Cumle ze ![]()
![]()
świetlikami ZAWSZE mile widziane ![]()
![]()
![]()
A buteleczki używam dla córki, juz jak je widzi to buzie otwiera i raczki wyciąga
podgrzewacza tego właśnie uzywam do podgrzewania mleczka z lodówki ![]()
Piękny zestaw!
Mamy te butelki i świetnie się u nas sprawdzają! ![]()
Nie no te smoczki z kapibara są takie słodkie ![]()
rozbroiły mnie hihi butelkę polecam wszystkim to naprawdę najlepsza jaką miałam
Te butelki są świetne! Używany tej 0+ dla najmłodszych i córka bez problemu ssie pierś i pije z butelki. Nie ma problemu, że odrzuciła pierś ![]()
Same kokory ten blekit i roz tych smoczkow przyciagaja wzrok
🩵🩷
Smoczki śliczne , a buteleczki są naprawdę super i nie już bym nie wymieniła na inne
oczywiście karmię piersią ale miałam jedna w potrzebie jak trzeba było dokarmic i jest super i karmię już córkę 18mc ale niestety z jednej piersi już nie chce jest wogole bo już mało leciało i całkowicie już ją odłożyła i pije już tylko z prawej i nie wiem czy już będzie odchodzić od piersi ? Także buteleczkę mam już przygotowana ![]()
Te smoczki sa przeurocze, co kolekcja to coraz to lepsze ![]()
Moja już piersi nie je, odrzuciła od razu przez leki które dostawałam i jej mleko nie posmakowało a później już nie chciała jeść.
Ale mamy problem z ulewaniem choć już w małych ilościach i , zastanawiam się czy tutaj przepływ jest w miarę mały
Ja nie mogę się doczekać na testowanie tych butelek, one nawet wyglądają pięknie ![]()
Oczywiście dołączam do wyzwania październikowego!
Przecudowne kolory ![]()
![]()
Nagrody rewelacyjne. Może coś się uda dla córki “wygrać”
Trzymam kciuki !
Jak dołączyć do grona osób testujących? Chętnie przetestowałabym tą nową butelkę bo obecnie używam lovi samosterylizujaca i się sprawdziła ale ta nowa ma dużo dobrych opinii zwłaszcza jest polecana przy karmieniu piersią (nie zaburza karmienia). Jestem
bardzo ciekawa jakby się sprawdziła.
Kapibary ! Szalejecie ![]()
Musisz być tutaj aktywna w tym miesiącu, bo wybiera się 20 najbardziej pomocnych mam (10 nagród głównych, 10 wyróżnień). Nie chodzi o samą ilość komentarzy co o ich jakość ![]()
Jasne, dzięki za informacje
Ja polecam te butelki lovi samosterylizujace. Używam od 6 miesięcy równocześnie karmiąc piersią. Mój synek naprzemiennie piję raz z piersi raz odciągnięte mleko w tej butelce. Nie spotkałam się z sytuacją że nie chce piersi bo woli butelkę lub na odwrót. Butelka spoko tylko trochę zmatowiała ![]()
Fajnie byłoby móc je przetestować
wszystkie ja bardzo polecacie
Trzeba wstawiac dobre jakosciowe porady ![]()