Ja go używam tylko jako podgrzewacz, bo mam sterylizator z Aventu, taki do mikrofali i on mieści mi kilka butelek i smoczki, więc za jednym zamachem ogarnę więcej rzeczy. A kiedyś marzy mi się wytestowac sterylizator ten większy z Lovi.
Ja również jestem tu nowa, nie udzielam się jakoś wybitnie z powodu braku czasu, ale uwielbiam czytać porady dziewczyn, zawsze znajduję odpowiedzi na pytania i cenne wskazówki.
Wszystkim laureatom szczerze gratuluję ![]()
Mi też i chłopakowi , więc polecam
Taki laktator wygrywać do testów to już jest na prawdę szczęście
fajnie by było dostać się do testów ![]()
Fajnie by było znać dokładnie kryteriami jakimi redakcja sie kieruje
dałoby to nowym członkom większe szanse na powalczenie o testy
Może i dałoby szansę to nowym osobom ale zdecydowanie forum straciłoby to co ma w sobie najcenniejszego czyli rozmowy, porady a przede wszystkim zrozumienie. Jakbyśmy wiedziały co jest punktowane to wiadomo że tylko te rzeczy by dziewczyny robiły i wpisywało tylko słowa klucz bo są takie punktowane. Jestem na tym forum około półtora roku i naprawdę się zżyłam z dziewczynami, to pewnego rodzaju przyzwyczajenie i codzienność że wchodzę na to forum. Dostaję tutaj bardzo dużo miłych komentarzy. Dziewczyny są empatyczne i właśnie tego często my jako matki w tym trudnym czasie potrzebujemy
Kazda z Mam byla kiedyś tu nowa
Warto po prostu być, sensownie się udzielać.
Dokladnie ja rano wstaje to odrazu wchodze na forum zobaczyć co nowego slychac
to juz uzaleznienienie w pozytywnym znaczeniu ![]()
![]()
Dokladnie uzaleznienie
ja tez pierwsze co to forum ogarniam czadami idpisze a czasami pozniej… zalezy jak dzieci pozwola ![]()
To co napisałaś jest bardzo ciepłe i prawdziwe
Widać, że to forum ma dla Ciebie duże znaczenie nie tylko jako miejsce wymiany informacji, ale też jako wspólnota, w której można poczuć wsparcie i zrozumienie. Masz rację, że gdyby pojawił się system punktów czy ocen, wiele osób zaczęłoby pisać „pod algorytm”, a nie z serca. Straciłoby to właśnie tę autentyczność, która buduje więź między mamami.
Taaaak ja tez tak mam ze tylko czasem czytam co tam sie dzieje a odpisuje jak mam chwile ( zazwyczaj siedzac na tronie ahhahahah )
Hahahaha no nieźle szczerość to podstawa ![]()
![]()
![]()
To prawda on jest naprawdę genialny !
Hahahhahahah wtedy zawsze się znajdzie mała chwila
O dokładnie! Każda z mam była nowa i każda dołączyła do forum, jak były już na nim „stali użytkownicy” jedni tylko zgarną nagrody i nie uczestniczą już później w życiu forum w ogóle, drudzy zostaną już na stałe. Ja sama dołączyłam, bo znalazłam gdzieś reklamę któregoś z zeszłorocznych konkursów i jestem tu już rok, bo po prostu się zżyłam z tym forum i chociaż wszystkie tu jesteśmy anonimowe, to każda coś mniej więcej o sobie wie, każda się tu z czegoś pożaliła/pochwaliła i to jest w tym fajne, że można dostać poradę, a nikt też cię pochopnie nie oceni.
Hahaha to tak jak ja ![]()
tylko tam mam spokoj i bez dzieci ![]()
![]()
Dokładnie tak, każda była nowa, a teraz jest stałym bywalcem, bo po prostu tu jest bardzo miło i pomocnie
naprawdę jest tu wyjątkowo empatycznie, żadna nie ocenia i nie patrzy żeby wbić szpile drugiej Mamie, tylko naprawdę pomaga. Ja pierwszy raz jak się tu znalazłam, to właśnie dlatego,że szukałam porady i szukałam sensownego forum, gdzie użytkownicy normalnie doradzą, a nie zwyzywaja. I przy drugiej ciąży z sentymentu wróciłam, bo naprawdę mi tu dobrze ![]()
Ja jestem z wami krótko raz się nic nie wygrało, raz się wygrało -choć dla mnie to w sumie nie konkurs ale nagrodzenie za aktywność i dobre rady ![]()
i będę tu dalej choć byście mnie wyganiały ![]()
![]()
![]()
nie ze względu na nagrody ale na to że o każdej porze dnia można liczyć na pomoc, wsparcie,luźną rozmowę ![]()
Tak jest
A nikt lepiej nie zrozumie mamy niż inna mama, więc naprawdę można uzyskać tu duże wsparcie ![]()
Czy pojawią się podobne konkursy w listopadzie?