Dzień kobiet marzec 2026

My już o 22 byliśmy w domku :smiley: @Mama.urwisa a jak trzeba sobie troszkę odpocząć z dziewczynami :wink: wczoraj było tyle na mieście , wszędzie wszystko zajęte przez kobiety :smiley:

1 polubienie

Heheh jej jak słodko 🩷🌸🩷💕

1 polubienie

Jaki słodziak i jak pięknie się uśmiecha :partying_face::smiling_face:

1 polubienie

Ja czekam na powrót mamy i pojechałbyśmy we 4. Mój mąż nienawidzi basenu. No ale skoro nie umie pływać

My swietujemy tak :rofl:

4 polubienia

Jejku, ale mi apetytu narobiłaś! :drooling_face::drooling_face::drooling_face::drooling_face:

Pancake? Mmmm wyglądają wyśmienicie :star_struck: masz jakiś sprawdzony przepis ?

Dostalam od meza truskawki i tak sie zastanawialam co z nimi zrobic :rofl:

Te sa z przepisu Ania Gotuje 🩷 ale daje troszke wiecej mąki bo wychodza wtedy grubsze

Jak masz fajny przepis to poproszę :heart_eyes:

Już sprawdzam z ciekawości. Dość prosty przepis, czoekae czy by też wyszły jakby wrzuciła je do air fryer

Kiedys robilam z przepisu z maślanka ale ja z reguly nie pije maslanki i potem ona mi zostawala i wyrzucalam. Wiec znalazlam przepis bez maslanki i moim zdaniem sa tak samo " puchate"

O matko wygladaja objednie :heart_eyes: mi tez narobilas ochoty na takie cuda

Wyglądają lepiej niż na stronie Ania gotuje :crazy_face:

1 polubienie

No… to juz wiecie czemu jestem gruba :rofl::rofl::rofl::rofl: bo takie desery to nie raz w roku w knajpie tylko moga byc i co tydzien w domu :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ojoj :heart: ale to mile, normalnie az mi sie lezka w oku zakrecila :heart: bardzo dziekuje

1 polubienie

Od własnego jedzenia do nie tyje :wink:

Aleee ty jesteś :face_with_hand_over_mouth::yum: ty nie wiesz że tu na diecie co niektóre , bym oczami to zjadła aleee pychotka . :yum::drooling_face::drooling_face::drooling_face:

Ja mimo diety dziś odpuściłam :slight_smile:

Szczerze powiem , że my nie obchodzimy takich dni :wink: wolę jak mąż spontanicznie przyniesie mi bukiet kwiatów , jakiś prezent :wink:
Ale np. w piątek się popłakałam , mój mały mężczyzna - syn lat 11 , wrócił w piątek ze szkoły i dał mi bukiet tulipanów - siostrze czekoladki. To było bardzo miłe bo nikt tego od niego nie wymagał. Sam po prostu chciał to zrobić.

3 polubienia