A ze sa butelki samosterylizujace to nawet nie wiedzialam
Tak, można je sterylizować za pomocą mikrofalówki. Nie trzeba mieć specjalnych urządzeń w domu do sterylizacji. Przydatna rzecz na wyjazdach na przykład
A to chyba każda butelkę się da tak, w sensie ja mam woreczki do mikrofalówki i wkładam do niej butelki smoczki gryzaki itd. i sterylizuje
To tak nie zupenie sama sie sterylizuje jednak potrzeba mikrofali ja to myslalam ze calkiem sama ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze juz cos swiatecznego ![]()
Oo super by było ![]()
Omg te smoczki sa takie cute ![]()
a butelki najlepsze na swiecie
u nas mamy juz 4 sztuki i smieje sie ze ciagle malo… zwlaszcza w nocy mega to pomocne (nie myje butelek nocą ![]()
![]()
) teraz do zlobka nasze 2 butelki poszly i musze koniecznie do domu zakupic kilka dodatkowych sztuk bo na 2 w domu nie wyrabiamy ![]()
a ten podgrzewacz w koloze nude
ale kusicie…
Podbijam ! Ja jako naczelna świąteczniara tez apeluje o swiateczne smoczki czy butelki ![]()
W sumie to zabawne bo od swiat to ja wole cala ta otoczke, ubrania swiateczne, zapach piernika w domu, choinka lampeczki, dekoracje. Samych swiat w sumie nie lubię…
Ale juz nie moge sie doczekac 2 listopada bo wtedy u mnie wjezdzaja swiateczne piosenki ![]()
Ojej ja też nie jahah
Podlaczam sie co do swiatecznych smkczkow i butelek ![]()
U mnie swiateczna muzyka tez wlatuje juz na poczatku listopada ![]()
U nas to w tym roku beda ciekawe swieta
Felka praktycznie pierwsze takie swieta co bedzie " kumal "o co chodzi bo w zeszlym roku to bardziej byl podekscytowany lampkami niz cala ta otoczka… juz sie boje o choinke
jak dlugo bedzie stala cala ![]()
P.S. umieszczę to tu , bo najwięcej mam tu zaglada ![]()
w KiK u sa rzeczy z kapibarami m.in. kubki teraz w radio usłyszałam ![]()
Ja choinke przywiazuje do sufitu żyłką.
Mam dwa potezne koty no i dzieci. Choinke zawsze mam duza. Mam haczyk w rogu salonu i do niego przywiazuje choinke
zylki nie widac a ja mam pewnosc.
Ciekawe czy beda jakies nowe piosenki, ja ostatnio zakochalam sie w piosence Ed Sheeran z Johnem Lenonem i oczywiscie Sia snowman
To może w listopadzie już będzie coś fajnego , bo w sumie wyniki z grudnia, to będą w styczniu ![]()
U nas zamykają kik ![]()
![]()
Dobry pomysł
![]()
No ja tez mam kota ale jego akurat choinka nie interesuje … lezy pod nia jakby byl w lesie ![]()
albo jakos wchodzi do worka w ktorym choinka stoi
nie wiem jak on to robi ale tak delikatnie wejdzie ze choinka ani drgnie ![]()
Nie mam jak haczyka wkrecic w sufit bo w bloku mieszkam i te sciany sa tak grube bo z plyt jakis i nie idzie ich przewiercic
no i wynajmuje je to tez nie chce konus niszczyc mieszkania
Tam mu nikt nie przeszkadza i jest najwygodniej ![]()
A wy macie siatki na balkonie dla kota ? Też myślałam o kocie , ale że mieszkamy w bloku to ciężko