No ja właśnie miałam to szczęście, że jeden z tych wózków tylko kupiliśmy, pozostałe jeden dostałam, a drugi wygrałam, ale to naprawdę wielkie ułatwienie, jak nie muszę z każdym wyjazdem tego wózka taszczyć ze sobą ![]()
Noo to prawda
u nas zawsze samym wózkiem cały bagażnik praktycznie załadowany, a gdzie tu jesczcze cała reszta, więc zawsze układanka jest z tych toreb niezła i zwykły weekendowy wyjazd do rodziców jest niczym wielka życiowa wyprawa ![]()
![]()
![]()
![]()
No już tak jest, że jak się przyjeżdża z maluchem do babci to samochód tak załadowany jakbyśmy się wprowadzali
Więc dokładnie, najlepsza alternatywa żeby mieć możliwość podwójnych rzeczy i zostawienia tego u babci, aby nie wozić za każdym razem ![]()
Ostatnio właśnie pozyskał na grupie oddam z a darmo rogal dokarmienia który wywiozłam, a teraz poluje jeszcze na kokon
kupować nie chce bo znowu to koszty by mieć coś podwójnie.
My jak na weekend jedziemy do babci to auto zapakowane po dach a już nie che myśleć jak będzie jak na wakacje pojedziemy …… to będzie się liczył spryt pakowania ![]()
Ja często widzę takie ogłoszenia na olx. Dziewczyny wystawiają mnóstwo rzeczy za darmo. No ale trzeba mieć szczęście , że trafi się ta sama lokalizacja lub coś blisko ![]()
Powiem ci super sprawa Ja sama w ten sposób oddawałam wózek bo już nie chciało mi się bawić w szukanie dętki wymiany i tym podobne.
A mówią że małe dzieci mały kłopot ![]()
![]()
![]()
Na pewno nie logistyczny ![]()
![]()
![]()
![]()
Fajna, fajna bo niektóre rzeczy po dzieciach są naprawdę fajne i nie zużyte
Taaa, tak głoszą legendy, a życie weryfikuje swoje ![]()
![]()
![]()
![]()