Dziecko krzyczy zamiast gaworzyć

No tak bo jednak roznie bywa i szkoda ubrań.. 

U nas najbardziej szkoda bluz rozpinanych bo mamy kilka a każda innej grubości :D 

A macie jakiś sposób na oklejanie i podpisywanie ubrań tak żeby ich nie zniszczyć i potem odkleić ten podpis?

Ja mam na stałe naprosowanki. Ewentualnie są jeszcze zwykle naklejki ale krótko się trzymia

Szkoda , że kupujac na vinted nikt nie uprzedza o podpisanych ubraniach.. dla starszego syna zamawiam same nowe ubrania bo zraziłam się:p

zawsze można nakleić swoje jedne na drugie 

Mi te opisy na ubrankach nie przeszkadzaja;) zawsze mozna wyciac metke;) przy starszej corce pamietam ze zawsze metki odcinalam aby nie drapaly;) u mlodszej juz nie mam takich akcji ale jak mowi ze swedzi to oczywiscie ich sie pozbywam;)

ja na początku żłobka popodpisywałam parę ubrań ale zrezygnowalam z tego bo nie kupowałam ubrań tylko do żłobka tylko w nich wychodzi też wszędzie, a nie chciałam mieć wszystkich podpisanych. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby ubranko zginęło albo żeby przyszła w czymś innym także już nie podpisuje.

Ja ostatnio zorientowałam się, że Jasiu ma podpisaną kurtkę i czapkę ale jakiegoś obcokrajowca :D kupiłam w super stanie w odzieży używanej. Tyle dobrze, że to była naklejka i można było odkleić. Z prasowankami jest ciężko. Albo gdy długopisem jest coś podpisane 

Ja to miałam podpisane markerem na materiale od środka..  zamazałam markerem bo nic innego nie mogłam zrobić 

Ja kupiłam naklejki na metki :)

Oj tak kupując w szmateksach często brałam ubranka, które były w środku podpisane . 

Ja kupiłam teraz takie naprasowanki na których się długopisem pisze. Wcześniejsze, inne, odpadły nam przy praniu. Zobaczymy ile te wytrzymia 

Jakiej firmy ? Lub z jakiej strony ?

Ja mam z katalogu betterstyle ale nie są za estetyczne. Białe więc jak plaster wyglądają. Dla córki mam fajne różowe z jednorożcem naprasowanki że stikets. Trzymia się już drugi rok, nie schodzą. Wychodzą drożej ale też starczają na długo 

Dostałam ostatnio ulotkę z naprasowankami ;)

O wow

super, to przydatne bardzo 

Ja wolę naprasowanki że stikets. Z oznaczone mam wrażenie, że słabiej trzymia

Poczytam 😂