Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

Ja to samo tylko LOVI :heart: i przy pierwszym jak i przy drugim i 3 dziecku tylko LOVI. Pamietam lrzy pierwszym dziecku mowili ze butrlka philipsa najlepsza … jakos nam nie przypasowala a lovi od razu wiec od 7 lat jestesmy z lovi :heart:

1 polubienie

Ja mam te Medical (dostałam do testów, ale że smoczkiem 0+ się nie przydały, więc pomyślałam,że dla drugiego dziecka się przyda), ale jak teraz dostałam te Mammafeel, to jednak zdecyduje się na nowość :smiley:

1 polubienie

Mamafeel to najlepsza butelka ever , przy pierwszym synu miałam te zwykłe medical i były ok. :slight_smile:

Ja również dzięki forum poznałam tą markę , mam nadzieje ze się sprawdzi :smiling_face:

Ja już widziałam wcześniej reklamy w internecie i w sklepie smyk. To wyjątkowa butelka, pierwsza taka na rynku. Robi wrażenie samym wyglądem.

Ten etap teraz przed Wami? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Bardzo się cieszymy, dziękujemy :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie

Ekstra, że się podobają! :heart:

Mamy nadzieję, że ułatwi naukę picia z otwartego kubka :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Jeszcze nie, dopiero 7 mc ciąży, ale szybko zleci i ani się nie obejrzę, jak będziemy się przygotowywać do rozszerzania diety :blush:

Super nagrody to wygrania , na pewno sprobuje swoich sił :smiling_face:

Ale piękne nagrody w tym miesiącu! Jestem szczególnie ciekawa tych kubeczków, bardzo by się przydały, bo niebawem czas na rozszerzenia diety!

No u nas w tym miesiacu jak i w nastepnych to bedzie mala aktywnosc :pensive: zaczrla sie szkola nowe lrzedszkole nowe problemy :frowning:

U nas super zdają egzamin i te Genius i te zwykłe :smiling_face:

Kiedys mielismy ten zestaw do jedzenia z Lovi bylismy bardzo zadowoloni super jakosc :slight_smile:

Siostra kupowała swojej córce te talerzyki super jakość mają , bardzo mi się spodobały :smiling_face:

Ja już od sierpnia mam bardzo mało czasu :see_no_evil:

Też polecam ten zestaw talerzyków, używamy już od ponad 2,5 roku i dalej się świetnie trzymają :smiley:

Ja używałam przy pierwszej córki na zmianę zarówno Lovi jak i Canpol najfajniejsze były te szklane butelki , nieco cięższe ale dobre w utrzymaniu czystości. Nie było właśnie tych mamafeel ani difrax od Canpol, teraz przy synku będę chciała głównie karmić piersią ale nie wiadomo jaki scenariusz napisze życie więc w pogotowiu są te dwie wyżej wymienione butelki.

A beda nowe kolory ? Sa piekne ale dwa to malo hehehe