Dzień dziecka - prezenty

My idziemy do parku jak co roku , bo będą atrakcje dla dzieci ;)

oj u nas  w tym roku prezenty skromne;) starszej moze jakąś saszetkę nerke kupie bo ma takie dziecinne;) wiec pora na zmiane;) a z młodsza to planuje piaskownice kupić;) 

a czy gdzies pójdziemy?:) młodsza ma wizyte w sziptalu na badaniach u chirurga onkologa;) ot taki mamy termin;) atrakcje moze jakies potem;)

My co roku spędzamy dzień dziecka z synem na jakiś atrakcjach ;)

My też na dzień dziecka skromne prezenty ,a tak staramy im się zapewnić jakaś atrakcje :) 

Jabłki Moja córka jest mała a nie tak nie ma świadomości chyba z takich świąt to to takie drobne prezenty i tak jak wy . Staram się za to zapewnić jakieś atrakcje typu na weekend wyjazd gdzieś żeby dziecko nie siedziało w domu lub tylko na placu zabaw ale gdzieś się przyjechać na lody jakiegoś parku. Córka dostaje prezenty od dzidkkwo czy chrzestnych to to myślę że jest to wystarczające chyba że się zgaduje na przykład z babcią że i kupujemy coś droższego ale na pół na przykład w tamtym roku kupowałyśmy razem z babcią rowerek trójkołowy. 

Prezenty w tym roku w postaci słodyczy . WoLe ten dzień spedzic z synem razem w jakiś ciekawy sposób niż kolejne zabawki

u nas mała wczoraj obdarowana prezentami z pepco;) jest promocja 3w cenie 2 ;)udało mi sie kupić kosiarke na bańki i dobrałam cos do piasku wiec chodzi z kosiarką i się cieszy;)

No ja prezenciki przygotowałam ,ale zabawek nie brałam w tym roku :) Pożyteczne prezenty + ulubione książki :) A dzień z pewnością postaramy się jakoś fajnie spędzić :) 

Aniss ta kawiarkę z pepco syn dzisiaj dostał i też chodził pół dnia z nią;) butelka z płynem całą zużyta;) 

Od nas dostał jakieś przekąski bo jak coś potrzebuje to kupujemy jemu bez okazji , a zabawek I tak ma dużo..   )

To był nasz pierwszy dzień dziecka ale bez prezentów. Córka ma dopiero 6 msc więc nie potrzebuje prezentów. Dla niej  liczy się cyc pełen mleka hehe

oleksandra , to tobie powinni dac prezent zeby dla niej byl :D:D

Olaleksandra No dokładnie ;) najlepszym prezentem jest cyc ;) 

U nas tez mamy ta kosiarkę już rok i rzadzi xd syn na spacery bierze :D

Justys u nas banki schodA na pniu a z kosiarki wylewa;/ wiec poki co bez plynu kosi;)

Można powiedzieć że trochę zaoszczędzimy póki nasze dzieci jeszcze nie są świadome że mają jakieś święto oczywiście z przymrużeniem oka to napisałam

Hahaha dokładnie tak ! Potem to już niestety kolejny dzień na prezenty 😂

Ja tam kupuje bez okazji kiedy wiem , że syn będzie czymś dłużej bawił się;) poza tym mój i tak dostaje coś co tydzień, max co 2tyg od wujka;) 

No tak jest dziewczyny. Ja na siłę żebyś coś kupić to nie kupuje. Poczekam aż córka będzie świadoma tych prezentów i tego że dostaje. Póki co oszczędzam :D

Ja często też kupuję coś bez okazji co akurat się trafi :) A w dzień dziecka nie przyzwyczajam do jakiś drogich prezentów ,bo jeśli praca na to pozwala to staramy się fajnie ten dzień z nimi spędzić :) Jakieś atrakcje im zapewnić :) 

W zeszłym roku akurat jechaliśmy na wczasy to w ogóle łatwo było im zapewnić fajny dzień :) 

Tak to lepiej spędzić fajnie dzień bo z zabawkami niewiadomo co robić. Dziecko jeżeli ma ich dużo to też nie ma jakiegoś zainteresowania nimi.. moze tylko na początku.. 

Ja musze kupić synowi taczkę do ogrodu bo pożyczył od sąsiadów i oddać im ich ;) 

Szukam jeszcze domku dla dzieci do ogrodu jakiegoś z drugiej ręki ale jeżeli jest okazja to po paru godzinach sprzedany :o jeżeli gdzieś jesteśmy gdzie jest domek to syn może z niego wcale nie wychodzić.. no i to będzie koniec inwestycji :)

Moje dzieci też jeszcze czekają na te prezent ale jednak lubi e grzywa pojechać, do jakiegoś figloparku czy coś