Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

Czarna mi się bardziej podoba

Ja tez, co chwile zerkam na strone czy juz wiadomo co bedzie do testowania :wink:

2 polubienia

Właśnie mnie chyba bardziej niż wyniki zawsze zastanawia co będzie w kolejnym miesiącu :smile:

3 polubienia

Mnie chyba też , ale myśle, ze już dzisiaj będzie wiadomo :see_no_evil:

1 polubienie

Tak czekamy , ale to pewnie jeszcze z 1,5 tygodnia najpierw pewnie ogłoszą co do testów będzie :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ostatnio chyba było że po tygodniu było co nowego i później zaraz wyniki :thinking:

A ja nie czekam bo wiem że się nie uda :grin: ale wam dziewczyny życzę powodzenia :heart: bo naprawdę wasze rady są pomocne ja tu nawet wchodzę jak chce sobie poprawić humor bo fajnie tu :kissing_heart:

1 polubienie

Taka mam

1 polubienie

Mi się wydaje , że ostatnio było wiadomo od razu jak był nowy miesiąc

1 polubienie

Trzeba być dobrej myśli! Pamiętaj , że liczy tu się jakość :smiling_face:

3 polubienia

Juz jest :smiley::smiley::smiley:zestaw prezentowy z butelkami Mammafeel, smoczkiem Prime oraz etui na smoczek na nowe testy :wink:

5 polubień

Świetnie :heart_eyes: zestaw idealny :baby:

Ooo proszę :wink: super zestaw jest i etui które bardzo chciałam , ale już będę miała :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tak paczuszka juz wyslana :wink:

2 polubienia

Ale miło z Twojej strony! To się szanuje :heart_eyes:

A zestaw do wygrania za listopad - jak dla mnie booomba! :heart_eyes:

3 polubienia

Dziękuję bardzo mi miło :smiling_face_with_three_hearts:

Ale super zestaw! znowu ktoś tu wyczarował :speak_no_evil:

Ha ! A nie mowilam ze beda smoczki Prime ? No i ta butelka 330ml do testow to spelnienie marzen - tez pisalam ze moze w listopadzie bedzie do testow :heart_eyes:
Super ze bedzie to w pieknym zestawie prezentowym - one sa super np na baby shower jako podarunek dla przyszlej mamy, na prezent na swieta, czy przy pierwszych odwiedzinach. Ja lubie takie praktyczne prezenty bardzo !
Pieknie wyglada ten zestaw :heart_eyes:

6 polubień

Masz racje zblizaja sie swieta wiec taki zestaw prezentowy napewno ucieszy niejedna przyszła mama :slight_smile:

Idealny na każdą okazję dla świeżo upieczonej mamy.