Ja też tak mam, mąż przelewa wrzątkiem, ja jak mała miala katar to starałam się trzymać tego by sterylizować jej codziennie ale zdarza mi się że zapomnę w ferworze dnia.
Polecam mieć przygotowany wcześniej podgrzewacz
My dostaliśmy od kuzynki podgrzewacz i bardzo nam się przydał- kiedy miałam nawał odciągałam pokarm laktatorem i później mogłam go maluszkowi podgrzać i podać w butelce.
Świetny zestaw w tym miesiącu
kusi kusi
Ja tez nie lubie uzywac mikrofali do podgrzewania to bardzo nie zdrowe
Podgrzewanie w mikrofali nie jest niezdrowe, obalili juz dawno twn mit. Ale faktem jest ze nie podgrzewa sie roznomiernie i nie jesteśmy w stanie sprawdzic do jakiej twmperatury sie podgrzalo wiec zdecydowanie lepszy jest podgrzewacz
Ja całe życie żyję bez mikrofali. Mój mąż bardzo chce do nowej kuchni, ale nie mam pojęcia do czego ![]()
My też nie mamy mikrofali, więc nie używamy
Popcorn będzie robił ![]()
Ja też żyłam bez, mąż całe życie wszędzie z, u rodziców u siebie , na działce. Jak kupiliśmy mieszkanie to nie wzięliśmy mikrofali ale jak urodziła się mała to szybko zamawialiśmy bo właśnie sterylizacja ale i podgrzewanie termofor ja z wiśni.
Ja przy pierwszym dziecku mialam podgrzewacz 2w1 ale jakos szybciej szlo mi podgrzewanie posilku przy RD w malym garnuszku niz w tym podgrzewaczu ![]()
Ja tak samo w garnuszku a mleko w podgrzewaczu ![]()
Aa to nawet nie slyszalam ze zostalo to obalone, nie lubilam podgrzewac tam bo zawsze myslalam ze to nie zdrowe
Sa chyba piekarniki z funkcja mikrofali ciekawe czy dobre
No ciekawe. Niestety u nikogo nie widziałam.
Nie powinno się dogrzewać mleka z piersi w mikrofalówce ale nie dlatego że to nie zdrowe, tylko nierównomiernie się podgrzewa i mogą być tzw. “gorące punkty” i mleko może stracić swoje właściwości. Ogólnie mikrofalówka to przydatne urządzenie do podgrzewania herbaty czy wody a także jedzenia.
Uwielbiam maslo, 20 sekund w mikro i jest idealne zeby naniesc na bulke
ale grzeje tez termofor z pestek wisni, czy mleko gdy musi byc lekko cieple do wypiekow. Fajne urzadzenie ale do korzystania z glowa ( np nie w plastiku bo wiekszosc nie nadaje sie do mikro)
O tym nie słyszałam
Super nagrody ![]()
Tak samo mam osobno podgrzewacz i sterlizator ![]()
![]()
Planując wgl kuchnie nie uwzględnialam mikrofali , jedznie z tego mi nie smakuje . Wystarczy ze w pracy czasem cos odgrzałam i czułam różnice
mi odpowiada rondelek , patelnia do odgrzania, a mleczko to wiadomo podgrzewacz od Lovi ![]()
![]()
Juz dawno patrze na ten podgrzewacz , bardzo mi sie podoba i duzo osob go poleca fajnie bylo by go przetestowac