Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Dokładnie, podgrzewanie w mikrofali nie jest niezdrowe :blush:

Właśnie szwagierka tak zrobiła, nie osuszyła, nie wyczyściła włożyła do pudełka i zostawiła na 2 lata :scream:

Świetne produkty. Ciekawe jak się sprawdzą w użytkowaniu

co trzeba zrobić, aby móc przetestować produkty? Nie ukrywam, że szukam podgrzewacza dla siebie

Trzeba być aktywnym na forum :smiling_face: redakcja ocenia jakość komentarzy nie ilość i nagradza najbardziej pomocne osoby :blush:

1 polubienie

Dziękuję staram się co jakiś czas zaglądać :blush:

1 polubienie

Właśnie tak ! :slight_smile: wpadaj pogadać itp i może coś z tego będzie :slight_smile:

1 polubienie

Dziś spróbowałam odkamienić stary podgrzewacz i faktycznie woda z octem z funkcją sterylizacji pięknie odczysciła grzałkę. Polecam tak czyścić.

1 polubienie

Oo tak ten sposób działa cuda

Aktywność pewnie musi być dużo większa mało z czasem zawsze

Redakcja wybiera najbardziej pomocne odpowiedzi . Liczy się jakoś a nie ilość :slight_smile:

1 polubienie

Czasami można napisać 20 bardzo pomocnych komentarzy i wygrać a czasem napisać 100 i nic nie wygrać. Przede wszystkim liczy się jakoś. Pisanie tak o od siebie co czujesz co uważasz a nie jakieś np ściągnięte z internetu treści skopiowane żeby coś napisać. Tutaj chodzi o wymianę doświadczeń i wiedzy między nami mamami (zrymowało mi się :grin::grin::slightly_frowning_face:

3 polubienia

To jest bardzo dobry sposób :slight_smile: ja do podgrzewacza nawet wlewam sam ocet i włączam na funkcję grzania (hot) i dosłownie w momencie się odkamienia.

1 polubienie

Ja się akurat właśnie bałam samego octu żeby za mocny nie był bo tak są różne części w podgrzewaczu ale pół na pół zawsze.

1 polubienie

W action mają fajny ocet, lawendowy i eukaliptusowy

Ja probowlama tak z lovi odkamienic… i zle to wyglda… :cry:

Pisz od serca i dziel sie doswiadczeniem to najbardziej zostaje docenione :smiling_face:

1 polubienie

Czemu źle? Później ściereczką musisz wszystko zetrzeć ze zwykłą wodą

Zrobilo sie brzydkie na dole… takie jakby czarne plamy

Dostalam wlasnie emaila ze paczka nadana :wink: sprawdzcie swoje :heart_eyes:

2 polubienia