Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Nie nue mamy… jak byl mnijszy to przechodzil pod barierka i tam siedzial a jak juz przytyl to nie miesci sie… ja mam barierke przedzielona na pol ze polowa to taka metalowa siatka a druga polowa to juz taka typowa barierka jak na balkonie ale tam zakrylam taka zaslona ( zapomnialam jak to sie nazywa :see_no_evil:) cos w tym stylu…

1 polubienie

Moze uda ci sie wymodlic jak poprzednie smoczki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face:

O rany! To chyba najpiekniejsze smoczki jakie widzialam! :heart::heart:

A tak nie wskakuje na barierki?

Oo to u Ciebie wcześnie, ja włączam świąteczne piosenki 1.12 :sweat_smile: Ale już w wielu sklepach mają produkty świąteczne w ofercie

Wlasnie coraz wiecej kik sie zamyka ciekawe czemu

O to tak samo jak u mnie, dekoracje szykowanie, planowanie jedzonko i prezentów to lubię najbardziej.
Gdyby do tej stylizacji był jeszcze świąteczny smoczek to byłaby już maksymalna radość :grin:

1 polubienie

Ależ świetny zestaw :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: oczy same się śmieją do takich cudeniek :heart_hands:

Bardzo dziękujemy! :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

My również się cieszymy :face_with_hand_over_mouth: :heart:

Bardzo się cieszymy, że się podobają! :heart:

Dziękujemy za polecenie i oczywiście zapraszamy do wzięcia udziału w naszym programie testowym :heart: Więcej informacji tutaj: https://lovi.pl/program-testowy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Niee… on nie skacze po meblach itp…

Snowman jest cudna!! Słucham cały rok, jak mam ochotę, ale w okresie zimowym to już ją męczę na maksa :rofl::rofl:

Ogolnie ja tam nigdy nic nie kupowalam .

To go tak uczyliście ?

Temu ich pewnie wygryzło …

Super nagrody. Te smoczki sa tak słodkie :smiling_face_with_three_hearts:

Teraz weszło dużo tych sklepów typu action, mrdiy, ww i faktycznie chińskie storny. Szczerze często jak patrzę co ma kik to ta jakoś jest średnia, rzeczy takie sobie, drogie i jak mam kupić tego typu dekoracje czy sprzęty to jednak wolę na necie czy w tych tanich sklepach

Nagrody są przecudowne!
Czekam na narodziny mojego pierwszego dziecka (to już za 2 dni!) i wahamy się wraz z mężem nad zakupem podgrzewacza do butelek i sterylizatora :slight_smile: .
Do tej pory naszą strategią było czekanie jak rozwiąże się sytuacja z moją laktacją i najpewniej bazując na doświadczeniu mieliśmy podjąć decyzję, czy taki sprzęt jest nam potrzebny lub nie :slight_smile: .

Jednakże po przeczytaniu tego programu testowego i specyfikacji produktu chyba coraz bardziej skłaniam się ku opcji, żeby mieć taki sprzęt w domu już od samego początku. Nie wiadomo co się może wydarzyć, a odpowiednie podgrzanie mleka (czy modyfikowanego, czy odciągniętego z piersi) i późniejsza sterylizacja buteleczki brzmi bardzo pomocnie, szczególnie, gdy mama traci siły, a tata/ktoś z rodziny chciałby nakarmić maluszka i potem zadbać, żeby butelka była odpowiednio umyta :slight_smile: .

Bylibyśmy zachwyceni, gdybyśmy mogli przetestować te produkty na własnej skórze i podzielić się opinią.

Miłego dnia!

1 polubienie