Na pewno w przyszlosci bedzimemy z nich korzystac , obserwujac tak teraz produkty dla dzieci te mi wygladaja najlepiej
Widać, że smaczna marcheweczka ![]()
Wpasnie marchewka wchodzi nam najgorzej
kwasi sie i puszcza bańki z buzi stad taki umorusany… najlepiej u nas brokuly i cukinia wchodzą ![]()
U mnie marchewka nie idzie za to za jarzynową aż się trzęsie ![]()
Może wyników już nie będzie w wątku, tylko tam na stronie , bo dziwne że tak długo
Super ze tak zdrowo je chetnie ![]()
Też tak pomyślałam ale z drugiej strony Zawsze też dostawałyśmy maila od redakcji a kilka dni później od GLS
No wlasnie napewno bedzie email lub lista czekamy ![]()
I jest ![]()
omg wyroznienie ale bardzo sie ciesze bo jako mama KPI woreczki masc i wkladki to rewelacyjny prezent ![]()
U nas ostatnio średnio z jedzeniem, chce sama trzymać łyżkę ale totalnie nie trafia więc metoda raz ja raz ona i niestety geny męża już widać bo jabłuszko nie wchodzi zupełnie
Nie mogę doczekać się kuriera ![]()
Ja tez czekam na kuriera ale pewnie troche to potrwa ![]()
Pewnie tak, ja też czekam. Swoją drogą akurat kurier GLS jest u nas bardzo miły, więc fajnie jak czasami wpada z paczką ![]()
Jeśli wszystkie nowe osoby odpisaly na maila z podaniem adresu to powinny byc w tym tygodniu paczki
A to rzadko się zdarza ![]()
![]()
Stawiamy nasze pierwsze kroki w rozszerzeniu diety- mamy śliniaki, buteleczki z firmy lovi i korzystamy ze smoczków i podgrzewacza do butelek. Właśnie ostatnio zauważyłam w sklepie świecące smoczki. Jestem ich ciekawa ![]()
Kubek treningowy? Myślę, ze to świetna sprawa dla takiego brzdąca i mniej „bałaganu”.
Chętnie przetestowałabym taki kubeczek, bo wszystko jak narazie nam się sprawdza.
Pozdrawiamy serdecznie z Marcelem 🫶🏻
Święcice smoczki ratowały nam nocki jak mała zaczynała być głodna a a mleko trzeba było poczekać aż zagęstnik się zrobi i wtedy zamiast szukać świecić telefonem to od razu wiadomo było gdzie są
Oj tak te świecące smoczki są najlepsze ![]()
Nieraz sie szukalo smoczka po lozeczku
te swiecace to super ulatwienie ![]()
Piękne te zestawy do rozszerzania diety
i te kolorki
ja jak na razie czekam na swojego maluszka ale warto sie rozejrzeć co i do czego ![]()