O tak! Korzystamy naprzemian z tego i ze zwykłego otwartego kubka od Lovi i są naprawdę rewelacyjne
Tak zdecydowanie te butelki są najlepsze
Jejku ale te kolory są urocze, piękne pastele. A te smoczki z językiem robią wrażenie
Ja uwielbiam ten zielony. Właśnie króluje u mnie w wyprawce
U nas ta się w ogóle nie sprawdziła , maluszek nie umiał się z niej napić . dla nas Mammafeel o niebo lepsza
A mi się bardzo podoba ten odcień różu teraz jak już wiem jak będzie dziewczynka uwielbiam ten kolor
O piękne kompleciki idealne na rozpoczęcie rozszerzania diety
U nas tak samo bylo , nie podszedl ten smoczek od butelki mino że neurologopeda polecała ją nam przy 1szej córce ,i zostałam przy neno, teraz 2ga córa pije mammafeel , od razu załapała , ani sie nie ulewa bokiem i od razu wypija aż miło się patrzy
P.S. @jagoda.paradziej_gm mamy ten sam chyba blat
U nas sprawdziła się i ta i mammafeel
Ja właśnie planuje takie pistacjowe ściany u córki w pokoju
A karmisz piersia czy MM? Bo mnie troche “zwiodlo” to ze niby wspolgra przy kpi.
Corka tez byla kp i nie chciala z zadnej butelki pic i troche mnie to denerwowalo, ale to bylo 5lat temu i moze jest cos lepszego na rynku. Zamowie jeszcze ta mammafeel
Haha to akurat blat od szafki ale jestem fanem wszystkich odcieni “debu”
Mlodsza od szpitala miała problem z piersia wiec tylko juz butelką karmie, juz nawet przestałam dostawiać ją do piersi
Ta też jest super. Miałam ją. Tak naprawdę zależy co dziecko nauczysz od początku ono się uczy pić dopiero więc jak przyzwyczaisz do tej butelki to będzie z niej pic. Gdyby jednak byl problem z piciem to wybieraj od razu mammafeel.
Ja to nawet nie kupuję żadnej innej , dostałam tą. Do testów i dobrze się składa , na pierwszy rzut oka jakość super
Ja miałam tę i z Aventu dla córki (Mammafeel jeszcze nie powstała ) i córka nie miała z nią żadnego problemu, także polecam
teraz pewnie ta Mammafeel będzie lepsza, no ale mi się ta sprawdzała
U mnie pierwsze butelki były z avent jakoś nie byłam zadowolona, i nie znałam tak dobrze marki lovi . Teraz głównie będzie wszytko z lovi
Ja szczerze też wolę Lovi i praktycznie wszystko teraz kupuje z Lovi, bo to jest naprawdę dobra jakość, fajny design i wszystko w dobrej cenie
Ja pierwsze też miałam z Avent, bo kupiłam już do wyprawki zanim tu trafiłam. U mnie też córka świetnie sobie radzi z większością butelek bo i Avent nie sprawia problemów i Difrax od Canpol, Mammafeel i Lovi medical. Wszystkie córka akceptowała
Bo mammafeel jest stosunkowo nową butelka. Wcześniej też miałam medical, Neno I ogólnie chyba wszyta oprócz aventu przeszłam bo mały miał wielki problem z piciem z jakiej kolwiek butelki i z piersi tez. Po testowaniu mammafeel polecam ją wszystkim co nie znaczy że inne są gorsze