Dzień dziecka - prezenty

No my mamy zasadę, że jej coś skromnego kupujemy bo po co wydawać tyle kasy, a i tak jak cos nam wpadnie w oko to się jej kupuje nie czekając na okazje. Rodzina jej kupuje sporo prezentów, więc zawsze i tak dostaje tego dużo ,a nie muszą być to drogie prezenty by cieszyły 

Mazia dokładnie masz rację takie dziecko nie rozumie będzie starsza to sama się będzie domagać dwóch puki tego nie rozumie nie warto wydawać na głupoty jak nie ma potrzeby  ☺

Mazia no właśnie nie ma co przesadzać z tymi prezent si bo potem wszystko mają i ciężko zadowolić. 

my też nie przesadzamy z prezentami 

U nas dziadki będą rozpieszczac 😂 i nad morzem zabierać bo lubią  ☺

Niby tych zabawek dużo się nie kupuje ale jak dziecko ma 2 lata to się okazuje ze robi się ich nadmiar;)

Nati o to się zaopatrzcie w duże pudla na zabawki :p

Kverve dokładnie szybciej się wtedy sprząta 

Ja Cooesiac robię selekcję,  odkładam te którymi się nie bawią, i przynoszę te co miesiąc wcześniej wyniosłam do skrtyki lokatorskiej:D 

Ja tak właśnie chowam zabawki którymi się nie bawi syn(puzzlomaniak). Już mnie denerwowało że wszystkie na raz wywalał i się denerwował bo nie mógł znaleźć elementów. Miesiąc temu schowałam, kilka dni temu wyciągnęłam a tu psikus bo synek już nie chce układać. A taki był spokój jak się zajął puzzlami.

My puzzle gdy mamy na pólce wysoko, więc córka nie ma dostępu tak by wszystko bylo codziennie wywalone i pogubione 

u nas już wczoraj była segregacja zabawek bo jest już ich za dużo 

A co kupujecie dzieciom na dzień dziecka? 

Martyna to jest super pomysł, też tak robimy, potem po czasie te zabawki które były opatrzone wcześniej znowu są wow. 

Monia ja zestaw małego majsterkowicza chcę kupić synowi. 

Mazia u nas w przedszkolu co chwile pomieszane

Moniczka ja kupuję dzieciom brata zabawki na dwor lotki banki piłkę i zobaczę co tam będzie ciekawego

Ja kupiłam książkę i wiem ,ze będzie szał. MOja uwielbia bajeczki 

ja szukam basenu 

Beata tez dobry pomysł ☺ na allegro są fajne ☺

Beata zobacz w Castoramie albo Leroy. 

ale ja nie chce dużego chce dla niej taki mały