No więc droga mamo życzę Ci szczęścia ![]()
udzielaj się dużo i często z treściwymi komentarzami , nie powielaj watków i może akurat nagroda bedzie Twoja ![]()
![]()
Są smoczusie,. śliniaczki i zastawa dla małego księcia lub księżniczki ![]()
Zestaw idealny do RD i te kolorki ![]()
Super zestaw, wszystko co potrzebne żeby maluch jadl i dobre do spakowania żeby zabierać w podróże. Kolorek zielony bardzo mi sie podoba ![]()
A jest możliwość stacjonarnie zakupu całego zestawu, czy tylko pojedynczo każdą rzecz?
Ten zestaw jest świetny! Mamy talerzyki i codziennie użytkujemy od ponad 2 lat i one są niezniszczalne i pięknie wyglądają
są warte każdych pieniędzy ![]()
Super, dzięki za info ![]()
![]()
![]()
Piekne zestawy ![]()
Wow:star_struck: cudny zestaw, i idealnie by się przydał bo akurat jesteśmy w trakcie rozszerzania diety z moim maluchem. Fajne kolory ![]()
Życzę powodzenia ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo polecam, są super ![]()
Bardzo dziękuję!
Potraktuję to jak dobrą wróżbę
![]()
Bo @DaNutka jest nasza wróżką ![]()
To prawda chyba już nie pierwszy raz trafiła
Podpisuję się pod tym obiema rękami!
Lovi robi tak świetne jakościowo rzeczy, że naprawdę na długo starczają, bo nic się z nimi nie dzieje!
Zestaw cudowny
ja poprzedni podarowalam sasiadce ktora wlasnie zaczela RD ze swoim maluchem i jest zachwycona jakoscia ![]()
Życzę Wam Wszytkim powodzenia ![]()
A jeżeli Lovi będzie chciało Ciebie po raz kolejny wybrać na testerke jako wierną uczestniczkę forum? ![]()
Można zrzec się nagrody? Lovi coś takiego rozpatruje? ![]()
Ja kiedys dostalam wyroznienie i były tam wkladki laktacyjne i napisalam zeby komus innemu wyslali bo ja poprostu nie potrzebuje i tak zrobili ![]()
To fajnie postąpiłaś
ale gdyby to ode mnie zależało to nagrodziła bym Cię mimo wszystko za szczerość :))