Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Ooo to genialnie! Bo jak robię córce na noc porcję 210 ml, to muszę ostrożnie mieszać w tej 250, żeby nic się nie wylało :rofl::rofl:

Może dorzuca w tej paczce bo w sumie one jest napisane jaka pojemność będzie :smile:

3 polubienia

No w sumie racja !

Super bo dla nas ta 250 była za mała. Znaczy pełna musiała być a jak się wsupalo mleko to na styk. Pewnie będą :grin::grin::grin:

Ja używałam prawie rok kilka butelek i żadna mi nie przeciekała. Trzeba tylko wiedzieć jak włożyć smoczek. Najlepiej obejrzeć filmik bo jego się składa od góry i jest tam taki wgłębienie i trzeba to dobrze spasować

To prawda musisz według instrukcji :slight_smile:

Zależy o jakie przeciekanie ci chodzi, jeśli o to, że butelka gdzieś bokiem przecieka, czy przy smoczku to nie, aczkolwiek z dziurki w smoczku mleko kapie samoistnie. Przynajmniej u nas, a składam ja wg instrukcji

1 polubienie

W sumie fajnie by bylo :smiley:

1 polubienie

Używaliśmy mniejszej i wiekszej ze smoczkami 0m+ i 3m+ i 6m+ i nic nie przeciekało.

1 polubienie

Ja myślę że skoro nowość to będzie do testów w listopadzie ta największa butelka :blush::face_with_hand_over_mouth:
U mnie tez mleko się lało jak źle smoczek włożyłam zaspana, byla szpara od wewnątrz.

2 polubienia

jejku ale świetna okazja, mam nadzieję że uda mi sie jeszcze zdażyć :wink:

Bardzo sie ciesze ze moje modly zostaly wysluchane i kapibary beda do testowania :heart_eyes:
No i butelki - super ze beda bo przydadza mi sie bardzo

To prawda te kapibary są przecudowne , a jak by były jeszcze do testowania te większe butelki to by było :heart_eyes_cat:

Oj tak, właśnie młoda jak je swoje mleko to już tak pod samą górę jest i muszę uważnie mieszać :sweat_smile:

Takie większe są też praktyczniejsze :blush:

Ooo taka duża butelka by się bardzo przydała! :heart_eyes: Może faktycznie będzie do testowania skoro to nowość

1 polubienie

Przeważnie jak była jakaś nowość, to dawali do testów może i tym razem tak będzie :star_struck:

1 polubienie

Nagrody obiecujące. Ja za to mogę pochwalić dzisiejszy zakup, butelka Mammafeel, moje maleństwo ma 6 tygodni, karmie piersią, ale momentami muszę córcię dokarmiać. Po wielu próbach, butelka od lovi przyjęła się od razu. W końcu znalazłam rozmazanie. Polecam Serdecznie.Butelka LOVI Mammafeel 150 ml

1 polubienie

Ciekawe czy ktoś zgadnie , co będzie w kolejnym miesiącu :speak_no_evil:

Super prezenty! Ja właśnie kompletuję wyprawkę i już mam smoczki i buteleczki z lovi :smile: moja siostra miała też te produkty przy swojej córce, więc wybór był oczywisty :smiling_face: