Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

Już się nie mogę doczekać. Ty to umiesz wyhaczyć

Dokładnie mam tak samo

Oo ciekawe czy to po prostu jakiś nowy wzorek czy zupełnie nowa konstrukcja smoczka :grinning:

Ciekawe co to za cudeńka będą :heart_eyes:

Co by to nie było napewno bedziemy zachwycone :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Na zdjeciu jest smoczek bialo bordowy ? Na pewno nie prime. W sumie kolorystyka podobna do swiatecznej ale mysle ze premiera w grudniu swiatecznych to za pozno bo nim trafia do sklepow nim zostana zakupione to juz bedzie 2 dni przed świętami :laughing:
Alez jestem ich ciekawa !

Mogłyby być jakieś zimowo świąteczne, bałwanek śnieżynki do stylizacji na wigilię byłyby akurat :smile:

Jestem bardzo ciekawa, może jakieś śnieżynki

Ja stawiam na jakiś nowy wzór z zimowymi zwierzątkami :smiling_face_with_three_hearts: i może będą też świecące w ciemności :heart_eyes:

Dziewczyny a macie może do polecenia jakieś prześcieradło świąteczne 70x140 z gumką najlepiej. Fajnie jakby gdzieś stacjonarnie można było kupić. Myślałam że szwalnia snów będzie mieć ale te wzory jakieś kiepskie są

Strasznie ciezko znalezc przescieradlo 140x70 a tez mam takie lozeczko.
Ja zamawialam zawsze na allegro, choc zamawialam zwykle czerwone ale tak patrze ze jakies sa

https://allegro.pl/oferta/przescieradlo-do-lozeczka-140x70-niemowlece-bawelna-100-boho-swieta-18050623134

1 polubienie

Ooo! Ale świetne wiadomości! Ciekawe czy to jakiś świąteczny wzór! :grin: Albo może zimowy i w styczniu będzie do testowania :grin::heart_eyes:

A pamietacie Stardust ? Byly takie granatowe z gwiazdkami i do tego butelki :heart: akuray starszak korzysyal ale fakt ze smoczki piekne ale butelka malo praktyczna bo nie bylo widac ile sie wlewa :laughing:

2 polubienia

Ja pamietam piekne były:) moze bedzie cos podobnego teraz

Ja obstawiam balwanki, pingwinki i sniezynki, cala zimowa sceneria

1 polubienie

Super by było :christmas_tree:

Widzieliście , że na stronie lovi jest przerwa techniczna , jest napisane , że pracują nad tym by było jeszcze piękniej :smiling_face:

1 polubienie

Ja mam normalnie ale to pewnie dlatego ze mnie przekierowuję na aplikacje/skrot

1 polubienie

Mam to samo od rana :wink: