Gratulacje kobietki ![]()
Haha moge zostac wrozbita ![]()
![]()
Gratulacje mamusie!
A czy je się wygodnie trzyma ? Wydają się duże
Kwestia bardzo indywidualna, mi się je trzyma bardzo wygodnie, mój mąż woli Avent, bo jemu te są wygodniejsze
Gratulacje dla wszystkich fajne produkty do testowania ![]()
A z innej beczki , czy one mieszczą się do podgrzewacza?
Ciekawe jak to oceniają bo z tego co widzę to co miesiąc te same osoby tylko w innej konfiguracji ……ehhh Chyba jednak nie każdy może wygrać…. Gatatki dla zwycięzców i milego testowania
Tu akurat się nie zgodzę ja też tu byłam i nie wygrywałam
redakcja ocenia najbardziej pomocne komentarze, i ja nie rezygnowałam jak nie wygrałam bo można tu się bardzo dużo dowiedzieć dziewczyny służą radą niemalże odrazu ![]()
Oceniaja aktywnosc, ale takze te komentarze ktore sa najbardziej pomocne. Faktycznie od kiedy jestem to jest tu grupa Mam ktore najwiecej sie udzielaja i dlatego dostaja do testowania. Niektore mamy czasem maja glowna a czasem wyroznienie. Ale Twoich komentarzy nie widzialam za duzo, moze za listopad sie uda ![]()
Pewnie zależy jaki masz podgrzewacz, ale do tego Lovi się mieszczą ![]()
Mi sie wygodnie trzymalo , chlopakowi tez jedynie narzekal jak mial suche rece to mu sie wyslizgiwala bo jest taka matowa ale ja nie mialam problemu z tym ![]()
Mi się wygodnie trzyma i mieszczą się w podgrzewaczu ![]()
A jak sterylizujecie inne akcesoria w tym sterylizatorze lovi? Bo on dość mały jest i jak wrzuci się butelek to się smoczek nie mieści ![]()
ja dopiero w październiku dołączyłam do forum i udało mi się zgarnąć wyróżnienie, więc się nie poddawaj ![]()
Nie do końca, ja jestem w miarę nowa na forum i udało mi się akurat wygrać więc myślę że każdy ma szansę wygrać, fakt często powtarzają się osoby bo dziewczyny są długo, dzielą się doświadczeniem, wiedzą jak działa forum i jakie były tematy wcześniej więc często podpowiadają nowym dziewczynom ![]()
Ale jest 20 nagród , więc dużo osób ma szanse na wygraną
ja kiedyś , nie dostawałam nic ale tu byłam
Dokladnie ja juz jestem jakies dwa lata na forum z mala przerwa, kiedys udawalo mi sie zdobyc nagrode glowna ktora byl laktator i ta nagroda spadla mi wtedy jak z nieba
terez mam wyrownienia z czego sie bardzo ciesze ![]()
Ten jest taki typowo pod 1 butelke, pozniej smok. ale jest tez osobny sterylizator w ktorym mieszcza sie 4 butelki i smoczki do nich i mozna powiesic tez smoczki uspokajające. Generalnie z niego korzystam na codzien. Ten w podgrzewaczu jak jestem u dziadkow, wiec stosunkowo fajny bajer ale nie korzystam z tego codziennie
Ja na początku sterylizowałam, teraz używam większego który jest na 4 butelki.
Ale ten tak na szybko, czy na wyjeździe też jest bardzo fajny
Mam właśnie ten sterylizator z Lovi i jest rewelacyjny! Bardzo ułatwia życie! Dużo się w nim mieści i nie trzeba się bawić w ręczne wyparzanie.