Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

Ojeeej, też to miałam. Tylko ja nie miałam całej tapety, a same naklejane gwiazdki :sweat_smile:

2 polubienia

Ja kupilam ksiezyc i gwiazdki, gwiazdki super swieca ksiezyc srednio

2 polubienia

Też miałam takie gwiazdki co się naklejalo i one były fluorescencyjne. Miałam całą szafę w nich. Teraz bym chyba oszalała jakby mi tak świeciło coś w nocy :joy:

1 polubienie

A gdzie kupiłaś?

Shein

Na SHEIN i temu widziałam dużo tego

Ooo niebieskie , a ja miałam zielone :green_heart::grin::grin:

Pamiętacie jeszcze takie kosciotrupki byly z gumy świecące ,przerażające ale sie bawili nimi :smiley:

1 polubienie

Dokładnie, ja jzu zaczęłam godzinę od kilkku dni zasłaniać na piekarniku plus światełko ze sterlizatora, została jeszcze lodówka i hmmmm światełka od dekodera tv :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ja to też mam takie schizy z tym światłem do spania, jak mała spala z nami w pokoju to ja noce nieprzespane przez tą lampkę jej.
Ale widzę że ona też ma tak że potrzebuje ciemniej mieć

Mi tez zawsze przeszkadzało male swiatełko czy w tv czy na radiu masakraaa :stuck_out_tongue:

Ja za to nienawidzę i boje sie ciemnosci za to super mi sie spi przy lampkach do kontaktu czy światełkach na choince. Nastrojowo i cieplo… no i jak otworze oczy to cokolwiek widze

O tak lampki choinkowe :heart_eyes: już wprowadzilas nastrój tylko śniegu nie ma :sweat_smile:

O jeju może i dobrze że jeszcze nie ma hahha

Mi tam nie przeszkadza ani ciemność, ani światło, za to mój mąż tak się zafiksował na punkcie tego, że nasz mózg odbiera inne bodźce przy świetle, że to pogarsza jakość snu itp, że jak śpi, to zasłony zasłonięte, opaska na oczach i ciemnia w pokoju :rofl:

Wspaniały mąż!!! :stuck_out_tongue_closed_eyes::laughing: Mój nie czuje tych subtelnych różnic i ja mu mówię tylko tutaj jest źle zasłonięte i jest szpara :joy:

Syn ma tez , tylko zwierzatka :smiling_face:

Ja tez nie lubie jak jest widno w pokoju ale jednak te gwiazki czy zwierzatka slabo sieca i mi nie przeszkadzaja :smiling_face:

Mojemu tez obojetnie wystarczy ze polozy sie do lozka za 5 min juz chrapie :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

To u nas jeszcze nie ma takiego etapu zasłaniania wszystkiego, narazie nam nie przeszkadza.

Wspaniale zapowiadające się produkty do testowania! Mamy butelkę Mammafeel i jesteśmy zachwycone. Bardzo interesuje nas przetestowanie w szczególności kubka i śliniaczka :cup_with_straw::drooling_face: faktycznie przy smoczku świetliku, szukanie go w nocy to musi być czysta przyjemność :smiling_face: