Dwie łazienki wanna i prysznic

Kran, zlew ok, a miska wc czarną to dopiero checa dla mnie :slight_smile:

Przy czarnym widac kazdy osad, więc to jest duży minus, ale jeśli ktoś lubi sprzątać non stop to czemu nie :wink: hihihi

Tak przy Czarnej wc też trzeba się namęczyć :sweat_smile: tak samo przy złotej armaturze

U nas był pan od brodzika, co coś poprawiał, i mówił, że jakaś baba wzięła czarny kibel, to po miesiącu do niego dzwoniła, że ma go zabrać i podłączyć inny, bo nie dała rady z tym osadem. :joy: Taki czarny wygląda super, ale do sprzątania trzeba mieć naprawdę cierpliwość

No to właśnie :slight_smile:

taka łazienka tylko dla gości jak jest możliwość to super sprawa , większy porządek dla niespodziewanych gości zawsze czysta :wink:

znajoma ma czarny brodzik i mówi nigdy więcej , nie jest zadowolona mocno widać osad

a jeśli ktoś by mial uzdatniacz wody to ten osad się będzie pojawiał ?

Myślę że osady z mydła będzie widać mimo wszystko , chyba już mi się odechciało Czarnego :sweat_smile:

Będzie. Ja mam uzdatniacz i osad i tak zostaje może jest go mnie ale jest. Na kabinie od prysznica widac. A co dopiero na Czernej umywalce :rofl::rofl: kumpela ma w domu co do niej wejdę to ta umywalka wygląda jak tygodniami nie myta a ona ma fioła na tym punkcie po każdym gościu wchodzi do łazienki i wyciera umywalkę do sucha :rofl::rofl::rofl:

Weź sobie czarne dodatki :smiley::crazy_face: wieszaki na ręczniki, dozownik do mydła. Będziesz miała czarny :wink::wink::smiley:

Ja mam tylko czarny zlew w kuchni i trzeba pilnowac tego kamienia. A bridzik to sobie nie wyobrazam…

Dokładnie, ja mam czarny brodzik i jestem tym totalnie wykończona. Ten osad jest naprawdę trudny do usunięcia

Ja mam wszystko czarne i zlew jeszcze da się dobrze wyczyścić, ale brodzik to tam jest o wiele gorzej z tym osadem…

U nas się sprawdza świetnie, zero kolejek a w wannie zawsze łatwiej umyć maluszka i się odprężyć

Mi się też bardzo podoba czarny , i przez ten uzdatniacz myslalam ze problemu nie bedzie . Teraz mam dylemat :wink:

Czarny naprawdę robi wrażenie :slight_smile: Też się długo zastanawiałam i zostało mi ciągle sprzątać :see_no_evil:

Ajjj współczuję! No ale ważne, że ci się podoba! :smiling_face:

No zastanów się naprawdę bo jak nie lubisz latać ciągle ze ścierka to nie będzie to wyglądać idealnie

Zdecydowanie super pomysł, u nas w domu właśnie tak jest. Mąż zawsze korzysta z prysznica, a ja z córką z wanny. Każdy ma coś dla siebie :smiley:

My jak śpimy u rodziców, to zawsze korzystam z wanny. W bloku niestety tylko prysznic, więc taka kąpiel to dla mnie małe spa :blush: