Dokładnie, podgrzewanie w mikrofali nie jest niezdrowe ![]()
Właśnie szwagierka tak zrobiła, nie osuszyła, nie wyczyściła włożyła do pudełka i zostawiła na 2 lata ![]()
Świetne produkty. Ciekawe jak się sprawdzą w użytkowaniu
co trzeba zrobić, aby móc przetestować produkty? Nie ukrywam, że szukam podgrzewacza dla siebie
Trzeba być aktywnym na forum
redakcja ocenia jakość komentarzy nie ilość i nagradza najbardziej pomocne osoby ![]()
Dziękuję staram się co jakiś czas zaglądać ![]()
Właśnie tak !
wpadaj pogadać itp i może coś z tego będzie ![]()
Dziś spróbowałam odkamienić stary podgrzewacz i faktycznie woda z octem z funkcją sterylizacji pięknie odczysciła grzałkę. Polecam tak czyścić.
Oo tak ten sposób działa cuda
Aktywność pewnie musi być dużo większa mało z czasem zawsze
Redakcja wybiera najbardziej pomocne odpowiedzi . Liczy się jakoś a nie ilość ![]()
Czasami można napisać 20 bardzo pomocnych komentarzy i wygrać a czasem napisać 100 i nic nie wygrać. Przede wszystkim liczy się jakoś. Pisanie tak o od siebie co czujesz co uważasz a nie jakieś np ściągnięte z internetu treści skopiowane żeby coś napisać. Tutaj chodzi o wymianę doświadczeń i wiedzy między nami mamami (zrymowało mi się ![]()
![]()
![]()
To jest bardzo dobry sposób
ja do podgrzewacza nawet wlewam sam ocet i włączam na funkcję grzania (hot) i dosłownie w momencie się odkamienia.
Ja się akurat właśnie bałam samego octu żeby za mocny nie był bo tak są różne części w podgrzewaczu ale pół na pół zawsze.
W action mają fajny ocet, lawendowy i eukaliptusowy
Ja probowlama tak z lovi odkamienic… i zle to wyglda… ![]()
Pisz od serca i dziel sie doswiadczeniem to najbardziej zostaje docenione ![]()
Czemu źle? Później ściereczką musisz wszystko zetrzeć ze zwykłą wodą
Zrobilo sie brzydkie na dole… takie jakby czarne plamy
Dostalam wlasnie emaila ze paczka nadana
sprawdzcie swoje ![]()