Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

Drogie mamy, nowy miesiąc oznacza nowe nagrody do wygrania! W grudniu testujemy idealny zestaw do nauki jedzenia z naszą nowością kubkiem Genius :heart:
Poznaj kubek Genius: Kubek treningowy LOVI Genius 150 ml Nude

Jak Wam się podobają nowe nagrody? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

11 polubień

Te śliniaki są super! Nie wyginają się i nie dostają jakoś dziwnie tylko ładnej przylegają, świetnie się sprawdzają przy codziennych posiłkach :blush:

1 polubienie

Super zestaw do rozszerzania diety :blush: moja siostra kupiła u was zestaw tych talerzyków sa nie do zdarcia , najlepsza jakosc i te kolory mega :blush: fajny zestaw do testów​:heart_eyes:

Już się nie mogę doczekać rozszerzania diety. Z takim zestawem to próby nie straszne.

Przepiękne zestawy, z nimi żadne RD nie straszne 🩷

Przepiękne , właśnie moi chłopcy jedzą z waszych talerzyków świeżą chałkę !:upside_down_face:

Super uwielbiam te zestawy do rd :slight_smile:

Piekne zestawy :wink: polujemy na ten zielony hihi

Jako że my już mamy takie zestawy to daję szansę innym mamom.na wygraną i testowanie , co za tym idzie będę tu bywała pewno mniej sie udzielała :blush::blush::blush:

P.S. ja osobiście byłabym za bidonikami 150 ml następnym razem choć wiem też to nie koncert życzeń :grin::grin:

3 polubienia

Tak, ja tez prosze o te bidoniki z obciaznikiem, u nas sa hitem :heart: no i Kubek Genius naprawdę jest Genius, moj roczniak przepieknie pije :heart:

1 polubienie

Zestaw cudowny, kolory przepiękne, ale zastanawia mnie, czy może będą wprowadzone jeszcze jakieś inne pastelowe kolorki? :heart::hear_no_evil:

Cały zestaw jest świetny :star_struck: tego nigdy za dużo :wink:

Ogolnie kiedys byly inne bo ja kupowalam, mam brazowy taki ciemny i bordowy :heart: i turkusowy mam mniejszy zestaw kubek i miseczka. Ciekawe czemu nie ma juz ich

1 polubienie

Przepiękne zestawy :heart_eyes::heart_eyes: idealne na start RD!
No i ten kubek - już wielokrotnie pisałam, że to coś czego brakowało na rynku kilka lat temu :star_struck:

Super są te zestawy. Mamy już takie :grin: polecam wszystkim

Właśnie widziałam, jak czasami dodawałaś zdjęcia na innych :rofl::rofl: dlatego zapytałam, czy jest opcja, że będą jeszcze inne kolorki w przyszłości :heart_eyes::heart:

Mamy ten kubeczek i jest rewelacyjny! Synek bardzo chętnie pije z niego wodę i na pewno wylewa się z niego mniej niż gdyby miał od razu pić z normalnego kubka.
I jestem też bardzo zadowolona z łyżeczki- tej płaskiej. Na sam początek rozszerzania diety jest bardzo wygodna, bo dziecku jest łatwiej ściągać z niej pokarm.

Sliniaki jak i kubek i lyzeczka sa super :heart:
Lyzeczla fajna dluga idealna do tych duzuch sloiczkow :heart:
Sliniak fajny nie wyginaja sie ani nie sa sztywne :heart:
Kubek idealny do nauki samodzielnego picia :heart:

1 polubienie

Ojej, te zestawy wyglądają cudnie! :star_struck: Te kolorki są przeurocze :smiling_face_with_three_hearts: oczyma wyobraźni już widzę, jak mój Maluszek korzysta z tego zielonego, bo lada moment przed nami rozszerzanie diety :grin: idealnie byłoby móc go przetestować! :smiley:

1 polubienie

Super zestaw, przecudne są te kolorki :smiling_face_with_three_hearts: