę są baseny zamknięte :joy: jak by co
my za tydzień w sobotę idziemy :blush:

@Molly ja na jakiś czas bd musiała sobie baseny odpuścić przez te moje infekcje :confused:

3 polubienia

Cześć dziewczyny, z okazji dzisiejszego święta życzę wam dużo sił, uśmiechu i samych pozytywnych dżin 🩷

Ja myślałam o basenie bo wiem że to dobry pomysł i że dzieci fajnie się w nim odnajdują i pomaga w rozwoju ale jeszcze się nie zdecydowałam bo raz że była zima a w zimie częściej się choruje a dwa że ja jestem dość dużym zmarzluchem i nie przepadam za basenem :sweat_smile:

2 polubienia

Równiez życzę wam wszystkiego dobrego z racji naszego święta :blush::blush:
U nas bez jakiegoś świętowania. Dostałyśmy z córką po bikieciku róż i to wystarczy

1 polubienie

Kochane Kobietki :cherry_blossom:🩷 Wszystkiego Najlepszego 🩷

1 polubienie

U mnie dzisiaj bardzo nostalgiczny dzień :face_holding_back_tears:
Wczoraj co prawda poranek był super i byliśmy w trójkę na śniadaniu, dostałam kwiatki. A później pokłóciłam się z mężem i się do siebie nie odzywamy… W dodatku dzisiaj ma dyżur, więc wróci dopiero jutro rano… i tak jakoś smutno… Ale cieszę się, że Wy tak pięknie spędzacie ten dzień! :heart: To taki moment w ciągu roku, kiedy warto przypomnieć sobie jakie jesteśmy cudowne i silne! :heart:

U mnie mąż też na dyżurze siedzi na łączach i sama przebywam z maluszkiem. Ale myślę by na spacer się wybrać i zaczerpnąć świeżego powietrza

1 polubienie

Wszystkiego najlepszego :heavy_heart_exclamation: ja bylam wczoraj na imptezie do 2 a o 7 juz pobudka :speak_no_evil: na szczescie czuje sie dobrze bo za duzo nie piłam :rofl:

1 polubienie

To super 🩷 za rok też i ja gdzieś pójdę na drinka :sweat_smile: teraz to musiaalam moja mała kobitke karmić całą noc :two_hearts::cherry_blossom: wyszłam na chwilę z koleżankami , 10 nas było , ale długo mnie tam nie było . to jest to właśnie , fajnie się siedzi na imprezce czas szybko leci ale rano nie ma zmiłuj trzeba ogarniać mimo święta :two_hearts:

Jej usmiech to najpiekniejsze co widzialam w moim calym zyciu :face_holding_back_tears: tatus nie zapomnial o swojej malej kobietce :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears: mega sie wzruszylam

7 polubień