Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

Super wzory, serduszka tez słodziutkie :heart_eyes::yellow_heart:

Ooooo widziałam ten kombinezon :hugs: ja dla Olki kupiłam różowy w serducha za 45 zl bo była promka :smiling_face::smiling_face: od razu zamówiłam 98 i 104 , zostałam wiekszy bo 98 jakby nasikala w pampersa za dużo to by siku bokiem wyleciało miałam wrażenie :wink: w środku sa gumki wiec można ten kombinezon zawęzić :star_struck::star_struck:

Przeurocze! :heart_eyes:

Piękny zestaw! :heart_eyes: Bardzo praktyczny i przyda nam się do rozszerzania diety, więc będę polować w tym miesiącu :heart:

Ja ostatnio kupiłam niebieskie smoczki prime. Wprawdzie mój bąbelek nie jest smoczkowy to wolę mieć przynajmniej dwa bo czasem pocmoka na
przykład w podróży. Smoczki bardzo fajne, super kolorystyka dla chłopca, ciekawy kształt i przydają się jak ząbkowanie boli wieczorami :smiling_face_with_three_hearts:

Aj… Nie trafiłam. Myślałam że będą zimowe zwierzątka, w sumie taki miś to prawie jak zimowy niedźwiadek :sweat_smile: ale kolekcja super uwielbiam te wszystkie misiowe wzorki :heart_eyes: i też świecą w ciemności to znacznie ułatwia szukanie smoka w nocy :blush:

1 polubienie

Wyglądają bosko! :see_no_evil:

Powodzenia :star_struck: bo zestaw naprawdę super :wink:

1 polubienie

Mignęly mi chyba na IG. Piękne :heart:

Oj miś to miś w jakiej formie to już nieważne :rofl::rofl::rofl:

Mam juz sliniaki i kubeczek. Świetnie sie sprawdzaja. Juz ponad rok uzywam sliniakow i sa jak nowe. Z checia przetestuje reszte rzeczy :slight_smile:

Piękny ten misiaczkowy wzór :heart_eyes: już sobie wyobrażam jak moja mała z nim biega :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 polubienie

A propo misiowych wzorow to w przyszłym tygodniu będą dresy dla chłopca i dziewczynki oraz bodziaki z tym motywem w Lidlu.

Jakby ktoś był zainteresowany

3 polubienia

O jakie czaderskie. Lidla mam nie po drodze, ale definitywnie zajadę i jaka śliczna kiecka

Ale piękne misiaczkowe smoczki! :heart_eyes: Mają taką piękną i delikatną kolorystykę, że będą dobre zarówno dla chłopca, jak i dla dziewczynki :heart_eyes:

1 polubienie

Bardzo mi się podoba właśnie taki uniwersalizm.

Mi się też podoba ten z miśkiem :heart_eyes: piękny jest :bear:

1 polubienie

akurat w styczniu czeka mnie rozszerzanie diety bardzo bym chciała przetestować wasze produkty, bo są genialne oraz bardzo polecane.

1 polubienie

widziałam jest w smyku bordowo brązowy i jest troszkę droższy

1 polubienie

To u nas od lutego i to by się super sprawdziło. W moim smyku widziałam ale zielony a mi odpowiada ta druga kolorystyka