Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

No więc droga mamo życzę Ci szczęścia :smiling_face::smiling_face: udzielaj się dużo i często z treściwymi komentarzami , nie powielaj watków i może akurat nagroda bedzie Twoja :blush::blush:

1 polubienie

Są smoczusie,. śliniaczki i zastawa dla małego księcia lub księżniczki :slight_smile:
Zestaw idealny do RD i te kolorki :heart_eyes:

2 polubienia

Super zestaw, wszystko co potrzebne żeby maluch jadl i dobre do spakowania żeby zabierać w podróże. Kolorek zielony bardzo mi sie podoba :smiling_face_with_three_hearts:

A jest możliwość stacjonarnie zakupu całego zestawu, czy tylko pojedynczo każdą rzecz?

Ten zestaw jest świetny! Mamy talerzyki i codziennie użytkujemy od ponad 2 lat i one są niezniszczalne i pięknie wyglądają :grin: są warte każdych pieniędzy :smiley:

Łyżki oddzielnie i naczynia też

Fajnie jakby były też inne kolory

1 polubienie

Super, dzięki za info :heart::heart::heart:

1 polubienie

Piekne zestawy :green_heart:

Wow​:star_struck: cudny zestaw, i idealnie by się przydał bo akurat jesteśmy w trakcie rozszerzania diety z moim maluchem. Fajne kolory :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Życzę powodzenia :green_heart::green_heart::green_heart::sparkles::snowflake:

2 polubienia

Bardzo polecam, są super :smiling_face:

1 polubienie

Bardzo dziękuję! :smiling_face_with_three_hearts: Potraktuję to jak dobrą wróżbę :sparkling_heart: :star_struck:

1 polubienie

Bo @DaNutka jest nasza wróżką :smiley:

1 polubienie

To prawda chyba już nie pierwszy raz trafiła

Podpisuję się pod tym obiema rękami! :grin: Lovi robi tak świetne jakościowo rzeczy, że naprawdę na długo starczają, bo nic się z nimi nie dzieje!

3 polubienia

Zestaw cudowny :star_struck: ja poprzedni podarowalam sasiadce ktora wlasnie zaczela RD ze swoim maluchem i jest zachwycona jakoscia :heart:

1 polubienie

Życzę Wam Wszytkim powodzenia :heart:

A jeżeli Lovi będzie chciało Ciebie po raz kolejny wybrać na testerke jako wierną uczestniczkę forum? :smiley:
Można zrzec się nagrody? Lovi coś takiego rozpatruje? :sweat_smile:

Ja kiedys dostalam wyroznienie i były tam wkladki laktacyjne i napisalam zeby komus innemu wyslali bo ja poprostu nie potrzebuje i tak zrobili :slight_smile:

4 polubienia

To fajnie postąpiłaś :slight_smile: ale gdyby to ode mnie zależało to nagrodziła bym Cię mimo wszystko za szczerość :))

2 polubienia