Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

Na pewno w przyszlosci bedzimemy z nich korzystac , obserwujac tak teraz produkty dla dzieci te mi wygladaja najlepiej

Widać, że smaczna marcheweczka :grin:

1 polubienie

Wpasnie marchewka wchodzi nam najgorzej :joy: kwasi sie i puszcza bańki z buzi stad taki umorusany… najlepiej u nas brokuly i cukinia wchodzą :stuck_out_tongue_winking_eye:

U mnie marchewka nie idzie za to za jarzynową aż się trzęsie :sweat_smile:

Może wyników już nie będzie w wątku, tylko tam na stronie , bo dziwne że tak długo

Super ze tak zdrowo je chetnie :smiling_face:

1 polubienie

Też tak pomyślałam ale z drugiej strony Zawsze też dostawałyśmy maila od redakcji a kilka dni później od GLS

No wlasnie napewno bedzie email lub lista czekamy :slight_smile:

I jest :heart::heart_eyes: omg wyroznienie ale bardzo sie ciesze bo jako mama KPI woreczki masc i wkladki to rewelacyjny prezent :wink:

2 polubienia

U nas ostatnio średnio z jedzeniem, chce sama trzymać łyżkę ale totalnie nie trafia więc metoda raz ja raz ona i niestety geny męża już widać bo jabłuszko nie wchodzi zupełnie

1 polubienie

Nie mogę doczekać się kuriera :smiling_face_with_three_hearts:

Ja tez czekam na kuriera ale pewnie troche to potrwa :wink:

Pewnie tak, ja też czekam. Swoją drogą akurat kurier GLS jest u nas bardzo miły, więc fajnie jak czasami wpada z paczką :rofl:

1 polubienie

Jeśli wszystkie nowe osoby odpisaly na maila z podaniem adresu to powinny byc w tym tygodniu paczki

1 polubienie

A to rzadko się zdarza :speak_no_evil::smiling_face:

Stawiamy nasze pierwsze kroki w rozszerzeniu diety- mamy śliniaki, buteleczki z firmy lovi i korzystamy ze smoczków i podgrzewacza do butelek. Właśnie ostatnio zauważyłam w sklepie świecące smoczki. Jestem ich ciekawa :face_with_hand_over_mouth:
Kubek treningowy? Myślę, ze to świetna sprawa dla takiego brzdąca i mniej „bałaganu”.
Chętnie przetestowałabym taki kubeczek, bo wszystko jak narazie nam się sprawdza.
Pozdrawiamy serdecznie z Marcelem 🫶🏻

Święcice smoczki ratowały nam nocki jak mała zaczynała być głodna a a mleko trzeba było poczekać aż zagęstnik się zrobi i wtedy zamiast szukać świecić telefonem to od razu wiadomo było gdzie są

Oj tak te świecące smoczki są najlepsze :smiling_face:

Nieraz sie szukalo smoczka po lozeczku :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: te swiecace to super ulatwienie :star_struck:

Piękne te zestawy do rozszerzania diety :smiling_face_with_three_hearts: i te kolorki :heart_eyes: ja jak na razie czekam na swojego maluszka ale warto sie rozejrzeć co i do czego :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: