Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

Mega kolorki :slight_smile:

dziewczyny a te smoczki “ładują” się światłem dziennym i wtedy świecą w nocy ? Jestem zielona w tych tematach jeszcze :smile:

Też jestem ciekawa jak to działa, ale podejrzewam, że jest tak jak piszesz :grinning:

Tak, zgadza się :slight_smile: naświetla się przez dzień i “oddaje” światło w nocy :slight_smile:

Tak smoczki się naświetlają w dzień, ja zazwyczaj wystawiałam na parapety w dzień i używałam w nocy by się naświetlił.
Co do łyżek to najbardziej nam się sprawdzała ta płaska łyżka na początku rozszerzenia diety. Łatwiej dziecku to jedzenie zdjąć niz z takiej wypukłej.

Tak ale można też naświetlić światłem sztucznym, my czasem jak widzieliśmy że nie naświetlił się odpowiednio to chwila latarki z telefonu i już świecił na maxa

Ooo to w takim razie fajny bajer :smile:

Ja poprostu kładę w dostawce i je widać przez nockę , a jao nie zapomnę to na blat w kuchni :wink:

Na pewno nieraz pomocny :stuck_out_tongue_winking_eye:

To prawda jest to w nocy mega przydatny Bajer

O tych światłach z latarki to nie pomyślałam,ale dobrze widzieć.

Też tak robiłam. Na chwilę pod lampkę kładłam albo latarką z telefonu

2 polubienia

Najszybszy sposób :wink:

1 polubienie

Tak i wtedy zaraz jak mocno swieca :smiling_face: wystarczy tylko chwila

1 polubienie

Ja przykładałam do żarówki

To dobry patent żeby na już naświetlić :smiley: ja tak robiłam z gwiazdami , dawniej takie były na ścianę naklejane

2 polubienia

Tak, dokladnie :slightly_smiling_face: one sie “laduja” w swietle dziennym albo pod lampa i potem w nocy delikatnie swieca. Fajne rozwiazanie, bo latwiej smoczek znalezc po ciemku :ok_hand:

Pamiętam je, też takie miałam i tak samo robiłam! :heart_eyes:

1 polubienie

fajna kolekcja z tymi smoczkami, u nas łatwiej było znaleźć jak smoczek wylądował gdzieś pod kanapą…

1 polubienie

Miałam kiedyś na suficie taka tapetę że świecącymi gwiazdkami i właśnie one w dzień się naświetlały i świeciły w noc.

1 polubienie