Super wzory, serduszka tez słodziutkie ![]()
![]()
Ooooo widziałam ten kombinezon
ja dla Olki kupiłam różowy w serducha za 45 zl bo była promka ![]()
od razu zamówiłam 98 i 104 , zostałam wiekszy bo 98 jakby nasikala w pampersa za dużo to by siku bokiem wyleciało miałam wrażenie
w środku sa gumki wiec można ten kombinezon zawęzić ![]()
![]()
Przeurocze! ![]()
Piękny zestaw!
Bardzo praktyczny i przyda nam się do rozszerzania diety, więc będę polować w tym miesiącu ![]()
Ja ostatnio kupiłam niebieskie smoczki prime. Wprawdzie mój bąbelek nie jest smoczkowy to wolę mieć przynajmniej dwa bo czasem pocmoka na
przykład w podróży. Smoczki bardzo fajne, super kolorystyka dla chłopca, ciekawy kształt i przydają się jak ząbkowanie boli wieczorami ![]()
Aj… Nie trafiłam. Myślałam że będą zimowe zwierzątka, w sumie taki miś to prawie jak zimowy niedźwiadek
ale kolekcja super uwielbiam te wszystkie misiowe wzorki
i też świecą w ciemności to znacznie ułatwia szukanie smoka w nocy ![]()
Wyglądają bosko! ![]()
Powodzenia
bo zestaw naprawdę super ![]()
Mignęly mi chyba na IG. Piękne ![]()
Oj miś to miś w jakiej formie to już nieważne ![]()
![]()
![]()
Mam juz sliniaki i kubeczek. Świetnie sie sprawdzaja. Juz ponad rok uzywam sliniakow i sa jak nowe. Z checia przetestuje reszte rzeczy ![]()
Piękny ten misiaczkowy wzór
już sobie wyobrażam jak moja mała z nim biega ![]()
![]()
A propo misiowych wzorow to w przyszłym tygodniu będą dresy dla chłopca i dziewczynki oraz bodziaki z tym motywem w Lidlu.
Jakby ktoś był zainteresowany
O jakie czaderskie. Lidla mam nie po drodze, ale definitywnie zajadę i jaka śliczna kiecka
Ale piękne misiaczkowe smoczki!
Mają taką piękną i delikatną kolorystykę, że będą dobre zarówno dla chłopca, jak i dla dziewczynki ![]()
Bardzo mi się podoba właśnie taki uniwersalizm.
Mi się też podoba ten z miśkiem
piękny jest ![]()
akurat w styczniu czeka mnie rozszerzanie diety bardzo bym chciała przetestować wasze produkty, bo są genialne oraz bardzo polecane.
widziałam jest w smyku bordowo brązowy i jest troszkę droższy
To u nas od lutego i to by się super sprawdziło. W moim smyku widziałam ale zielony a mi odpowiada ta druga kolorystyka