Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

A ze sa butelki samosterylizujace to nawet nie wiedzialam

Tak, można je sterylizować za pomocą mikrofalówki. Nie trzeba mieć specjalnych urządzeń w domu do sterylizacji. Przydatna rzecz na wyjazdach na przykład

A to chyba każda butelkę się da tak, w sensie ja mam woreczki do mikrofalówki i wkładam do niej butelki smoczki gryzaki itd. i sterylizuje

To tak nie zupenie sama sie sterylizuje jednak potrzeba mikrofali ja to myslalam ze calkiem sama :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Moze juz cos swiatecznego :smiling_face_with_three_hearts:

Oo super by było :heart_eyes:

Omg te smoczki sa takie cute :heart_hands::heart: a butelki najlepsze na swiecie :heart_eyes: u nas mamy juz 4 sztuki i smieje sie ze ciagle malo… zwlaszcza w nocy mega to pomocne (nie myje butelek nocą :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_peeking_eye::baby_bottle:) teraz do zlobka nasze 2 butelki poszly i musze koniecznie do domu zakupic kilka dodatkowych sztuk bo na 2 w domu nie wyrabiamy :rofl::face_with_peeking_eye: a ten podgrzewacz w koloze nude :heart_hands: ale kusicie…

Podbijam ! Ja jako naczelna świąteczniara tez apeluje o swiateczne smoczki czy butelki :heart:
W sumie to zabawne bo od swiat to ja wole cala ta otoczke, ubrania swiateczne, zapach piernika w domu, choinka lampeczki, dekoracje. Samych swiat w sumie nie lubię…
Ale juz nie moge sie doczekac 2 listopada bo wtedy u mnie wjezdzaja swiateczne piosenki :heart:

2 polubienia

Ojej ja też nie jahah

Podlaczam sie co do swiatecznych smkczkow i butelek :slight_smile:
U mnie swiateczna muzyka tez wlatuje juz na poczatku listopada :slight_smile:

1 polubienie

U nas to w tym roku beda ciekawe swieta :see_no_evil: Felka praktycznie pierwsze takie swieta co bedzie " kumal "o co chodzi bo w zeszlym roku to bardziej byl podekscytowany lampkami niz cala ta otoczka… juz sie boje o choinke :see_no_evil: jak dlugo bedzie stala cala :see_no_evil:

P.S. umieszczę to tu , bo najwięcej mam tu zaglada :smiley:
w KiK u sa rzeczy z kapibarami m.in. kubki teraz w radio usłyszałam :smiley:

1 polubienie

Ja choinke przywiazuje do sufitu żyłką.
Mam dwa potezne koty no i dzieci. Choinke zawsze mam duza. Mam haczyk w rogu salonu i do niego przywiazuje choinke :rofl: zylki nie widac a ja mam pewnosc.

Ciekawe czy beda jakies nowe piosenki, ja ostatnio zakochalam sie w piosence Ed Sheeran z Johnem Lenonem i oczywiscie Sia snowman

1 polubienie

To może w listopadzie już będzie coś fajnego , bo w sumie wyniki z grudnia, to będą w styczniu :speak_no_evil:

U nas zamykają kik :face_holding_back_tears::smiling_face_with_tear:

Dobry pomysł :+1: :blush:

No ja tez mam kota ale jego akurat choinka nie interesuje … lezy pod nia jakby byl w lesie :see_no_evil::sweat_smile: albo jakos wchodzi do worka w ktorym choinka stoi :see_no_evil: nie wiem jak on to robi ale tak delikatnie wejdzie ze choinka ani drgnie :sweat_smile:

4 polubienia

Nie mam jak haczyka wkrecic w sufit bo w bloku mieszkam i te sciany sa tak grube bo z plyt jakis i nie idzie ich przewiercic :see_no_evil: no i wynajmuje je to tez nie chce konus niszczyc mieszkania

1 polubienie

Tam mu nikt nie przeszkadza i jest najwygodniej :smile:

A wy macie siatki na balkonie dla kota ? Też myślałam o kocie , ale że mieszkamy w bloku to ciężko