Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (styczeń 2026)

No właśnie mnie się dłuży. Może dla tego że więcej w domu przebywałam

Też mnie to ciekawi, ale kompletnie nie mam pojęcia :see_no_evil::see_no_evil: a Ty masz jakiś pomysł?

1 polubienie

Może jakieś bidony i kubki że słomka :blush::blush::blush: coś dla starszakow by się przydało

Nie wiem moze laktator dawno nie bylo :wink:

Może czymś nas zaskoczą :smiley:

Konieczne w wyprawce :smiling_face:

Oj u nas też sporo w domu bo takie lodowisko że z dzieckiem nie wyjedziesz.

A ostatnio pójście do galerii handlowej to wątpliwa przyjemność, multum młodzieży, a ich zachowanie cóż pozostawia duży niesmak

Ja to się boję jak jest tak ślisko

To na pewno, bo w sumie zawsze jakieś zaskoczenie się pojawia, bo my czekamy zawsze takie zniecierpliwione na tę informację co to wspaniałego się pojawi do testów :heart_eyes::star_struck:

Bardziej mnie ciekawi co będzie niż te wyniki :smiley:

4 polubienia

Mnie już zastanawia jak będzie wyglądała nagroda lutego

3 polubienia

Za kilka dni dowiemy się co to będzie :star_struck:

2 polubienia

To prawda też jestem ciekawa. Ja bym się cieszyła z rzeczy dla KP tj. woreczki do mleka, wkładki laktacyjne czy na przykład laktator :see_no_evil:

1 polubienie

wkładki laktacyjne niee…
lepiej sterylizator z suszarką :smiling_face_with_three_hearts:
a moze pierwo typ zmywarki do butelek i laktatorow

1 polubienie

O tak, sterylizator z suszarka to byłby fajny sprzęt do testowania. Ale jestem bardzo ciekawa co będzie do testów w lutym

3 polubienia

Dziewczyny podpowiedzcie proszę , gdzie można przeczytać opinie o tych butelkach co testowały dziewczyny , bo się zastanawiam nad ich zakupem ?

1 polubienie

Musisz wejsc w opinie testerow i znalesc odpowiedni to tych butelek :slight_smile:

1 polubienie
1 polubienie

Chodzi o mamafeel na początku przy noworodku trochę dla nas był za szybko przepływ. Po miesiącu najlepsza butelka. Fajnie się trzyma co jest mega atutem bo przy karmieniu nocnym inne mi wypadały :wink:

1 polubienie

Dlaczego nie? Kiedyś były …. Ja podałam moje typy.

1 polubienie