Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

Właśnie to szwalnia snów i taaak mi się nie podobają :see_no_evil: w sinsey jest 60x120 w łaski cukrowe. Piękne ale niestety za małe

Niestety wiem bo tez mi sie podobaly i w koncu kupilam posciel pod ktora i tak nie spal :laughing: teraz mlodszy ma to lozeczko i po prodtu mam czerwone przescieradlo

1 polubienie

U mnie nie ma przerwy :grinning: strona śmiga jak wcześniej i teraz i rano bo patrzyłam czy już wrzucili te nowe smoczki :grinning:

Super wiadomość! :heart: akurat od stycznia zaczynam rozszerzanie diety wraz z córeczką, więc taki zestaw byłby idealny na rozpoczęcie naszej nowej i bardzo ważnej przygody w życiu :heart_eyes:

U mnie też strona normalnie działa :blush:

U mnie tez dziala …
Te nowe smoczki sa super​:heart_eyes::heart:

A gdzie widzicie nowe smoczki ?

8 polubień

Wow jakie słodkie :heart::heart_eyes:

Piekne a ten mis słodki :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ale piękne

Czaderskie już wiem, na co będziemy polować

OMG!! Kolekcja misiowa! :star_struck: jestem zakochana bo cały motyw w naszej wyprawce jest w misia :bear:

Dla mlodszego tez mialam duzo z misiami, w sinsay byla kolekcja misiowa i body byky i bluzy i to w kolorystyce mojej :heart:
Teraz dorwalam piekne bluzy i beda na wiosne moze wczesniej :heart:
Kombinezon tez mamy w misie !

3 polubienia

Ale piękne :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: pewnie będą w kolejnym miesiącu do testowania :heart_eyes:

2 polubienia

To taki prosty i łatwo dostępny motyw! :grinning: Ale nawet dziś kupowałam skarpetki dla siebie to brałam w misie żeby pasować do synka :sweat_smile::star_struck:

1 polubienie

To ja mam kilka sztuk takich długich skarpet z misiami i już ej rok temu kupowałam :see_no_evil: uwielbiam je nosić

1 polubienie

Właśnie to samo pomyślałam, że fajnie by było gdyby były właśnie do styczniowej paczki do testowania

Jakie śliczne :heart_eyes:

Przeważnie jak są jakieś nowości to dają do testowania :slight_smile:

2 polubienia