Mega kolorki ![]()
dziewczyny a te smoczki “ładują” się światłem dziennym i wtedy świecą w nocy ? Jestem zielona w tych tematach jeszcze ![]()
Też jestem ciekawa jak to działa, ale podejrzewam, że jest tak jak piszesz ![]()
Tak, zgadza się
naświetla się przez dzień i “oddaje” światło w nocy ![]()
Tak smoczki się naświetlają w dzień, ja zazwyczaj wystawiałam na parapety w dzień i używałam w nocy by się naświetlił.
Co do łyżek to najbardziej nam się sprawdzała ta płaska łyżka na początku rozszerzenia diety. Łatwiej dziecku to jedzenie zdjąć niz z takiej wypukłej.
Tak ale można też naświetlić światłem sztucznym, my czasem jak widzieliśmy że nie naświetlił się odpowiednio to chwila latarki z telefonu i już świecił na maxa
Ooo to w takim razie fajny bajer ![]()
Ja poprostu kładę w dostawce i je widać przez nockę , a jao nie zapomnę to na blat w kuchni ![]()
Na pewno nieraz pomocny ![]()
To prawda jest to w nocy mega przydatny Bajer
O tych światłach z latarki to nie pomyślałam,ale dobrze widzieć.
Też tak robiłam. Na chwilę pod lampkę kładłam albo latarką z telefonu
Najszybszy sposób ![]()
Tak i wtedy zaraz jak mocno swieca
wystarczy tylko chwila
Ja przykładałam do żarówki
To dobry patent żeby na już naświetlić
ja tak robiłam z gwiazdami , dawniej takie były na ścianę naklejane
Tak, dokladnie
one sie “laduja” w swietle dziennym albo pod lampa i potem w nocy delikatnie swieca. Fajne rozwiazanie, bo latwiej smoczek znalezc po ciemku ![]()
Pamiętam je, też takie miałam i tak samo robiłam! ![]()
fajna kolekcja z tymi smoczkami, u nas łatwiej było znaleźć jak smoczek wylądował gdzieś pod kanapą…
Miałam kiedyś na suficie taka tapetę że świecącymi gwiazdkami i właśnie one w dzień się naświetlały i świeciły w noc.