Opinie osób testujących Butelkę LOVI Mammafeel 330ml

Innowacyjna butelka LOVI Mammafeel jest tak bliska piersi mamy, jak to tylko możliwe. Przypomina kolorem, kształtem i dynamiką pierś, a jednocześnie nie zaburza odruchu ssania. Teraz dostępna w większej pojemności 330 ml!
Mamy, miałyście okazję ją przetestować? :heart:

1 polubienie

Ja jeszcze niestety nie :face_with_peeking_eye: ale słyszałam dobre opinie. Generalnie karmie piersią więc jestem mega ciekawa jak by ją przyjął mój bąbelek

Butelka super :heart: Felicjan chetnie z niej pije. Z nami jest od 3m :slight_smile:
Jak lezal w szpitalu pielegniarki byly zachwycone nia… ksztaltem itp.

Właśnie się dowiedziałam, że będę miała okazję ją przetestować …… strasznie siė cieszę

1 polubienie

Juz niedlugo napiszę o niej opinie :heart:
Poprzednie bardzo latwo sie mylo, bez zakamarkow, latwo miescila sie reka.
Zobaczymy czy ta pojemnosc też skradnie moje serce, bo nie ukrywam ze 220ml wody plus mm to juz tak na styk zeby wymieszac w bytelce 250ml :laughing:

1 polubienie

U nas będzie testowane! Nie mogę się doczekać :smiling_face_with_three_hearts:

Dziewczyny które już miały okazję testować bo spotkałam się z komentarzami, że butelki przeciekają? Jak to u was wygląda? :wink:

Raz przeciekała mojemu mężowi i okazało się że po prostu krzywo ją zakręcił

Mamy od samego początku , super że akurat teraz pojawiła się w większej pojemności !

U nas nie przecieka nic naprawdę super jest ta butelka a moja córcia postanowiła pobawić się w 2 modele :rofl: wodę pije z mammafeel a mleczko z medical+ odwrotnie nie chce nie wiem czemu :rofl:

Nie miałam jeszcze okazji jej przetestować. :wink:
Na razie karmimy się piersią, ale niedługo będzie trzeba pomyśleć nad stopniowym przechodzeniem na butelkę w razie dłuższego wyjścia.
Rzeczywiście kształt tej butelki z wyglądu świetnie imituje pierś. :blush: Jestem bardzo ciekawa czy u mam, które karmią piersią i zaczęły jej używać sprawdziła się.
Z niecierpliwością czekam na opinie doświadczonych mam, z chęcią poznam szczere i faktyczne wnioski odnośnie jej użytkowania :smiley:

U nas w ruchu jest butelką 250 idealnie się sprawdza. Dobrze się trzyma w ręku. Na początku miałam wątpliwości bo jako jedna z niewielu jak nie jedyna butelka nie ma kształtu, że jest wgłębienie w połowie butelki. Dzięki temu wyprofilowaniu o wiele lepiej i szybciej się suszy.

Jestem bardzo ciekawa tej butelki i z niecierpliwością czekam, aż paczka dotrze i będziemy mogli ją przetestować :smiling_face_with_three_hearts:
Zapotrzebowanie synka na mleczko rośnie z każdym miesiącem, więc taka duża pojemność na pewno się przyda! :heart_eyes:

Lovi tylko medical miala z tym wglebieniem i właśnie mnie to denerwowalo bo ciezko sie mylo :laughing: reszta nie ma takich zakamarków od Lovi.

U nas przeciekała, jak zawinęła się ta guma od smoczka, ale to ewidentnie nasz błąd.
Jak wszystko jest skręcone prawidłowo, to nic nie przecieka :sweat_smile:
@Kiniawes chodzi ci o przeciekanie konkretnie butelki, czy to, że ze smoczka kapie?

Wiesz co ja ich jeszcze nie testowałam, ale na fb mi się rzuciły takie komentarze :

Więc tu chodzi raczej o butelki ? :grinning:

Podobno była taka seria ale po kontakcie wymieniali ja tą co kupiłam i co mam do testów to nie przeciekają jest ok

Pewno źle włożyli smoczki w obejmę :face_with_peeking_eye:

To dobrze to czytać 🩷

To mi też się parę razy tak zdarzyło, że nie zauważyłam, że niedokładnie jest smoczek założony i mleko wyleciało. Ale jeśli wszystko jest dobrze złożone, to nic nie przecieka.
Ale sądząc po tych komentarzach z FB to może po prostu jakaś wadliwa partia wyszła?

1 polubienie

Powiem szczerze, że jestem w szoku ponieważ to, że ta butelka przypomina pierś mamy bardzo nam pomogła. Osobiście karmie piersią lecz jakiś czas temu musiałam odciągać pokarm i podawać córce z butelki. Z żadnej nie chciała wypić, bo muszę dodać również do, że jest bez smoczkowa. Dopiero gdy kupiłam lovi mammafeel córka skusiła się na mleczko, także polecam bardzo! Jestem zadowolona. :heart:

1 polubienie