Dzień dziecka - prezenty

Beata wiem. Oni mają takie w ofercie. 

baseniki to pewnie teraz i w pepco bedą;) bo zawsez jak sie zbliza 1 czerwca to mieli tam fajne rzeczy 

W pepco ale też w action są jak masz w pobliżu

A gdzie polecacie?

Ja to ostatnio kupowalam w auchanie Ale taki większy ale to było ze 3 lata temu ;) w tym roku tez by sie jakis przydał ;)

Beata na allegro TEz jest spory wybór

Beata one wszędzie pewnie takie same są, z Chin, ale lepiej kupić stacjonarnie żeby sprawdzić czy nie jest dziurawy. 

Kverve raczej w sklepie nie sprawdzisz dopiero w domu

Nati czemu nie? Ja sprawdzam. 

Ale ze dmuchasz ? Ja zawsze biorę paragon w razie jakiś uszkodzeń

No ja też zawsze biorę paragon 

W domu zazwyczaj dopiero widzimy uszkodzenia jak coś kupujemy taka prawda 😂

Haha pół godziny wybierania a w domu się okaże że lipa;) ja tak mam im dłużej wybieram tym gorsza lipa;)

Nati proszę pracownika żeby nadmuchał, ale w sumie to raz kupowałam :p

I dlatego warto mieć ten paragon wrazie wymiany 

Kverve miałaś prawo oczywiście ☺ ale musiał być ten sprzedawca wkurzony 😂

No napewno był:D

Nati szczerze? To jego praca, to bez przesady. Za stanie mu nie płacą. Tylko za pomoc klientom a i tak widział że mamy zamiar kupić no i ustami nie pompował :p

Dziewczyny moze macie jakieś doświadczenie z maszynami do szycia?

Jestem samoukiem mam swoją ukochana maszynę Janome chcialabym corce kup maszynę na dzień dziecka bo sobie wymarzyła miec własną ;)

Nie chciałbym jednak  kupować typowo dziecięcych (za 100zl typowej zabawki) wolałabym coś lepszego zeby mogła dłużej z niej korzystać, zastanawiałam się nad Łucznikiem Leną ale kiddys słyszałam ze teraz łucznik spadły na jakości dlatego też zakupiłam Janome, może macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Anita u mnie koleżanka kupowała ale właśnie lucznik innej firmy nawet nie slyszalam ze są zawsze o tej jednej