No powinny być jakiekolwiek ludzkie warunki w takim szpitalu. Ta mama też jest zmęczona przy tym chorym dziecku. A dziecko tej mamy tam potrzebuje.
To racja, każdy szpital powinien być wyposażony w jakieś leżanki aby tej matce też było wygodnie
napewno było by łatwiej i wygodniej wiadomo to nie hotel ale jednak taka matka w szpitalu przy dziecku to też pomoc i czuwanie przede wszytskim lepszy spokój dla dziecka jak i tego rodzica jak wie na bieżaco co sie dzieje
Pewnie jakieś łóżka są ale kiedy jest duża ilość chorych to pewnie brakuje jakiś pojedynczych.
dokładnie pewnie nie ma takiej dużej ilości tych łóżek do wypożyczenia jak szpitale są przepełnione.
TO JA NIE SŁYSZAŁM JESZCZE O TAKIEJ MOZLIWOŚC WYPOŻYCZENIA ŁÓŻKA
ja również nie słyszałam o czymś takim
Wyposażenia chyba ;)
jedynie co mi się obiło o uszy to że dla rodziców są takie łóżka polowe i tyle
Poza fotelami od WOŚP to widziałam same łóżka polowe w szpitalu
Oj wosp to duze wsparcie niektorzy nazekaja na zbiorki uslyszalam kiedys relacje dziadka jak usłyszal ze jego wnuk po urodzeniu umiera i wlasnie sprzet od Owsiaka uratowal tego malucha to naprawdze warto te kilka zlotych wrzucic do puszki
Ma co roku jeździmy specjalnie do miasta żeby wrzucić pieniądze do puszki.
Ludzie narzekają na WOŚP do czasu , aż sami nie zaczną korzystać ze sprzętu z wośp. Mój kolega co roku stoi z puszka i co roku znajdzie się mnóstwo ludzi od zlodzieji , a nawet gorzej :/
Ja wspieram i będę wspierać WOŚP robi dużo dobrego
Kwestia jest taka że takie zbiórki w ogóle powinny nie być potrzebne, to wszystko powinno być finansowane przez państwo, a że nie jest to cóż... Chyba większość z Nas będąc w szpitalu po porodzie czy przed widziało sprzęt od WOŚP. Ja się czasem zastanawiam co by było jak by tego WOŚPu nie było. Szczególnie mnie to uderzyło w oczy jak moje dziecko w wieku półtora roku miało operacje w szpitalu dziecięcym. Tam wszędzie te serduszka na sprzęcie, gdzie się człowiek nie oglądnął...
Oszuści raczej nie mają naklejek z serduszkiem, a puszki są zabezpieczone
też jestem tego zdania, Państwo powinno zakupywać ten sprzęt. wiadomo te zbiórki są bardzo potrzebne dla dzieciaków, ale to każdy szpital powinien mieć
hmmm.. aż sie zatanawiam jak to było kiedyś... kiedy jeszcze orkiestry nie było?
No właśnie powinno , a nie finansuje. Jakby nie WOŚP nie byloby sprzętu.. Ja nie potrafię pojąć , ze rozdają nasze pieniądze na prawo i lewo , a ludzie musza robić zbiórki żeby nazbierac na leczenie chorego dziecka..
Państwo to się już nauczyło ,że ludzie robią zrzutki i to im odpowiada. Przykre ,ale prawdziwe. Tak samo nfz... co miesiąc tyle pieniędzy się płaci ,a faktycznie drogie leki na leczenie nie są refundowane. Też zawsze wrzucam na wośp , bo u nas w szpitalu mamy sprzęty. I widać ,że to faktycznie pomaga.
Ale nawet szkoły powinny mieć wszystko zapewnione przez miasto a wiecznie musimy nosić papiery toaletowe , chusteczki czy ręczniki papierowe. Trochę to wkurzające słysząc później ile sobie w mieście premii przyznawali za miesiąc pracy ...a my musimy zapewniać dzieciom środki higieniczne płacąc podatki i chociażby nawet radę rodziców.