Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Ja też tak mam, mąż przelewa wrzątkiem, ja jak mała miala katar to starałam się trzymać tego by sterylizować jej codziennie ale zdarza mi się że zapomnę w ferworze dnia.

Polecam mieć przygotowany wcześniej podgrzewacz :smiley: My dostaliśmy od kuzynki podgrzewacz i bardzo nam się przydał- kiedy miałam nawał odciągałam pokarm laktatorem i później mogłam go maluszkowi podgrzać i podać w butelce.

Świetny zestaw w tym miesiącu :heart: kusi kusi

Ja tez nie lubie uzywac mikrofali do podgrzewania to bardzo nie zdrowe

1 polubienie

Podgrzewanie w mikrofali nie jest niezdrowe, obalili juz dawno twn mit. Ale faktem jest ze nie podgrzewa sie roznomiernie i nie jesteśmy w stanie sprawdzic do jakiej twmperatury sie podgrzalo wiec zdecydowanie lepszy jest podgrzewacz

4 polubienia

Ja całe życie żyję bez mikrofali. Mój mąż bardzo chce do nowej kuchni, ale nie mam pojęcia do czego :rofl:

1 polubienie

My też nie mamy mikrofali, więc nie używamy

Popcorn będzie robił :rofl:
Ja też żyłam bez, mąż całe życie wszędzie z, u rodziców u siebie , na działce. Jak kupiliśmy mieszkanie to nie wzięliśmy mikrofali ale jak urodziła się mała to szybko zamawialiśmy bo właśnie sterylizacja ale i podgrzewanie termofor ja z wiśni.

Ja przy pierwszym dziecku mialam podgrzewacz 2w1 ale jakos szybciej szlo mi podgrzewanie posilku przy RD w malym garnuszku niz w tym podgrzewaczu :joy:

Ja tak samo w garnuszku a mleko w podgrzewaczu :slight_smile:

Aa to nawet nie slyszalam ze zostalo to obalone, nie lubilam podgrzewac tam bo zawsze myslalam ze to nie zdrowe

Sa chyba piekarniki z funkcja mikrofali ciekawe czy dobre

No ciekawe. Niestety u nikogo nie widziałam.

Nie powinno się dogrzewać mleka z piersi w mikrofalówce ale nie dlatego że to nie zdrowe, tylko nierównomiernie się podgrzewa i mogą być tzw. “gorące punkty” i mleko może stracić swoje właściwości. Ogólnie mikrofalówka to przydatne urządzenie do podgrzewania herbaty czy wody a także jedzenia.

1 polubienie

Uwielbiam maslo, 20 sekund w mikro i jest idealne zeby naniesc na bulke :rofl: ale grzeje tez termofor z pestek wisni, czy mleko gdy musi byc lekko cieple do wypiekow. Fajne urzadzenie ale do korzystania z glowa ( np nie w plastiku bo wiekszosc nie nadaje sie do mikro)

1 polubienie

O tym nie słyszałam

Super nagrody :heart:

Tak samo mam osobno podgrzewacz i sterlizator :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 polubienie

Planując wgl kuchnie nie uwzględnialam mikrofali , jedznie z tego mi nie smakuje . Wystarczy ze w pracy czasem cos odgrzałam i czułam różnice :confused: mi odpowiada rondelek , patelnia do odgrzania, a mleczko to wiadomo podgrzewacz od Lovi :blush::heart_hands:

Juz dawno patrze na ten podgrzewacz , bardzo mi sie podoba i duzo osob go poleca fajnie bylo by go przetestowac

2 polubienia