Dołącz do programu testowego #teamLOVI w grudniu!

To prawda, taki pastelowy niebieski, to by było coś pięknego! 🩵

2 polubienia

Też mi właśnie brakuje takiego koloru :slight_smile:

Pastelowy niebieski to piękny kolor , z pewnością byłoby zainteresowanie

1 polubienie

Ciekawa jestem jak się sprawdzi ten zestaw, ostatnio walczę przy RD z odbarwieniami po posiłkach. Zwłaszcza tych ze słoiczka…… Odbarwiają i śliniaki i te tacki na krzesełkach.

Taki kolor byłby prześliczny! Ja też myślałam o takim moooocno granatowym :pleading_face::heart:

Ja używam od 3 miesięcy też podaję słoiczki i jak narazie talerzyk i łyżeczka (nude) nie są pomarańczowe :grin:

Jak Ci się to udaje ? Ja mam koszmar z tym. Karmie niby łyżeczka ale zawsze coś skapuje na tą tackę. Ja karmię gerberkami i hippem. Najgorzej koloryzują gerberki. Po iluś tam myciach wydaje mi się że ta tacka jest lepsza ale i tak widać. Mam właśnie cichą nadzieję ze ten zestaw lovi do RD nie będzie się odbarwiał. Teraz używam jakiegoś śliniaka niebieskiego z Sinsay i jest w pomarańczowe plamy

U nas przeważnie Bobovita, talerzyk i łyżeczka właśnie z tego zestawu co wygraliście :wink: a próbowałaś zrobić tą pastę z sody? Pisałam w którymś poście. A co do talerzyka i łyżeczki myje od razu po karmieniu żeby nie stało to i nie przechodziło

Tak mam zamiar to zrobić pastą z sody ale akurat mój mąż zużył mi sodę do czyszczenia pralki więc muszę kupić

1 polubienie

Co do kolorku, oczywiście, moje marzenie to też jakieś inne odcienie, bardziej dla chłopca :blue_heart: ale ten specjalnie jest taki aby jak najbardziej imitować pierś mamy :pleading_face:

No właśnie mi też brakuje takiego chłopięcego kolorku , nożny zielony jest ale no bardziej niebieski by zrobił furorę

Te z Lovi są chyba nie do zdarcia, jeśli chodzi o przebarwienia. W kolorze nude serwowałam już dynię, marchewkę, mango, pomidory i duuuO kolorowych rzeczy, a nadal wygląda pięknie, jak nowy, gdyby nie to, że powstały na nim drobne ryski, które też nie łapią koloru z potraw

To super by było bo mnie te odbarwienia na tackach, łyżeczkach czy talerzykach denerwują. Czekam na przetestowanie tych z Lovi

1 polubienie

Myślę że na dniach już będą ! :slight_smile:

No bardzo te rzeczy się odbarwiają to fakt.

1 polubienie

Tak, mam tak samo zero odbrawien :grin: