Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Ja dostalam maila ze jeszcze nie nadali paczki ale ze jest stworzony kod. Wiec pewnie nadadza jutro

1 polubienie

Albo dziś wieczorem.ostatnio tak było że wieczorem nadali

Tak, nadali moja paczkę juz. Dziala jak burza ! Czyli jutro dostawa :heart:

Tak jutro juz beda :wink:

Też właśnie mam maila. Jutro beda paczuszki :scream::scream::scream::scream::crazy_face::crazy_face::crazy_face::crazy_face:

Ja tez dostalam :smiling_face_with_three_hearts: jutro pewnie beda paczki :smiling_face_with_three_hearts:

Jakie paczuszki dostaniecie? Za wrzesień?

Tak wrześniowe testy rozsyłają :wink:

1 polubienie

Ja dostałam informację, że już ma jà kurier :heart_eyes:

Tak też dostałam info że jutro dostawa

Czy można jeszcze wygrać w tym konkursie?

Teraz jest mozliwosc wygrania nagrod za miesiac pazdziernik :wink:

1 polubienie

W każdym miesiącu wygrywaja mamy które udzielają się na forum i piszą pomocne rady :wink: każdy ma szansę wygrać

2 polubienia

Octem jest też spoko !

Ja ostatnio czajnik odkamienialam cola i kwaskiem ale potem go umyłam dokaldnie i dwa razy wodę przygotowywałam i wylewalam zanim dałam małej z niego wodę. Jednak taki sposób to działa cuda na kamień

Super zestaw do testowania :slight_smile:
Mamy podgrzewacz z Lovi i polecamy !

1 polubienie

Podgrzewacze mleko tylko czy też posiłki?

O boże! Mam tę butelkę i jest tak dobra, że moje dziecko woli ją od piersi :crazy_face: smoczki również mamy od Lovi i są jej ulubionymi. Natomiast te z kapibarą to totalny must have :star_struck:

Ja korzystam tylko do przygotowywania mleka obecnie.

Buteleczki Mammafeel są super. Mialam okazję testować przy pierwszym dziecku. Dla drugiego też na pewno niebawem zakupię.

U nas rowniez butelka sie sprawdzila :heart: maly od razu ja zaakceptowal :heart: