Dziecko a gry na tablecie

Byłam wtedy dzieckiem także nie miałam żadnych skojarzeń :D

tabaluga to bajka z mojego dzieciństwa 

Beata u mnie siostra lubiła Tabaluge,była mała to oglądała wszystko co puszczali bele by bajka byla

Bo tak to jest oglądałysmy tabalugie i zero skojarzeń, a teraz to dopiero człowiek widzi co tam bylo 

Teletubidie to wiadomo ale smerfy? Chodzi że jedna dziewczyna a resztę smerfów płci męskiej? 

Monia dokładnie o to chodzi 

Jak by się uparł to pewnie w każdej bajce by cos znalazł;)

Kiedys z pszczółce Maji też coś bylo ;) 

oj dokładnie nawet w bajkach disneya są podteksty , które rozumiemy my dorośli :D 

Każdy mówił ze tamte bajki z naszych czasu miały mniej przemocy,były bardziej odpowiednie...tak więc puszczałam synowi Reksia aż do momentu kiedy piesek założył sobie na głowę worek foliowy - więc i tamte bajki maja w sobie heh oznaki przemocy lub niewłaściwego zachowania

Weronika dokładnie. Choć wtedy na to się uwagi nie zwracało. I nadal twierdzi się że były to bajki lepsze od tych które teraz są

Weronika to mnie rozbawiłaś;) 

Reksia to sa.fajne książki;) wracając już do bajek z tamtych lat ;)

Anita nawet nie wiedziała ze sa ksiazki reksia ha ha ha 

https://www.swiatksiazki.pl/reksio-dobranocka-wszech-czasow-najlepsze-przygody-6358902-ksiazka.html

Książeczka bardzo fajna dobra oprawa i kolorystyka krotkie czytanki w sam raz dla maluszkow  a potem da starszych które zaczynają uczyć się czytać;)

Moja to kicie kocie męczy. A najbardziej o sikaniu na nocnik

Anita dzięki zobaczę na empik tam mają masę książek

Aneczka a jyz po odpieluchowaniu czy w trakcie i dlatego to jej ulubiona

Wrronisia w dzień odpieluchowana. W nocy zdarzają się wpadki ale jeszcze zakładam pampersa. Tylko raz zawołała w nocy że chce siku. Często jest suchy pampers po nocy. Ale jeszcze z tym różnie bywa 

My kici koci nie znamy,ale z tego co widzę dosyć popularna nawet u znajomych. Ostatnio kupiliśmy książkę lato na ulicy Czereśniowej. Fajna książka do opowiadania i szukania różnych ,rzecyz zmian gdy ma się kilka części

Aneczka to super,jeszcze chwila i nawet w nocy bedzie bez....moja jak odpieluchowałam już nie zakładałam na noc pampersa ale kilka razy sie posikała,teraz idac spac ok 21 sika dopiero jak wstanie ok 8-9...to chyba już  panuje nad potrzebą.

Ja wszędzie o tej kici słyszę już rozglądałam się nawet za książeczkami na OLX I chyba kupię jakiś zestaw używany

Weronisia już trzecia noc nie zakładałam jej pampersa na noc. Koniec z nimi co będzie to będzie hehe