No ja akurat sama wykorzystam raczej bo nie mam w rodzinie nikogo w ciazy ani z malutkim dzieciatkiem. A szkoda.
Taaak śliczny jest. Idealny na prezent ale tak sobie myślę czy dla chłopca wypada? W sensie ja używałam tych butelek i kolor mi nie przeszkadzał ale niektóre mamy mogą tego nie zrozumieć? Jak myślicie?
Pewnie moim zdaniem to taki neutralny kolor dla dziewczynki i chlopca ![]()
Też tak myślę , i dla dziewczynki i dla chłopca jest w sam raz ![]()
Fakt butelki moglyby byc bardziej beżowe niz takie nude bo te wpadaja w róz. Ale mi to nie przeszkadzalo a reszta juz typowo uniseks
Ja mam z tym luz, syneczek w brzuchu i te butelki są super
w końcu jak to mówią prawdziwy mężczyzna różu się nie boi ![]()
W sumie teraz taki lekko różowy nude to bardzo modny kolor
Wg mnie ten kolor jest neutralny i dla niemowlaka czy chłopca czy dziewczynki jest ok, chodź wersja niebieska mogłaby być piękna ![]()
![]()
Nooo taki Baby Blue ! Tez go widze ![]()
No właśnie, może kiedyś będzie taki kolorek ![]()
Taaaak. No mnie też to nie przeszkadza absolutnie też je używałam nie patrząc w ogóle na kolor ale taki niebiescustki też byłby piękny ![]()
Już sobie wyobrażam ten piękny kolor ![]()
Mam tyle pomyslow co do desingu i rzeczy potrzebnych ze lovi powinno mnie zatrudnic ![]()
![]()
![]()
![]()
afirmujesz nagrody to i może praca u nich sie pojawi
Też myślę, że nude to taki neutralny kolor, w sam raz dla chłopca i dziewczynki ![]()
Zestaw do testowania super, chociaż szkoda,że nie ma sterylizatora, bo mi się marzy
może chociaż w grudniu się uda ![]()
Sterylizator był w październiku… ale jeszcze nie ma wyników konkursu
W październiku był podgrzewacz 6w1 (no chociaż pisze podgrzewacz i sterylizator :)), mi chodzi o inny sterylizator, taki,który był do testowania w lipcu ![]()
Jeśli był w lipcu to raczej nie powtarzają skr tak często nagrody
Zgadzam się w 100%, że rady są cenne! Ostatnio kupiłam Baby cap spray na ciemieniuchę, który dziewczyny polecały i on naprawdę działa cuda!
Po kilku użyciach ani jednego strupeczka!