Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Droga mamo, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania! W październiku testujemy idealny zestaw na start: innowacyjne butelki Mammafeel, podgrzewacz i sterylizator w jednym oraz NOWOŚĆ – smoczki dynamiczne z kolekcji CapiChill. :heart:

Poznaj naszą nowość: Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI 2 szt. CapiChill Girl
Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

20 polubień

Ps. Wyniki wrześniowe będą dostępne jutro, prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

19 polubień

Świetne nagrody :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Te smoczki są super, własne wymieniamy na nowe i już te z lovi da w naszej kolekcji. A te z kapibara są super!
Ciekawa jestem tych butelek bo mamy wciąż je polecają nie tylko na forum

Super nagroda :slight_smile:

Świetne nagrody :smiling_face_with_three_hearts:

Świetny zestaw, a te smoczki są mega urocze :heart_eyes:

Bardzo sie ciesze ze moje modly zostaly wysluchane i kapibary beda do testowania :heart_eyes:
No i butelki - super ze beda bo przydadza mi sie bardzo :heart_eyes:

3 polubienia

Te butelki wyglądają obiecująco! Kształt, którego poszukiwałam kilka lat temu !
Z przyjemnością byśmy je testowali tym razem :star_struck::heart_eyes:

Ten zestaw jest super , marzy mi sie taki podgrzewcz :heart_eyes:

2 polubienia

Coś dla nas :grin:

Mega są te kapibary :heart_eyes::heart_eyes: prześliczne nagrody

1 polubienie

Te kapibary to jest cudo haha

Smoczki urocze, podgrzewacz mi sie marzy :heart:

Właśnie ostatnio mówiłam mężowi że musimy ogarnąć jakiś inny bo mamy taki z chińskich stron i zły nie jest ale na nasze aktualne potrzeby trochę średnio działa :see_no_evil:

Butelki mamafeel i smoczeki zakupilam juz z serii stardust :sparkles::sparkles::sparkles: na poczatek wyprawki, ale Capibary chetnie przetestujemy o podgrzewaczu juz nie wspomne :wink: :heart::heart::heart:

Super, świetne rzeczy do testowania :heart_eyes:

Bardzo by nam się przydał taki malutki podgrzewacz :wink:
Smoczki jak zawsze są super najpierw jeżyki teraz kapibara co będzie następne ?:orange_heart:

Fantastycznie ten zestaw się prezentuje. Właśnie szukamy czegoś takiego dla siebie! Dużo wyjeżdżamy . Butelki i podgrzewacz to doskonała para :hugs:

Jeju, jestem ciekawa jak te smoczki wyglądają w rzeczywistości, bo na zdjęciu są cudowne :heart_eyes: