Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

Droga mamo, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania! We wrześniu nagrodzimy autorki najbardziej wartościowych komentarzy zestawem do rozszerzania diety :heart:

Do wygrania między innymi nasza nowość, czyli kubeczek treningowy Genius. Dziecko może swobodnie z niego pić w bezpiecznej pozycji :revolving_hearts:

Poznaj naszą nowość: https://lovi.pl/c/kubek-treningowy-otwarty
Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

6 polubień

Nagrody jak zawsze super! Na pewno przydadzą się przy rozszerzaniu diety i sprawia,że nauka dla Maluszka stanie się łatwiejsza i przyjemniejsza :heart_eyes:

Super zestaw :heart_eyes_cat:

Smoczki i ich JASNOŚĆ W CIEMNOŚCIACH :heart_hands::heart_hands::heart_hands:

smoczki jak świetliki :beetle::beetle::beetle:

Mi baaardzo wygrana się podoba, ze śliniaka korzysta córa codzinnie , z kubeczka również :grin::grin:

1 polubienie

Oczywiscie ze nam sie podobaja ! To naprawde ulatwia funkcjonowanie :heart: ten kubek jest swietny !

Piękne te naczynia , kupowałam ostatnio fotelik dla syna i w sklepie były naczynia Lovi , matko kochana te bezowe ! Przepiękne

Jestem jeszcze przed kompletowaniem wyprawki dla noworodka. Polecasz smoczki? Rzeczywiscie cala noc swieca, czy tylko chwilke?

1 polubienie

Tak , świecą mi całą nockę :blush: mam je właśnie z forum Lovi :wink:
Przez dzień mam je na stole jak ich nie używa, zeby sie naświetlały.
Wiesz jak sie zamytla w kocyk to szybciej po ciemku je odnajduję albo po prostu nie szuram dłonią po dostawce bo od razu go widzę :slight_smile:

1 polubienie

Ktoś kto wymyślił świecące smoczki powinien dostać nagrodę. To najlepsze co może być. Uwielbiam produkty Lovi

4 polubienia

O tak, to są najlepsze smoczki na świecie! Naprawdę świeca całą noc i dzięki temu szybko je znajdowałam jak córka gdzieś je porozrzucała podczas snu. Będziesz zadowolona :smile:

Podpisuję się pod tym! Ja też uwielbiam świecące smoczki, one są najlepsze :heart:

Super :slight_smile:

Namowilyscie mnie :smiling_face: zamowie do wyprawki

2 polubienia

Ooo do testów znów zestawy? Są rewelacyjne!! :heart: a te kolory przepiękne !!

Nie tylko na plus jest to że świeca , moje drugie dziecko ich używa i ząbki są piękne proste , a nie wypchnięte jak przy innych smoczkach mają dzieci

Tak, tak, to oczywiście najważniejsze - kształt i budowa smoczka i materiał z jakiego jest wykonany. Ale tutaj wszystkie smoczki z Lovi są godne polecenia, a to, ze świecą to jest bardzo miły dodatek :grin:

1 polubienie

No i wygląd, to też dodatek, bo są przepiękne :rofl:

1 polubienie

Świeca dlugoo. Naprawdę pomocne w nocy bo nie trzeba ich szukać :smiling_face: zamawiaj nie zastanawiaj się hihi

1 polubienie

Jeżeli będziesz potrzebować butelkę koniecznie mammafeel od Lovi :smiling_face:

Ale fantastyczne nagrody! :star_struck:
Myślę, że ten kubek będzie must have podczas roszerzania diety!