No chcialabym takie 18+
Faktycznie smoczków nie było już dawno, aż spojrzałam w swój zapas ![]()
A te kapibary teraz będą świetne ![]()
Nooo są super śliczne! ![]()
Haha dokładnie
ja już rozdaję zapasy, bo myślę,ze wszystkich “nie przerobimy” ![]()
A mnie by sie przydaly smoczki 18+
. Liczylam juz na odsmoczkowanie ale to jednak nie bedzie takie proste
A też się podpinam pod prośbę, bo 18+ nie mam ani jednego ![]()
No ja tez jestem w trakcie odsmoczkowania ale jakos to ciezko idzie
w dzien jest bez ale przychodzi wieczor to szuka
i jest krzyk
ale w nocy jal wypadnie to spi do rana bez wiec chociaz jeden plus… ale trn 18+ to by sie przydal ![]()
U nas sprawdziło się to, że w przypływie emocji wyrzuciła smoczek do kosza na plastiki. Wiedziałam,że będzie chciała go wziąć, więc wyciągnęłam po kryjomu. Jak po niego wróciła to powiedziałam,że w między czasie przyszły myszki i zabrały jej smoczek, bo inne małe myszki potrzebowały. Ale ze powiedziały,że wrócą jutro z prezentem dla niej. Kupiłam coś na drugi dzień w zabawkowym i odłożyłam do tego kosza na plastiki i jak córka wróciła ze żłobka, to się bardzo ucieszyła
no i już nie było wyboru, już rozumiała,że skoro myszki wzięły i dały coś w zamian to smoczka nie będzie ![]()
To siostrzeńcy męża tak byli odsmoczkowani że niby coś im przyniesie wróżka czy myszka właśnie ![]()
Ale mój siostrzeniec najstarszy też właśnie coś takiego zrobił, przegryzł smoczek i pokazał mojej siostrze ona do niego że zepsuł i będzie trzeba wyrzucić więc on niewiele myśląc poszedł do kuchni i wrzucił z impetem do kosza i zapomniał o nim ![]()
U nas bylo powiedziane ze piasek przegryzl i trzeba wyrzucic, ale oczywiscie mialam drugi w razie duzego kryzysu ;] dwie noce byly troche ciezkie ale pozniej juz smoczek niebyl pltrzebny ![]()
Ja też właśnie mi tylko torby brakuje ale taka do wózka dobra , ma ktoś może do polecenia jakąś dobrą ?
Ja miałam dwie ze Skip Hop, z obu byłam bardzo zadowolona, maja bardzo dużo kieszonek, solidne, wytrzymałe i praktyczne.
Są super
ja bym też przetestowała i mi by nawet się pylrxydalo takie etui do smoczków widziałam że kiedyś były do testów
Moge ci oddac etui nowe w kolorze braz? ![]()
Chętnie bym przyjęła , jeśli nie potrzebujesz ![]()
A mzoesz do mnie jakos napisac ?
Tak właśnie patrzę nie ma opcji wysłania wiadomości
A masz może Vinted lub olx ja bym tam mogła kupić ,
wysłała być mi link tu
Ale jak wejdziesz na mj profil i zamienisz _ to @ to bedzie moj email ![]()