Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

U nas też córka ją bardzo polubiła :blush: Faktycznie, buteleczki Mammafeel są wygodne i świetnie się sprawdzają przy przygotowywaniu mleka

1 polubienie

To prawda , mi to bardzo by zalezalo na takim podgrzewaczu przy pierwszym mialam taki zwykly uzywany ten to na pewno daje duzy komfort

Właśnie też doszłam do wniosku że taki podgrzewacz byłby dobry, na początku małej mleko nie mogło stać bo miała zagęstnik w nim więc po kilku minutach ono robiło się już nie do jedzenia, ale teraz czasem zdarza się że przygotuje jej mleko albo zupkę odgrzewam a ona śpi jeszcze :laughing:

To prawda on jest super do podgrzewania , rozmrażania i sterylizacji :slight_smile:

1 polubienie

Te smoczki są niezawodne uwielbiam markę lovi używam już ich od 8 lat i zawsze jestem tak samo zadowolona… używamy lovi prime ale możemy przetestować inny rodzaj a może lovi zrobi smoczki ze Stichem to był był prawdziwy hit tak mi się wydaje. My karmimy się butelka to nam by się przydał podgrzewacz​:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: butelki mamafeel są najlepsze korzystamy ale mamy tyko po jednej przydało by się jeszcze :smiling_face_with_three_hearts:

A tak w ogóle są tu mamy, które używają tych butelek? Ja obecnie szukam jakieś większej dla malucha i parę razy natknęłam się na opinię, że te mamafeel przeciekają? Czy to prawda?

Nie przeciekaja :slight_smile: u mnie maly pije do dzisiaj niej :slight_smile:

Ja to slyszalam same pozytywne opinie , pierwsze slysze aby przeciekaly

Właśnie to jest chyba jedyna marka co ma takie większe te butle

Ja tez nie slyszalam zeby przeciekaly :slight_smile:

Bardzo dziękuję :blush: Pisali też, że silikon ze smoczka bardzo łapie kurz, ale wydało się mi się to trochę abstrakcyjne i na wyrost :see_no_evil:

W czasie ciazy bylam na kilku warsztatach i szkole rodzenia.
Kazdy neurologopeda polecal te butelki :slight_smile:

Ja czytałam, że zależy od dziecka, jego potrzeb i sposobu picia z butelki. Inaczej dziecko pije (sposób ciągnięcia)z butelek mammafeel a inaczej z butelek Lansinoh które również są mocno polecane przez fizjoterapeutów i neurologopedów. Moim zdaniem trzeba się wczuć w potrzeby dziecka i kupić odpowiednią butelkę. Ja pierwszą butelek kupiłam firmy philips avent i zupełnie nietrafiona bo młody nie umiał pić z niej, szybko przeskoczyliśmy na lovi samosterylizujaca i pół roku dziecko z niej piło. Teraz testuje Lansinoh i super z niej pije i nie zaburzyła KP i chętnie też bym przetestowała mammafeel bomczytalam dobre opinie ale nie miałam okazji wypróbować. Dużo też używam podgrzewacza i sterylizatora bo przechowuje odciągnięte mleko w lodówce i zamrażarce więc super też by było przetestować podgrzewacz :smiling_face_with_three_hearts:

Podjęłam ostatnio decyzję o tym ,że jedno karmienie piersią zamienię na karmienie przez butelkę - będzie to karmienie ,na noc " . Na razie jesteśmy w trakcie testowania jaka butelka nie będzie nam zaburzała procesu Kpi . Słyszałam dużo pozytywnych opinii na temat tych butelek i jestem ciekawa jak by się u nas sprawdziły :slightly_smiling_face:

Jeden z pierwszych razow gdy uzywal Mammafeel moj maz to przeciekala bo… zle ja zakręcił… krzywo.
Takze inaczej nie ma mozliwosci przeciekac no chyba ze peknieta.
Widzialyscie ze bedzie w wersji wiekszej ? Dolacza 330ml i mega mi sie to podoba ! Myslicie ze beda do testow w listopadzie ?

2 polubienia

Zdarzało się i posiłki w nim podgrzać :slight_smile:

Ooo byłoby super! Taki większy rozmiar też by się przydał :smiley:

Właśnie ja mam teraz problem ze jak w domu jestem to mam gdzie podgrzać ale tak na dłuższe wyjście albo do kogoś to nie zawsze jest jak to ogarnąć

A to myślę,że jak na wyjazdach jest tylko możliwość podłączenia do prądu to warto wziąć podgrzewacz :slight_smile:

Hehehe zaraz o tym pomyslalam ze mozliwe bedzie na nasepne testy widzilam ja super by byla :blush: