Nie nue mamy… jak byl mnijszy to przechodzil pod barierka i tam siedzial a jak juz przytyl to nie miesci sie… ja mam barierke przedzielona na pol ze polowa to taka metalowa siatka a druga polowa to juz taka typowa barierka jak na balkonie ale tam zakrylam taka zaslona ( zapomnialam jak to sie nazywa
) cos w tym stylu…
Moze uda ci sie wymodlic jak poprzednie smoczki ![]()
![]()
O rany! To chyba najpiekniejsze smoczki jakie widzialam! ![]()
![]()
A tak nie wskakuje na barierki?
Oo to u Ciebie wcześnie, ja włączam świąteczne piosenki 1.12
Ale już w wielu sklepach mają produkty świąteczne w ofercie
Wlasnie coraz wiecej kik sie zamyka ciekawe czemu
O to tak samo jak u mnie, dekoracje szykowanie, planowanie jedzonko i prezentów to lubię najbardziej.
Gdyby do tej stylizacji był jeszcze świąteczny smoczek to byłaby już maksymalna radość ![]()
Ależ świetny zestaw ![]()
oczy same się śmieją do takich cudeniek ![]()
Bardzo dziękujemy!
![]()
My również się cieszymy
![]()
Bardzo się cieszymy, że się podobają! ![]()
Dziękujemy za polecenie i oczywiście zapraszamy do wzięcia udziału w naszym programie testowym
Więcej informacji tutaj: https://lovi.pl/program-testowy ![]()
Niee… on nie skacze po meblach itp…
Snowman jest cudna!! Słucham cały rok, jak mam ochotę, ale w okresie zimowym to już ją męczę na maksa ![]()
![]()
Ogolnie ja tam nigdy nic nie kupowalam .
To go tak uczyliście ?
Temu ich pewnie wygryzło …
Super nagrody. Te smoczki sa tak słodkie ![]()
Teraz weszło dużo tych sklepów typu action, mrdiy, ww i faktycznie chińskie storny. Szczerze często jak patrzę co ma kik to ta jakoś jest średnia, rzeczy takie sobie, drogie i jak mam kupić tego typu dekoracje czy sprzęty to jednak wolę na necie czy w tych tanich sklepach
Nagrody są przecudowne!
Czekam na narodziny mojego pierwszego dziecka (to już za 2 dni!) i wahamy się wraz z mężem nad zakupem podgrzewacza do butelek i sterylizatora
.
Do tej pory naszą strategią było czekanie jak rozwiąże się sytuacja z moją laktacją i najpewniej bazując na doświadczeniu mieliśmy podjąć decyzję, czy taki sprzęt jest nam potrzebny lub nie
.
Jednakże po przeczytaniu tego programu testowego i specyfikacji produktu chyba coraz bardziej skłaniam się ku opcji, żeby mieć taki sprzęt w domu już od samego początku. Nie wiadomo co się może wydarzyć, a odpowiednie podgrzanie mleka (czy modyfikowanego, czy odciągniętego z piersi) i późniejsza sterylizacja buteleczki brzmi bardzo pomocnie, szczególnie, gdy mama traci siły, a tata/ktoś z rodziny chciałby nakarmić maluszka i potem zadbać, żeby butelka była odpowiednio umyta
.
Bylibyśmy zachwyceni, gdybyśmy mogli przetestować te produkty na własnej skórze i podzielić się opinią.
Miłego dnia!