Dziecko bierze wszystko do buzi

Może nie wiedziała, że są kamery..

No właśnie 

No właśnie były piękne i są dalej , bo już zdjecia nie ma , wiec moze ja złapali ;) może nie wiedziała , ze są kamery na piekarni, ale to jest taki skwerek gdzie na każdej lampie sa kamery i to te obrotowe ;) nawet widać jak się obracają :D hehe No ja nie wiem co takimi ludźmi kieruje ;)

Na Facebooku czasami widzę zdjęcia osób które kradną.. głupio jeżeli zobaczy je ktoś z rodziny czy znajomych

łooo naprawde;) kurde z jednej strony takie dziwne ale patrzac z drugiej jak ktoś kogoś okrada to moze taa kara jest odpowiednia;) ciekawe czy też ich laikują?

Ja uważam , ze to słuszna kara ;) Niech się wstydzą Ci co kradną ;)

Może nic nie usprawiedliwią takich osób ale jakiś powód musi być... 

Ja uważam że dobrze że publikują takie zdjęciach osób co kradną, jednak dobrze wiedzieć na kogo uważać na przyszłość

No dokładnie później wiadomo na kogo uwazac ;) 

Z jednej strony tak.. Ja zawsze szukam przyczyny..

Tak to jest bardzo dobre

Wstyd po całości żeby kraść i to jeszcze drobne rzeczy. Jak to mówią jak kraść to miliony hehe

Ja wgl nie trawie złodziejstwa.. nieważne czy to drobnego coś , czy dużego.. 

Ja nie znam za bardzo osób co kradną albo znam , a nikt o tym nie mówi..  nie ma czym chwalić się..  

Ja już 3 razy informowałam ludzi , że zgubili większe sumy pieniędzy... koleżanka raz była ze mną i dziwiła się po co mówię skoro mogłabym je wziąć kiedy właściciel odszedłby..  z drugiej strony jak mozna trzymac wieksze sumy w kieszeni.. jednak zawsze z mężem powtarzamy , że dobro wraca i kiedy zgubiam torebkę z 2.5tys w gotówce w środku jak i innymi dokumentami to dziewczyna ktora ja znalazla odwiozła ja pod adres jaki znalazła w środku..  byłam taka szczęśliwa.. to akurat były pieniądze na oświetlenie w domu.. Dobrze,  że mąż ze spokojem to przyjął i jeszcze mnie uspokajał;)  

Dokładnie tak ja jestem tego samego zdania że dobro wraca czasami człowiek się pokwapi na coś właśnie podejdzie do tego tak jak piszesz że jak to się mówi znalezione nie kradzione a potem dwa razy traci Ja też zawsze jeżeli zdarzy mi się coś znaleźć i wiem że jestem w stanie w jakiś sposób to oddać to to robię

Taaak ! Dobro zawsze wraca wiec warto pomagać . I nie byc hiena 

jak to mówią karma wraca :)

Ja juz o tym przekonałam się;) lepiej być uczciwym ;)

Karma wraca otóż to

Justyś szczerze to zadko sie to teraz spotyka ale jak bym znalazła taka dużą sume pieniedzy to też pewnie bym oddała, jak by nie było nie małe pieniadze nie raz oszczędności całego życia