Dziecko bierze wszystko do buzi

Ja to bym chciała mieć gdzie posadzić borówki :) Z córką je uwielbiamy :) 

Jak macie ogródki to warto też zasadzić aronię ;) Pamiętam jeździłam kiedyś na wieś to woziłam całe wiadro i robiłam syropy z aronii i resztę mroziłam i dodawałam do kompotów :)

Ja z aronii kiedyś robiłam nalewke a w smaku jest cierpka więc nikt jej nie jadł bezpośrednio z krzaka.. syropu z aronii nie pilam

My z aronii robimy sok, ale chyba najbardziej smakuje mi sok i dżem z jeżyn, aż żałuję, ze mamy tylko 2 krzaki :/ 

Najlepiej smakuje tk czego sie nie ma w ogrodku;)

Ja aronj nie mam ale musze zobaczyc jak te krzaczki rosna;)

Czy nie sa zbyt duze ;) obecnie jestem w poszukiwaniu odnozej bzu bialego;) powiem wam ze mialam 4 bzy a maz koszac trawe zalatwil 3 bzy i zostal jeden;) ale juz taki pokazny w tym roku bedzie pieknie kwitl na taki mocny fiolet ;) szkoda ze tak szybko przekwitaja;/

Aniss u nas jest podobnie, mąż przy koszeniu tylko załatwia kolejne kwiaty :/ ;p

Mój mąż jak u teściowej kosi to nigdy nie patrzy co rośnie i zawsze po wszystkich kwiatach 😂

Hahaha wiecie co ja mialam kwoatki wysiane przed brama piekne dostalam od kolezanki brat pozyczyl podkasiarke ;) i jak szedl z ta podkaszarka to chxial sie chyba odwdzieczyc ;) i tez mi je wykosil;D wiec faceci chyba widza tylko trawnik do koszenia ;)

To my sobie pod balkonem ładnie zrobiliśmy (mieszkamy w bloku) i też jak koszą to się nie przejmują i wszystko nam niszczą. Nie nasz ogródek , ale uważać by mogli ,bo chyba każdy woli mieć ładnie :)

trochę szkoda;( chyba ze w donice by posadził, ale znajac nasze społeczeństwo to by zgineło wraz z doniczką;(

Jeżeli coś ładnego to mogłoby nie być po jakimś czasie.. 

właśnie ja raczej bym nic nie stawiała, bo nigdy nic nie wiadomo

Pewnie by zginęło :) Bo kiedyś posadziliśmy kilka tui to w nocy zniknęły :) Podejrzewam ktoś sobie wziął na ogródek ;) Człowiek by musiał kamery mieć i potem narobić takiemu wstydu :)

Skoro nieogrodzone to trzeba mieć na uwadze, że.moze ktoś zabrać. Nawet kwiatki ;)

Zapewne by ktos zabrał.. U nas w piekarni na parapetach nawet bratki baba ukradła, później wydrukowali jej zdjęcie z kamery jak kradnie i powiesili na szybę piekarni, ze szukają złodziejki kwiatów ;)

hehe no ja bratki lubie nawet mam na balkonie;) ale wiecie ;) szkoda wstydu sobie robić;) zwłaszcza na taki kwiatek z niższej półki cenowej ;) ehehe 

Aniss No dokładnie do najdrozszych nie należą :D mi tez się bratki bardzo podobają ;) 

Może tej kobiety nie było stać na takie kwiaty..  no bo żeby kraść bez powodu.. I to kwiaty..

hehehe no musiały być piękne jednym słowem;) 

Chyba tak ;)

To faktycznie sporo jej wstydu narobili jak nawet zdjęcie wydrukowali jak kradnie. A swoją drogą przecież teraz jest pełno kamer wszędzie więc nie wiem czego się spodziewała ta kobieta