Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

O tak! Korzystamy naprzemian z tego i ze zwykłego otwartego kubka od Lovi i są naprawdę rewelacyjne :heart:

Tak zdecydowanie te butelki są najlepsze :smiling_face:

Jejku ale te kolory są urocze, piękne pastele. A te smoczki z językiem robią wrażenie :heart:

Ja uwielbiam ten zielony. Właśnie króluje u mnie w wyprawce :heart_eyes:

Mam ta, polecala neurologopeda. Testowalas moze ta? Czy lepiej kupic mammafeel

1 polubienie

U nas ta się w ogóle nie sprawdziła , maluszek nie umiał się z niej napić . dla nas Mammafeel o niebo lepsza

1 polubienie

A mi się bardzo podoba ten odcień różu :smiling_face::smiling_face: teraz jak już wiem jak będzie dziewczynka uwielbiam ten kolor :heart_eyes:

O piękne kompleciki idealne na rozpoczęcie rozszerzania diety :slight_smile:

U nas tak samo bylo , nie podszedl ten smoczek od butelki mino że neurologopeda polecała ją nam przy 1szej córce ,i zostałam przy neno, teraz 2ga córa pije mammafeel , od razu załapała , ani sie nie ulewa bokiem i od razu wypija aż miło się patrzy :smiling_face::smiling_face:

P.S. @jagoda.paradziej_gm mamy ten sam chyba blat :smiley:

U nas sprawdziła się i ta i mammafeel :smiling_face:

Ja właśnie planuje takie pistacjowe ściany u córki w pokoju :hear_no_evil::heart:

A karmisz piersia czy MM? Bo mnie troche “zwiodlo” to ze niby wspolgra przy kpi.
Corka tez byla kp i nie chciala z zadnej butelki pic i troche mnie to denerwowalo, ale to bylo 5lat temu i moze jest cos lepszego na rynku. Zamowie jeszcze ta mammafeel :heart::heart::heart:

Haha to akurat blat od szafki ale jestem fanem wszystkich odcieni “debu” :slight_smile:

Mlodsza od szpitala miała problem z piersia wiec tylko juz butelką karmie, juz nawet przestałam dostawiać ją do piersi

1 polubienie

Ta też jest super. Miałam ją. Tak naprawdę zależy co dziecko nauczysz od początku ono się uczy pić dopiero więc jak przyzwyczaisz do tej butelki to będzie z niej pic. Gdyby jednak byl problem z piciem to wybieraj od razu mammafeel.

1 polubienie

Ja to nawet nie kupuję żadnej innej , dostałam tą. Do testów i dobrze się składa , na pierwszy rzut oka jakość super

1 polubienie

Ja miałam tę i z Aventu dla córki (Mammafeel jeszcze nie powstała :smile:) i córka nie miała z nią żadnego problemu, także polecam :slight_smile: teraz pewnie ta Mammafeel będzie lepsza, no ale mi się ta sprawdzała :slight_smile:

1 polubienie

U mnie pierwsze butelki były z avent jakoś nie byłam zadowolona, i nie znałam tak dobrze marki lovi . Teraz głównie będzie wszytko z lovi

Ja szczerze też wolę Lovi i praktycznie wszystko teraz kupuje z Lovi, bo to jest naprawdę dobra jakość, fajny design i wszystko w dobrej cenie :slight_smile:

Ja pierwsze też miałam z Avent, bo kupiłam już do wyprawki zanim tu trafiłam. U mnie też córka świetnie sobie radzi z większością butelek bo i Avent nie sprawia problemów i Difrax od Canpol, Mammafeel i Lovi medical. Wszystkie córka akceptowała

Bo mammafeel jest stosunkowo nową butelka. Wcześniej też miałam medical, Neno I ogólnie chyba wszyta oprócz aventu przeszłam bo mały miał wielki problem z piciem z jakiej kolwiek butelki i z piersi tez. Po testowaniu mammafeel polecam ją wszystkim co nie znaczy że inne są gorsze :blush:

1 polubienie