To prawda, taki pastelowy niebieski, to by było coś pięknego! 🩵
Też mi właśnie brakuje takiego koloru ![]()
Pastelowy niebieski to piękny kolor , z pewnością byłoby zainteresowanie
Ciekawa jestem jak się sprawdzi ten zestaw, ostatnio walczę przy RD z odbarwieniami po posiłkach. Zwłaszcza tych ze słoiczka…… Odbarwiają i śliniaki i te tacki na krzesełkach.
Taki kolor byłby prześliczny! Ja też myślałam o takim moooocno granatowym ![]()
![]()
Ja używam od 3 miesięcy też podaję słoiczki i jak narazie talerzyk i łyżeczka (nude) nie są pomarańczowe ![]()
Jak Ci się to udaje ? Ja mam koszmar z tym. Karmie niby łyżeczka ale zawsze coś skapuje na tą tackę. Ja karmię gerberkami i hippem. Najgorzej koloryzują gerberki. Po iluś tam myciach wydaje mi się że ta tacka jest lepsza ale i tak widać. Mam właśnie cichą nadzieję ze ten zestaw lovi do RD nie będzie się odbarwiał. Teraz używam jakiegoś śliniaka niebieskiego z Sinsay i jest w pomarańczowe plamy
U nas przeważnie Bobovita, talerzyk i łyżeczka właśnie z tego zestawu co wygraliście
a próbowałaś zrobić tą pastę z sody? Pisałam w którymś poście. A co do talerzyka i łyżeczki myje od razu po karmieniu żeby nie stało to i nie przechodziło
Tak mam zamiar to zrobić pastą z sody ale akurat mój mąż zużył mi sodę do czyszczenia pralki więc muszę kupić
Co do kolorku, oczywiście, moje marzenie to też jakieś inne odcienie, bardziej dla chłopca
ale ten specjalnie jest taki aby jak najbardziej imitować pierś mamy ![]()
No właśnie mi też brakuje takiego chłopięcego kolorku , nożny zielony jest ale no bardziej niebieski by zrobił furorę
Te z Lovi są chyba nie do zdarcia, jeśli chodzi o przebarwienia. W kolorze nude serwowałam już dynię, marchewkę, mango, pomidory i duuuO kolorowych rzeczy, a nadal wygląda pięknie, jak nowy, gdyby nie to, że powstały na nim drobne ryski, które też nie łapią koloru z potraw
To super by było bo mnie te odbarwienia na tackach, łyżeczkach czy talerzykach denerwują. Czekam na przetestowanie tych z Lovi
Myślę że na dniach już będą ! ![]()
No bardzo te rzeczy się odbarwiają to fakt.
Tak, mam tak samo zero odbrawien ![]()