Ooo mam ![]()
Olx może być ![]()
![]()
Ok zaraz dodam.link musialam.dac 1zl bo za darmo nie bylo wysylki ;(
Dziękuję bardzo
opłacone ![]()
Prosze
wysle z samego rana ![]()
Ja kupiłam na allegro Babyono i bardzo fajna jest, ma mnóstwo kieszonek, oraz w głównej kieszeni ma miejsce na butelkę z ta folia termiczna, jak ja sie rozepnie od wózka i założy na ramię to wygląda jakby była normalna damska torebka. Mega polecam
Chodzi ci o tą z tą chustką przywiązana ? Właśnie mam ją w koszyku od kilku dni ale czekałam na torbę z SHEIN i niestety nie jestem zadowolona i szukam innej
Tak, taka z jedwabna chustka ![]()
https://allegro.pl/oferta/torba-dla-mamy-spacerowa-organizer-do-wozka-czarna-carmen-babyono-1571-01-17818102149
O no to sobie ją jednak też zamówię ![]()
Ładnie wygląda ta torba z babyono
sama musze jakąś zakupić
Oo super, dzięki za polecenie
Właśnie ona jest fajna że nie wygląda jak taka typowa wózka, jak będziesz musiała z nią iść na ramieniu to wygląda jak normalna torebka
i też w miarę sporo rzeczy sie mieści, klucze portfel telefon, picie dla małej, zabawki, pieluszki z mata chusteczki po bokach zawsze sobie wkładam też chusteczki higieniczne żel dezynfekujacy, futerał z przeciwsłonecznymj
To ja mam cos podobnego do wozka w orginale
tylko znowu jest problem jak maly spi i robie go na lezaco
to ta torba przeszkadza…
Ja używałam tych dwóch, teraz druga oddałam a zostawiłam sobie te czarną. Ale one mają już kilka lat (obie dostałam używane), a wciąż wyglądają jak nówki, naprawdę solidna jakość i wykonanie, milion kieszonek, polecam ![]()
A to nie u mnie jest tak że właśnie ona też nie jest taka gigantyczna i nie zachacza sie o nią . Torba sobie a wózek jeszcze ma przestrzeń
A jak wygląda taka w orginalne ? Która dokładnie ty masz ?
Tez czekacie z niecierpliwością na wyniki ??? ![]()
![]()
![]()
![]()
Taaak
i jestem ciekawa co będzie kolejne ![]()