Ja to samo tylko LOVI i przy pierwszym jak i przy drugim i 3 dziecku tylko LOVI. Pamietam lrzy pierwszym dziecku mowili ze butrlka philipsa najlepsza … jakos nam nie przypasowala a lovi od razu wiec od 7 lat jestesmy z lovi
Ja mam te Medical (dostałam do testów, ale że smoczkiem 0+ się nie przydały, więc pomyślałam,że dla drugiego dziecka się przyda), ale jak teraz dostałam te Mammafeel, to jednak zdecyduje się na nowość
Mamafeel to najlepsza butelka ever , przy pierwszym synu miałam te zwykłe medical i były ok.
Ja również dzięki forum poznałam tą markę , mam nadzieje ze się sprawdzi
Ja już widziałam wcześniej reklamy w internecie i w sklepie smyk. To wyjątkowa butelka, pierwsza taka na rynku. Robi wrażenie samym wyglądem.
Ten etap teraz przed Wami?
Bardzo się cieszymy, dziękujemy
Ekstra, że się podobają!
Mamy nadzieję, że ułatwi naukę picia z otwartego kubka
Jeszcze nie, dopiero 7 mc ciąży, ale szybko zleci i ani się nie obejrzę, jak będziemy się przygotowywać do rozszerzania diety
Super nagrody to wygrania , na pewno sprobuje swoich sił
Ale piękne nagrody w tym miesiącu! Jestem szczególnie ciekawa tych kubeczków, bardzo by się przydały, bo niebawem czas na rozszerzenia diety!
No u nas w tym miesiacu jak i w nastepnych to bedzie mala aktywnosc zaczrla sie szkola nowe lrzedszkole nowe problemy
U nas super zdają egzamin i te Genius i te zwykłe
Kiedys mielismy ten zestaw do jedzenia z Lovi bylismy bardzo zadowoloni super jakosc
Siostra kupowała swojej córce te talerzyki super jakość mają , bardzo mi się spodobały
Ja już od sierpnia mam bardzo mało czasu
Też polecam ten zestaw talerzyków, używamy już od ponad 2,5 roku i dalej się świetnie trzymają
Ja używałam przy pierwszej córki na zmianę zarówno Lovi jak i Canpol najfajniejsze były te szklane butelki , nieco cięższe ale dobre w utrzymaniu czystości. Nie było właśnie tych mamafeel ani difrax od Canpol, teraz przy synku będę chciała głównie karmić piersią ale nie wiadomo jaki scenariusz napisze życie więc w pogotowiu są te dwie wyżej wymienione butelki.
A beda nowe kolory ? Sa piekne ale dwa to malo hehehe