Dziecko a gry na tablecie

Aneczka zabezpiecz sobie materac tylko na w razie co;) bez pompka to i wygodniej jej spac będzie;) 

Anita zabezpieczyła podwójnie ;) podkładem na materac i podkładem jednorazowym który włożyłam między podkład a prześcieradło 

Da radę;) a  nawet w razie wpadki moze będzie bardziej kontrolować;) 

Anita dziś była.wpadka. ale mówi się trudno. Nie od razu Kraków zbudowali. Zobaczymy jak dalej będzie 

Z czasem na pewno się przyzwyczai. To zapewne było nie uniknione 

Monia tak wiem. I myślę że nie ostatnia zwłaszcza że od 1 do przedszkola idzie. 

Aneczka co tam  jedna wpadka ;) co to za uczeń bez 1 ;) 

Za łatwo by było;)

Anita na razie Chic to dopiero początek. Ale nie zrażam się 

Oczywiście, że tak. Bez błędów i wpadek nie ma sukcesu 

Monia dokładnie. A teraz jeszcze stres związany z przedszkolem to też różnie może byc

Trzeba być dobrej myśli i wspierać;) 

A już i tak jak w dzień odpieluchowany maluch  to już prosta droga;)

Mała już do przedszkola chodzi? 

Każdemu dziecku się zdarza. Mialam praktyki w przedszkolu i nawet dzieci co juz byly dlugo bez pieluch potrafily miec mała wpadke 

Zdarza się ze starsze dzieci mając zły sen lub są dzieci którym śni się ze robią sisiu robią je właśnie do łóżka także akurat nad tym żaden rodzic nie zapanuje. 

No właśnie. Ja pamiętam, że nawet jak byłam starsza i chodziłam do szkoły to chyba 2 razy się tak zdarzyło w wyniku koszmaru także co dopiero u młodszych. 

No dlatego mówię, czasem się nie da tego uniknąć. Ja też pamiętam, że miałam taka przygodę jak byłam mała :D

Monia tak, moja córka rocznikowo ma 3 latka więc mogłam ja puścić do przedszkola i chodzi 

No to jesteś w stanie odpocząć a nie tęsknisz za nią? 

Moja ma pół roku i jak pojedzie na cały dzień do dziadków to jest dla mnie katorga 

Syn miał tableta jak miał 5 lat. Na początku fascynacja była, może kilka dni. Syn ma 8 lat i tablet leży zakurzony.

Córa ma 2 lata ale nie dostaje tabletu czy telefonu- moim zdaniem zdecydowanie za szybko. 

Moim zdanie okres przed . rokiem zycia to jeszcze za wczesnie, 5 lat to takie minimum.