Ale nie wiem czemu zakodowałam sobie że przyjdzie tylko jeden zestaw
kolor losowy i wgl
a tu taki zaskok!
Ciesz się jeden zestaw to za mało przy rozszerzaniu diety ![]()
Ja bym tu widziała beżowy i szary
pastelowy niebieski też byłby ładny
Oj tak , takie kolorki piękne by były a w gl ten beżowy ![]()
![]()
Za czasów pierwszego syna silikonowa zastawa czasami wymagała długich poszukiwań. Teraz przy drugim dziecku zdecydowanie postawiłabym tylko na takie ![]()
Mam te same spostrzeżenia
A no widzisz! To teraz będę musiała sobie dokupić, bo jednym zestawem podzieliłam się z chrześnicą męża
a nasz zielony zestaw czeka w gotowości na testowanie ![]()
To w lutym masz szansę na nowy zestaw !
Dla mnie bomba !!! Takich zestawów nigdy za wiele ![]()
No i super!
Na pewno się przyda! ![]()
Nigdy mało !
To prawda, przy rozszerzaniu diety ilość zestawów nigdy nie jest za duża
To prawda
u dziadków się zostawi, żeby nie wozić w kółko, w domu też fajnie jak jest więcej tego, bo jednak czasem z Maluchem to co chwilę a to łyżeczka, a to kubek na podłodze to raz dwa ma się kolejne w zapasie i jakoś to karmienie idzie ![]()
![]()
Także faktycznie tego nigdy za wiele! ![]()
![]()
Za ja też tak robię że jeden zestaw mam w domu a drugi wywieziemy do babci żeby nie wozić za każdym razem bo i tak obładowani jeździmy do babci bo jakoś zawsze tego wszystkiego jakoś się dużo robi ![]()
Dokładnie!
My też zawsze tego wszystkiego wieziemy pełno, bo nigdy nie wiadomo co się przyda, więc zawsze to co się da zdublować i zostawić na miejscu to tak robimy ![]()
My mamy w domu kilka zestawów różnych firm, i właśnie po jednym zestawie od Lovi i jednej i drugiej babci, żeby nie musieć się z tym targać
wozki też mamy 3, jeden w domu, a dwa u babć ![]()
![]()
O kurcze, to z tymi wózkami to macie już w ogóle super! ![]()
Ooo z tymi wózkami to też bym chciała mieć tak dobrze ! ![]()
Ja też już myślałam czy nie pozyskać na grupie na fb „oddam za darmo” wózka i jednego nie wywieść do teściowej bo obecny wózek to zajmuje nam pół bagażnika. A u teściowej już właśnie wywieźliśmy łóżeczko, rogal do karmienia, podgrzewacz czy krzesełko do karmienia. Bo wożenie tego to kosmos za każdym razem