Lacze sie w motywacji ! Ja tez staram sie redukowac wage , juz co nie co udalo mi sie zrzucic ![]()
@P.Iwanicka o jeej , ale urocze
dzieci naprawde potrafia zaskoczyc . Cudowne wychowanie ![]()
Super go wychowałaś 🩵 to takie piękne ![]()
Super wychowany ![]()
Super moja corka tez wrocila z dworu z bukietem tulipanów i bardzo mnie zaskoczyła ![]()
a synek wczoraj podbiega i mówi mama chce ci cos powiedziec a ja mowie slucham a on kocham cie ![]()
![]()
![]()
@P.Iwanicka ale super, że zrobił to z własnej inicjatywy, to się chwali. Słodziak
My z mężem też jakoś specjalnie tego nie obchodzimy ale zawsze jakoś buziak i życzenia są ![]()
Ale uroczy chłopiec
Tak trzeba wychowywać młodych dżentelmenów ![]()
Jakie urocze
dzieciaczki są przesłodkie ![]()
Pyszności
mi mąż na śniadanie też zrobił pancakes, ale w naszym co niedzielnym wydaniu : z jajkiem sadzonym, boczkiem i syropem klonowym
Robimy w lidlomixie i nasz przepis jest na jogurcie naturalnym ![]()
@P.Iwanicka ja też lubię jak mąż mi przyniesie kwiaty bez okazji, wczoraj dla mnie nie miał bo pojechał do sklepu w sobotę wieczorem i nic nie było ![]()
Ale musisz być dumna z synka, takie gesty wzruszają najbardziej
mam nadzieję że mąż nauczy naszego synka takich manier ![]()
Jaki kochany mąż
Już nie pamiętam kiedy mąż mi śniadanie zrobił- chyba muszę mu na ambicję wjechać ![]()
Generalnie moj maz zawsze pamieta o roznych okazjach a tak sam z siebie to juz gorzej
wiec jak jakos w styczniu dostalam od niego rozyczki to zapytalam co sie stalo
bylam przerazona
powoedzial ze wiecej mi nie kupi jak ja taka podejrzliwa ![]()
![]()
![]()
Hahahaha no dokładnie, ja też zawsze jestem zdziwiona jak coś się dzieje kolega a nie ma okazji ![]()
Haha no no tak jest
jak nje dostajemy to marudzimy , ze nje dostajemy bez okazji . A jak juz dostaniemy to jestesmy w szoku ![]()
Jakbym o swoim czytala ![]()
W szoku to jedno, ja naprawde zaczelam wypytywac co sie stalo, czy cos przeskrobal itp
od tamtego czasu nie zobaczylam kwiatow bez okazji ![]()
![]()
![]()
Haha to pozniej nie marudzmy ![]()
moj jak mi kupul badyla to nie smialam nawet zamarudzic
bo tez juz bym nie dostala
chociaz namieszniejsze jest to , ze jak nie bylismy jeszcze razem to mi przynosil kwiaty i sniadanie na parkingu do samochodu (w pracy)
i wlasciwie od tego sie zaczelo ![]()
To moja mama wczoraj mnie pytała co dostałam ja że buziaka i życzenia
a ona że już tak obchodzimy jak oni starzy ![]()
To takie słodkie 🩷 też zawsze mnie to rozczula jak syn do mnie tak mówi ![]()
Mam to samo kocham poprostu kocham ![]()
Ja właśnie planuje córkę zapisać na zajęcia. Ale chyba jednak poczekam aż zrobi się trochę cieplej, a ona trochę większa.
Ja mam to samo chociaż mam trochę obiekcje bo moja nadal ulewa mimo że jutro 6 miesięcy