Ja mam nude pistachio i granola i taki ciemno brazowy i zaden narazie mi sie nie odbarwil na szczescie ale uzywamy dopiero 4 miesiace
Przy pierwszym synu mialam plastikowe takerzyki i miski z Canpol i one po 1 spaghetti byly odbarwione
A słońce na takie odbarwienia pomogły ?
Slonce dziala na takie odbarwienia na ubraniach, nie wiem czy z imnych powierzchni zejdzie. Jak tak to super bo mam biala mise plastikowa od robota i troche jest pomaranczowa bo w zmywarce oprocz niej były talerze po spaghetti hahahahah
Gdzieś wyczytałam że na takie rzeczy też słońce może pomóc
warto spróbować
O tak mi pomogło ![]()
Śliczny zestaw;) u nas od urodzenia pierwszego synka od kad trafiłam tu na forum czyli w 2014rolu ma już 3 dzieci;) i u nas tylko lovi;) oraz Canpol
są świetne;)
Potem juz kazdy mysli o swietach zawsze cos czasu nigdy za duzo ![]()
Kiedyś dziewczyny tutaj pisały ze z łyżeczek tez znikają przebarwienia więc pewnie i z miski znikną
Znikną napewno ![]()
Wcale nie myje rzeczy dzieci w zmyrarce , wszystko ręcznie.
Ja czasami myję w zmywarce ale później wyparzam albo sterylizuje
Ja również nie mam żadnych odbarwień , nawet buraczki nie zafarbowały
Świetne produkty, dziewczyny naprawdę warto
właśnie kupiłam zestaw talerzyków i komplet łyżeczek są super
bardzo dobrze wykonane, super się myje nawet marchewka nie przebarwia co często jest spotykane z talerzykami i łyżeczkami innych firm. Jeszcze poluję na śliniak ![]()
Mi też się wizualnie podobają , a że jakość jeszcze dobra to już wgl super ![]()
Oj to prawda wizualnie petarda
Ostatnio przez moj szybki powrot do pracy, a malego pojacie do zlobka rozpoczelismy rozszerzac diete, powoli bo maly ma 5 miesiecy ale zaczelismy zaraz po skonczeniu 4 miesiaca bo wiedzialam ze pojscie do zlobka i tak przyspieszy mi ten proces… wiec powiem tak lyzeczki wyprobowane i sa sztos❤️ na razie ta dluga i plaska ale super mi sie sprawdza
Tak są mega wygodne masz rację . Smacznego dla maluszka ![]()
Te łyżeczki są na prawdę świetnie wyprofilowane niby takie płaskie a nic z tego nie spada
Te płaskie są najlepsze zwlaszcza na rozpoczęcie karmienia.