Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Co miesiac sa wybierane osoby za aktywnosc na forum;)

1 polubienie

I zawsze wygrywa 20 osób :slight_smile:

Pieknie napisane :heart:

Ejj ale za długie przesiadywanie na tronie jest dla zdrowia niedobre wiec bądźcie ostrożne i korzystacie z wc tylko w potrzebie bez telefonu :laughing::laughing::laughing: a telefon do łapki jak juz potrzeba bedzie zrobiona wtedy na klapie to i godzinę siedziec możecie :wink:

Taaak wiem ze to niezdrowe ale co ja poradze ze bez telefonu nie pojde :laughing:

Ja tam moge iść bez telefonu , bo bym go tam tylko rozbiła albo zalała wodą , a moj jak wlezie to jakby linę połknął a czasem i to bez telefonu :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ja tez chodze bez… czasami wejde z ale to po to by posiedziec sam na sam :see_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie

Tak bez oceniania za to z masą wsparcia i zrozumienia. Też tu trafiłam trochę przypadkiem a zostane myślę na chwilę dłużej jak czas pozwoli bo po prostu dobrze się tu czuję. Miło wiedzieć, że nie tylko ja mam takie odczucia :blush:

2 polubienia

Z tą klapą to trzeba uważać :joy: moj szanowny Maz usiadl na klapie zeby uczesac corce wlosy i jedna pękla u nas i druga tak samo zespsul u mojej mamy :joy: w tydzien musial kupic dwie :joy:

Jest tu zdecydowanie lepiej niż na grupach facebookowych :heart:

1 polubienie

Oj to to to!
Jak czasem czytam kkmenrmtarze na grupach na FB to mi wlosy na glowie staja. Jak Mamy potrafia byc wobec siebie wredne i niemile.

To racja tam przeważnie spotykam się z hejtem nieraz aż strach o coś zapytać , aby nie zostać pochopnie ocenionym

O tak, mi się czasem wyświetlą to aż jestem w szoku, że taki hejt może się lać. Szczególnie,że podpisują się swoim imieniem i nazwiskiem…

Dziekiii :)):):

I zawsze odpisują z anonima… nie wiem jak wgl można być tak nie miłym, kazdy z nas czegoś się uczy albo nie wie i potrzebuje jakiejś rady

Nie mają gdzie się wyżyć to piszą na tych grupach jedynie tak sobie to tłumaczę

1 polubienie

No ale straszne to jest :frowning:

1 polubienie

Ja jestem przerażona faktem, że Mama - Mamie / Kobieta - Kobiecoe tak porafi wbijac szpile. Same idelane Mamy… które od poczatku wszystko wiedziały. Heh. Szkoda czasu tracic na te grupy na FB.

Tak dokładnie, nie wiem co im to daje , że są takie nie miłe

Może chcą się poczuć lepsze, myślą,że jak komuś dowalą to same będą takie super