Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania! W grudniu testujemy idealny zestaw do nauki jedzenia z naszą nowością kubkiem Genius ![]()
Poznaj kubek Genius: Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Nude
Jak Wam się podobają nowe nagrody?
![]()
Witaj na forum #teamLOVI!
Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania! W grudniu testujemy idealny zestaw do nauki jedzenia z naszą nowością kubkiem Genius ![]()
Poznaj kubek Genius: Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Nude
Jak Wam się podobają nowe nagrody?
![]()
Te śliniaki są super! Nie wyginają się i nie dostają jakoś dziwnie tylko ładnej przylegają, świetnie się sprawdzają przy codziennych posiłkach ![]()
Super zestaw do rozszerzania diety
moja siostra kupiła u was zestaw tych talerzyków sa nie do zdarcia , najlepsza jakosc i te kolory mega
fajny zestaw do testów:heart_eyes:
Już się nie mogę doczekać rozszerzania diety. Z takim zestawem to próby nie straszne.
Przepiękne zestawy, z nimi żadne RD nie straszne 🩷
Przepiękne , właśnie moi chłopcy jedzą z waszych talerzyków świeżą chałkę !![]()
Super uwielbiam te zestawy do rd ![]()
Piekne zestawy
polujemy na ten zielony hihi
Jako że my już mamy takie zestawy to daję szansę innym mamom.na wygraną i testowanie , co za tym idzie będę tu bywała pewno mniej sie udzielała ![]()
![]()
![]()
P.S. ja osobiście byłabym za bidonikami 150 ml następnym razem choć wiem też to nie koncert życzeń ![]()
![]()
Tak, ja tez prosze o te bidoniki z obciaznikiem, u nas sa hitem
no i Kubek Genius naprawdę jest Genius, moj roczniak przepieknie pije ![]()
Zestaw cudowny, kolory przepiękne, ale zastanawia mnie, czy może będą wprowadzone jeszcze jakieś inne pastelowe kolorki? ![]()
![]()
Cały zestaw jest świetny
tego nigdy za dużo ![]()
Ogolnie kiedys byly inne bo ja kupowalam, mam brazowy taki ciemny i bordowy
i turkusowy mam mniejszy zestaw kubek i miseczka. Ciekawe czemu nie ma juz ich
Przepiękne zestawy ![]()
idealne na start RD!
No i ten kubek - już wielokrotnie pisałam, że to coś czego brakowało na rynku kilka lat temu ![]()
Super są te zestawy. Mamy już takie
polecam wszystkim
Właśnie widziałam, jak czasami dodawałaś zdjęcia na innych ![]()
dlatego zapytałam, czy jest opcja, że będą jeszcze inne kolorki w przyszłości ![]()
![]()
Mamy ten kubeczek i jest rewelacyjny! Synek bardzo chętnie pije z niego wodę i na pewno wylewa się z niego mniej niż gdyby miał od razu pić z normalnego kubka.
I jestem też bardzo zadowolona z łyżeczki- tej płaskiej. Na sam początek rozszerzania diety jest bardzo wygodna, bo dziecku jest łatwiej ściągać z niej pokarm.
Sliniaki jak i kubek i lyzeczka sa super ![]()
Lyzeczla fajna dluga idealna do tych duzuch sloiczkow ![]()
Sliniak fajny nie wyginaja sie ani nie sa sztywne ![]()
Kubek idealny do nauki samodzielnego picia ![]()
Ojej, te zestawy wyglądają cudnie!
Te kolorki są przeurocze
oczyma wyobraźni już widzę, jak mój Maluszek korzysta z tego zielonego, bo lada moment przed nami rozszerzanie diety
idealnie byłoby móc go przetestować! ![]()
Super zestaw, przecudne są te kolorki ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.