Ja w poprzednim mieszkaniu miałam dosyć fajne rozwiązanie, bo była wanna, która miała dodatkowo do połowy szybę, więc jak chcieliśmy przyśnić, to nigdzie się przez tą szybę nie chlapało, a jak chciałam kąpiel, to po prostu napuszczałam wody
u nas w projekcie były aż 3 łazienki , myślę ze to już by była przesada , zrezygnowaliśmy z jednej . i będziemy mieli jedna gościnną z prysznicem, druga z prysznicem i wanna
Super pomysl ja mam jedno z wanna i czasem beakuje prysznica zeby wziac szybka kapiel wiec takie rozwiązanie jest super
Trzy łazienki to faktycznie sporo, myślę, że takie rozwiązanie, które wybraliście, jest super
No rzeczywiście 3 to już za dużo , ile sprzątania ;p taka opcja jak u was jest super
Ja jakbym miała miejsce na 3 łazienki, to chyba też zrobiłabym 3, ale na zasadzie, że jedna bylaaby tylko toaleta dla gości. Rzadko kiedy ktoś u mnie nocuję, ale na kawę odwiedzają mnie często, więc nie musiałabym się martwić, że np w łazience leży moja piżama na wierzchu, czy szlafrok
Ja mam tylko salon z kuchnią, sypialnię, pokój córki i łazienkę, więc często brakuje mi miejsca na takie rzeczy i na pranie.
Ja właśnie mówiłam mężowi, że jak będziemy stawiać dom w przyszłości, to koniecznie uwzględniamy pomieszczenie na pralnię i suszarnię. Jestem w stanie zrobić troszkę mniejszy salon i mniejszą kuchnie, nie muszą mieć 40 metrów, a jednak pralnia z suszarnią to wygoda, bo nie musisz się martwić gdzie pranie porozwieszać, czy że w którymś pokoju leży niezłożone
ojjj ja to bym się nie pomiesciala
No Ci powiem jest ciężko
dla gości chcemy taka mała łazienkę z samym prysznicem, dla siebie będziemy mieli przy sypialni na górze tak ze używana będzie przez nas głównie ta przy sypialni
Super pomysł z osobną łazienką dla gości. Tylko potem dwa razy więcej sprzątania
Gościom wystarczy, a Wy będziecie mieć swoją wygodę na co dzień.
Tak I trzeba mieć dużo gości żeby była często używana. Bo nieużywana jeszcze gorzej się kurzy
Jak się ma możliwości to takie rozwiązanie jest super
To na pewno nie jest też tak że nie używana nie trzeba jej wgl sprzątać
O tak, to jest świetny pomysł. Ja też mówiłam, że chciałabym mieć takie pomieszczenie. Przy rozbudowie jeden z pokojów będzie trochę zmniejszany, więc tam mam zamiar zrobić takie pomieszczenie na pranie i prasowanie.