Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

Ale nie wiem czemu zakodowałam sobie że przyjdzie tylko jeden zestaw :smiley: kolor losowy i wgl :smiley: a tu taki zaskok!

1 polubienie

Ciesz się jeden zestaw to za mało przy rozszerzaniu diety :wink:

3 polubienia

Ja bym tu widziała beżowy i szary :crazy_face: pastelowy niebieski też byłby ładny

1 polubienie

Oj tak , takie kolorki piękne by były a w gl ten beżowy :star_struck::heart_eyes:

2 polubienia

Za czasów pierwszego syna silikonowa zastawa czasami wymagała długich poszukiwań. Teraz przy drugim dziecku zdecydowanie postawiłabym tylko na takie :face_with_hand_over_mouth:

Mam te same spostrzeżenia

A no widzisz! To teraz będę musiała sobie dokupić, bo jednym zestawem podzieliłam się z chrześnicą męża :sweat_smile: a nasz zielony zestaw czeka w gotowości na testowanie :grinning:

1 polubienie

To w lutym masz szansę na nowy zestaw !

1 polubienie

Dla mnie bomba !!! Takich zestawów nigdy za wiele :partying_face:

1 polubienie

No i super! :smiley: Na pewno się przyda! :slight_smile:

Nigdy mało !

To prawda, przy rozszerzaniu diety ilość zestawów nigdy nie jest za duża

To prawda :smiley: u dziadków się zostawi, żeby nie wozić w kółko, w domu też fajnie jak jest więcej tego, bo jednak czasem z Maluchem to co chwilę a to łyżeczka, a to kubek na podłodze to raz dwa ma się kolejne w zapasie i jakoś to karmienie idzie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:
Także faktycznie tego nigdy za wiele! :smiley::star_struck:

1 polubienie

Za ja też tak robię że jeden zestaw mam w domu a drugi wywieziemy do babci żeby nie wozić za każdym razem bo i tak obładowani jeździmy do babci bo jakoś zawsze tego wszystkiego jakoś się dużo robi :see_no_evil:

Dokładnie! :smiley: My też zawsze tego wszystkiego wieziemy pełno, bo nigdy nie wiadomo co się przyda, więc zawsze to co się da zdublować i zostawić na miejscu to tak robimy :stuck_out_tongue_winking_eye:

My mamy w domu kilka zestawów różnych firm, i właśnie po jednym zestawie od Lovi i jednej i drugiej babci, żeby nie musieć się z tym targać :joy: wozki też mamy 3, jeden w domu, a dwa u babć :joy::joy:

1 polubienie

O kurcze, to z tymi wózkami to macie już w ogóle super! :star_struck:

Ooo z tymi wózkami to też bym chciała mieć tak dobrze ! :smiley:

Ja też już myślałam czy nie pozyskać na grupie na fb „oddam za darmo” wózka i jednego nie wywieść do teściowej bo obecny wózek to zajmuje nam pół bagażnika. A u teściowej już właśnie wywieźliśmy łóżeczko, rogal do karmienia, podgrzewacz czy krzesełko do karmienia. Bo wożenie tego to kosmos za każdym razem

1 polubienie