Dwie łazienki wanna i prysznic

Ja w poprzednim mieszkaniu miałam dosyć fajne rozwiązanie, bo była wanna, która miała dodatkowo do połowy szybę, więc jak chcieliśmy przyśnić, to nigdzie się przez tą szybę nie chlapało, a jak chciałam kąpiel, to po prostu napuszczałam wody :heart::rofl:

1 polubienie

u nas w projekcie były aż 3 łazienki , myślę ze to już by była przesada , zrezygnowaliśmy z jednej . i będziemy mieli jedna gościnną z prysznicem, druga z prysznicem i wanna :wink:

1 polubienie

Super pomysl ja mam jedno z wanna i czasem beakuje prysznica zeby wziac szybka kapiel wiec takie rozwiązanie jest super

Trzy łazienki to faktycznie sporo, myślę, że takie rozwiązanie, które wybraliście, jest super

No rzeczywiście 3 to już za dużo , ile sprzątania ;p taka opcja jak u was jest super

Ja jakbym miała miejsce na 3 łazienki, to chyba też zrobiłabym 3, ale na zasadzie, że jedna bylaaby tylko toaleta dla gości. Rzadko kiedy ktoś u mnie nocuję, ale na kawę odwiedzają mnie często, więc nie musiałabym się martwić, że np w łazience leży moja piżama na wierzchu, czy szlafrok

Ja mam tylko salon z kuchnią, sypialnię, pokój córki i łazienkę, więc często brakuje mi miejsca na takie rzeczy i na pranie.

Ja właśnie mówiłam mężowi, że jak będziemy stawiać dom w przyszłości, to koniecznie uwzględniamy pomieszczenie na pralnię i suszarnię. Jestem w stanie zrobić troszkę mniejszy salon i mniejszą kuchnie, nie muszą mieć 40 metrów, a jednak pralnia z suszarnią to wygoda, bo nie musisz się martwić gdzie pranie porozwieszać, czy że w którymś pokoju leży niezłożone

ojjj ja to bym się nie pomiesciala :face_with_peeking_eye:

No Ci powiem jest ciężko

dla gości chcemy taka mała łazienkę z samym prysznicem, dla siebie będziemy mieli przy sypialni na górze tak ze używana będzie przez nas głównie ta przy sypialni

1 polubienie

Super pomysł z osobną łazienką dla gości. Tylko potem dwa razy więcej sprzątania :sweat_smile:

1 polubienie

Gościom wystarczy, a Wy będziecie mieć swoją wygodę na co dzień.

Tak I trzeba mieć dużo gości żeby była często używana. Bo nieużywana jeszcze gorzej się kurzy :rofl::rofl::crazy_face:

Jak się ma możliwości to takie rozwiązanie jest super :wink:

To na pewno nie jest też tak że nie używana nie trzeba jej wgl sprzątać :stuck_out_tongue: :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

O tak, to jest świetny pomysł. Ja też mówiłam, że chciałabym mieć takie pomieszczenie. Przy rozbudowie jeden z pokojów będzie trochę zmniejszany, więc tam mam zamiar zrobić takie pomieszczenie na pranie i prasowanie.