Dołącz do programu testowego #teamLOVI w październiku!

No ja akurat sama wykorzystam raczej bo nie mam w rodzinie nikogo w ciazy ani z malutkim dzieciatkiem. A szkoda.

Taaak śliczny jest. Idealny na prezent ale tak sobie myślę czy dla chłopca wypada? W sensie ja używałam tych butelek i kolor mi nie przeszkadzał ale niektóre mamy mogą tego nie zrozumieć? Jak myślicie?

Pewnie moim zdaniem to taki neutralny kolor dla dziewczynki i chlopca :wink:

1 polubienie

Też tak myślę , i dla dziewczynki i dla chłopca jest w sam raz :smiling_face:

Fakt butelki moglyby byc bardziej beżowe niz takie nude bo te wpadaja w róz. Ale mi to nie przeszkadzalo a reszta juz typowo uniseks

Ja mam z tym luz, syneczek w brzuchu i te butelki są super :grinning: w końcu jak to mówią prawdziwy mężczyzna różu się nie boi :laughing:

W sumie teraz taki lekko różowy nude to bardzo modny kolor

Wg mnie ten kolor jest neutralny i dla niemowlaka czy chłopca czy dziewczynki jest ok, chodź wersja niebieska mogłaby być piękna :upside_down_face::face_with_peeking_eye:

Nooo taki Baby Blue ! Tez go widze :heart_eyes:

No właśnie, może kiedyś będzie taki kolorek :heart_eyes:

Taaaak. No mnie też to nie przeszkadza absolutnie też je używałam nie patrząc w ogóle na kolor ale taki niebiescustki też byłby piękny :smiling_face_with_three_hearts:

Już sobie wyobrażam ten piękny kolor :heart_eyes:

Mam tyle pomyslow co do desingu i rzeczy potrzebnych ze lovi powinno mnie zatrudnic :rofl::rofl::rofl::rofl:

:smile: afirmujesz nagrody to i może praca u nich sie pojawi

Też myślę, że nude to taki neutralny kolor, w sam raz dla chłopca i dziewczynki :grin:

Zestaw do testowania super, chociaż szkoda,że nie ma sterylizatora, bo mi się marzy :smile: może chociaż w grudniu się uda :smile:

Sterylizator był w październiku… ale jeszcze nie ma wyników konkursu

1 polubienie

W październiku był podgrzewacz 6w1 (no chociaż pisze podgrzewacz i sterylizator :)), mi chodzi o inny sterylizator, taki,który był do testowania w lipcu :smiley:

Jeśli był w lipcu to raczej nie powtarzają skr tak często nagrody

Zgadzam się w 100%, że rady są cenne! Ostatnio kupiłam Baby cap spray na ciemieniuchę, który dziewczyny polecały i on naprawdę działa cuda! :sweat_smile: Po kilku użyciach ani jednego strupeczka!

2 polubienia